231

Mango

преди 14 години

До 273 anD : Хаа,хааа,хааааа!Копирали са вашата рецепта да се плодите, като свините и после република,Косово или Нато ще бомбардира!Уви,умряха баламите!

230

последни новини 2010

преди 14 години

Чел съм в стария завет ,че те отиват да вземат земята на палестинците,да ги избят,да убиват животните им и да изгарят техните къщи "всичко това показва от тогава престъпна психика",и казват ОТСЕЧЕТЕ ИМ ДЪРВЕТАТА т.е това не е била постиня както опитват да ни обеждават.Мюсей обещава ,че ще ги заведе към земята ,която дава мед и мляко т.е не е била сахара както лъжат.И все пак документ не виждам.

229

Debora

преди 14 години

Бог дава живот и здраве. Останалото е в човешките ръце, ум и сърце.

228

последни новини 2010

преди 14 години

Ясно и точно има ли нотариален акт от господ на израелците в които да се споменава ясно и точно ,че им дава някаква земя. Дайте го да видем.

227

последни новини 2010

преди 14 години

Какъв е този документ ,по-елементарен от теб?? Извъднеж стане мюсюлманин!!! Мале,ние говорим за права вие говорите за илюзии

226

До Бъгарин

преди 14 години

Покажи ни документа от господ,моля.Ако не знаеш,палестинците са живеели и живеят в Палестина (странно съвпадение на имената,а?),а не в Израел.Евреите отиват в Палестина през '49.До 49-та в Палестина има малко евреи.

225

Хачо

преди 14 години

Каква атака, бе... на борда на корабите имаше представители на 40 държави... е, това е. евреите никога няма да станат хора!

224

anD

преди 14 години

NAGLOSTA NA EVREITE E BESKRAINA. KUPIHA 5 PROCENTA OT PALESTINSKATA TERITORIQ. BQHA 250 000 MAIMUNI. A SEGA SA KAM 10 MILIONA. I ZAPO4NAHA DA KRADATOT, ZEMQTA NA PALESTINCITE. VE4E SA OTKRADNALI 70 PROCENTA. KAK DA NE GI UBIE6 SAS KEF?

223

Българин

преди 14 години

Има много документи! Ето само един от тях:47.О, синове на Исраил, помнете Моята благодат, с която ви обсипах, и че бях ви предпочел измежду народите!Коран, СУРА КРАВАТА

222

до-последни новини

преди 14 години

Знам добре за кого говориш. Нито Яков, нито баща му Ицхак са отишли там, Този който е отишъл в тези земи е Аврам и жена му Сара а Ицхак е техния син роден в тези земи, но преди да се роди Ицхак, Аврам направи дете на слугинята арабка Агар и тя му роди Исмаел, От там идва и родствената връзка между евреи и араби. Исмаел е по голям брат на Ицхак а Яков по късно наречен Изра Ел и Асаф са синове на Ицхак. Заради един от синовете на Яков-Израел на име Йосеф израелевия род са попаднали роби в Египет

221

последни новини 2010

преди 14 години

имаш ли някакъв документ от господа да ни го покажеш ,че да повярваме.Ако няма такъв гледай си работата. Господ бил дал земя,колко просто звучи и нелепо.

220

последни новини 2010

преди 14 години

имаш ли някакъв документ от господа да ни го покайеш ,че да повярваме.Ако няма такъв гледай си работата. Господ бил дал земя,колко просто звучи и нелепо.

219

ОБЕКТИВЕН

преди 14 години

Абе ние с турция петстотин години не можахме да се разбереме, та сега с вас тук в форума ли ще се разберем .Вие сте твърдоглави мюсолмански националисти.Затова ви казвам ЧАО !

218

Анонимен

преди 14 години

бога на съвременните юдеи е дяволът.

217

Анонимен

преди 14 години

Добре че си вярваш.

216

до 263

преди 14 години

***! Чети повече за християнството. И по възможност не от юдео-комунистически учебници.

215

Българин

преди 14 години

Тази земя е дадена от бога на народа на Израел. Палестинските маймуни нямат място там. Ако искат да живеят там да се съобразяват с евреите които са ги приели да жувеят на техните земи. А номера на турските ислямски екстремисти не мина - след последните разкрития на израелските медии стана ясмо че турците са планирали атаката срещу израелските командоси и това стана ясно на цял свят. Турция е една изостанала страна от третия свят и няма място между цивилизованите нации.

214

Анонимен

преди 14 години

Християните са слабите българи, истинските българи са тангристите. Тази религия християнсво трябва да се махне. Както казах в последния ми коментар християнството прави силния слаб а слабия още по-слаб. Защо мислиш че България е била на върха на величието си когато е била езическа държава, защото тогава сме били силни и не е имало тези простотии. Лично аз не вярвам в религии и съм си атеист, защото просто нищо добро не е дошло от религийте

213

Ти до 261

преди 14 години

Глупости.Защо забрави САЩ?

212

Анонимен

преди 14 години

Никой не подкрепя евреите в момента. Те са сами срещу целият свят.