139

думи думи...

преди 14 години

Турция е една от страните (може би единствената) с по-голям импорт, отколкото експорт към нас. 16 милионен град е на 300км от нас. Дали няма пазар?Но как ще прозвучи, ако Дянков каже че би било хубаво да се увеличи стокообмена към Турция и да насочим производството си към техния пазар???Затова е принуден да бълва популизъм.Разделяне, манипулация, пропаганда, страх. Само, че сега знаят, че масата не трябва да се образова, иначе е опасно и могат да изтърват юздите. Познато ли ви е?

138

присмехулник

преди 14 години

139 Не думай бе човек....!? Отказал Бойко кораб курвета...Ето това се казва мъжага... " Не човек а желязо... тихо Боцето казал, не...к...аратист"

137

Анонимен

преди 14 години

чудят се мръсниците че харчим повече отколкото получаваме а не задлъжняваме на никoй/Така е защото некадърните политици плащат членски внос в ES a balgarite работят на черно на запад,и много ясно че мигрантите внасят 3 милиарда евро на година да харчим всички!!

136

присмехулнек

преди 14 години

Какво да кажа. Не съм ходил там. При проверката казаха, че барбекюто е незаконно иначе всичко е било разплатено и в ред. Така че след като е платено отношението на сарая към фиска е положителен. Смятам, че и при проверката на Оли Рен няма да бъдем санкционирани за сарая. Ще има Олиии Рев ама за друго и след нея Дянков ще е пътник. Ако искаш да вържем на това мое твърдение.

135

Анонимен

преди 14 години

Tyk se govori za proverka!!Vie ne mojete li 4etete

134

думи думи...

преди 14 години

Сложих ти плюс.Малко по-напред в коментарите написах, че си изгубихме достойнството като нация и това че сме в тази ситуация е само последица от принизеност и оскотяване. А Бойко дори не е достатъчно "дипломатичен" да се опита да го крие, че е марионетка. Той казва, че най-силната държава е важно да го одобрява....Ако забелязахте г-жа Клинтън беше на среща относно бъдещето на ЕС?! Работата е много сериозна, а ние сме с двата крака вътре. Демократично си го пожелахме това, което ни се случва..

133

присмехулник

преди 14 години

133 Но металите, горивата, и другите енергоносители са на доларови позиции. Да ще спечелим/и не е сигурно/ от експорта. Но ние имаме дефицит по текущата сметка или да ме разбереш-вносът ни значително надвишава износа и той/вносът/ ни е главно с долари. Тоест расте доларът, пада левчето и ти плачеш пред електромера, бензиностанцията, пред арматурата на жилището си...

132

Анонимен

преди 14 години

A za6to ne kaje6 za saraite na dogan

131

7777

преди 14 години

Как МОЖA Бойко да иде в Париж и да откоже курвета ( KORAB)

130

до 130

преди 14 години

Малко са те били в милицията значи.А апартаменти получиха много хора и без партийна книжка.*** ти си бил рядък и много ти е знаела човката.Те такива и сега духат супата.Тва да си с драгалевския *** е по-зле и от тва да си с ББ.

129

Анонимен

преди 14 години

Изнасяхме и метали, но Бойко и солотаковата му Главния крадец на София Петър Диков затвориха Кремиковци с надеждата да гушнат парите от Катарските фондове и сега изнасяме само таратанци.

128

1111

преди 14 години

Иска им се да работим за тях като ни дадат заем на 8% лихва като на гърците,ама няма да ги угрее тия ***

127

присмехулник

преди 14 години

за 125 " Как моЯ бойко да иде в Париж и да откоже курвета!!??Бойко отказал курвета в Париж...? Тове се казва патриот...Да...В България никога не отказва курвета

126

Анонимен

преди 14 години

Eдинствените качества на Дянков са че е грозен, потивен и с женски глас.

125

думи думи...

преди 14 години

Ами не знам защо ти се реве. Виж какво най много изнаяме и ще го разбереш. Изнасяме суровини или части за крайни продукти, но не и крайни продукти. Единствено ниското евро ще даде рамо на европейските производители за повече експорт, от което ние имаме повече поръчки....Не Дянков уби производството...

124

Анонимен

преди 14 години

Изгони некадърните мутро-милиционери от ГЕРБ !Спаси БЪЛГАРИЯ !!!

123

одитор

преди 14 години

Аз не казвам,че Дянков е ***.Щом е на този пост значи има някакви качества.Но и не мисля,че нещо зависи от него.По скоро мисля,че нарежданията идват от място по-високо и от това на ББ.Както и да е всичко обаче се пише на техния гръб.

122

до 113

преди 14 години

Син съм може би преди ти да си се родил.Първия бой изтърпях в милицията,1967 г. след като организирах бягство на целия курс от часа по руски език на 7 ХI.Предприятието в което работих 18 г.получи от общината през това време 22 апартамента и всички бяха за другарите.Така,че не искам да чувам за комунизъм,а да не говорим за ,,Атака,,Костовист съм.

121

&&&

преди 14 години

Има да търсите Серго,да ви пуска турски новини и сериали,ES da vi спре парите защото ви краде и Доган ви източи хазната

120

присмехулник

преди 14 години

продължение. Днес чета го, че било за нас добре, дето еврото потъвало защото сме изнасяли за ЕС и щяли да сме по конкурентни. Да плаче ли човек, да се смее ли. Ама на нас вносът ни в по голямата си част е на доларови позиции и имаме дефицит по текущата сметка. Този човек просто е опасен за финансите. Приличами на *** с граната на площад...Ефектът е подобен