57

тодор

преди 14 години

Незнам , но за мен това е пълно безумие - дори да оцелее детенцето въпросът е какви ще са последствията и дали жената на снимката ще може да се грижи за него. Този случай трябва да е урок ,че всичко в природата си има граници и тези раждания трябва да се правят само когато жената е в перфектно здраве. Иначе после плащат цял живот децата с увреждания, а България не е най-доброто място за тях!

56

God

преди 14 години

В случая не Бог й даде тези деца, а медицината. Нищо в тях няма кръвна връзка с нея - яйцеклетката е чужда. Тя просто е износила нечии деца, но тъй като е прекалено стара, организмът й (Бог!?!) не й даде възможност да ги износи нормално и сега ако децата оцелеят, обществото ще храни две сирачета (и не дай Боже !!!!) инвалиди. Това е нейното отговорно отношение към живота. Една изперкала жена, с още по-изперкали "лекари". От какво точно са я излекували?

55

Анонимен

преди 14 години

отново лекарска грешка мрасни лекари от варна

54

Владо

преди 14 години

*** ЛЕКАРИ НАПРАВИЛИ ТОЗИ ЕКСПЕРИМЕНТ ЩЕ СЕ ПЪРЖАТ В АДА.*** МРЪСНИ.

53

ЗЗЗ

преди 14 години

ае пичове , само на мен ли ми прилича на вампри дъртия фрол ?

52

Нека се помолим ..!

преди 14 години

Горкото детенце колко дълго се бори за живот. Мила душичка !Да се помолим на Бог само за чудо което да го спаси !

51

Amenhotep

преди 14 години

Съгласен съм с думите ти ... но отново искам да обърна внимание, че Бог в случая не се е намесвал. В случая виновните са жената от снимката, един безморален доктор (който гледа само финикийските знаци) и до някъде медицната (въпреки че, сама по себе си медицината не е виновна, тя е като нож, с който както можеш да отрежеш филия хляб за да нахраниш гладните, така и можеш да прережеш врата на някого).

50

Кукуригу

преди 14 години

"То Майката Природа си знае - ако ражда да ражда до 40 год макс"Верно ли майката Природа ти каза така? :-DТея, дето са родени от майки над 40 години (пардон, баби), са неприродни.Майката Природа каза също, че всяко лечение на заболявания, всякакви операции и пр. е антиприродно.

49

Анонимен

преди 14 години

пак ли много знаете, пак ли дървено философствате, дървени, пластмасови философи.

48

NOENT

преди 14 години

AZ sam na 36 i imam detenze na 1god i 8m. NE sadia jenata, no sozialnite slujbi i lekarite ne sa si swarshili rabotata. Wseki ima mecti no dokolko te sa realni e neto drugo. Problema ne e samo w jenata PROBLEMA E NA PO WISOKO NIWO che i e razresheno da naprawi inwitro na tazi wazrast

47

Amenhotep

преди 14 години

Социалните служби не са и дали да осинови дете на тая, защото тя е искала да е бебе-пеленаче, а не детенце на година/две/три ... След като държавата е решила, че тая БАБА няма как да се грижи за това дете, от къде на къде един "доктор" (турчин) ще взима такова решение? п.п.Имаше интересно предаване "Референдум" на БНТ 1, там можете да го видите и тоя *** - "доктора", виновен за цялата работа.

46

до-20 Amenhotep

преди 14 години

Драги Amenhotep! Младежо, всичко свързано с живота и здравето не е под контрола на простосмъртните.Бог дава живота , здравето и половината път от късмета. Другата половина е наш избор да го изминем или не,За да стигнеш до това убеждение трябва да преминеш 40. колкото и да си разумен преди това не става,

45

кравар

преди 14 години

абе толкова много млади семейства чакат с години за ин витро - нашия убавец /доктор/:-чекай да напраа на тая изкуфялата да видя кво ша стане.ЗАТВОР ЗА ТОЯ.

44

Анонимен

преди 14 години

Във всеки случай няма да създаваме инвалиди.Ноент..или е по добре да умре детето за да си задоволи желанието бабката?

43

Анонимен

преди 14 години

бих осиновила...бих станала приемна майка...бих ходила в извънработно време в някой дом,да гледам дечицата - или бих работила в такъв дом

42

Анонимен

преди 14 години

"Бебето е с белодробен кръвоизлив. Според д-р Хубчев, ако състоянието на по-малкото бебе се стабилизира, ще е въпрос на време да се разбере дали то ще има увреждания."Не знам преди това какво се е случило, както казваш ти, но не ме и интересува вече. Силно ме интересува обаче, кой и защо допуска да се правят такива експерименти с човешкия живот. В крайна сметка човек не може да има всичко на този свят, има някакви граници. Това изобщо е гавра с природата. Горките бебета

41

Анонимен

преди 14 години

аз съм жена на 60 и смятам,че това,освен глупост си е и престъпление !

40

NOENT

преди 14 години

pisha spezialno do wsichki maiki. Ako wie sluchaino nemojete da imate zial jiwot deza, darjawata ne iska i da chue za was /zasto li? zastoto chujdenzite ostawat edin kup pari za osinowiawania/ KAJETE MAMI INTERESNO MI E WIE KAK BIHTE POSTAPILI

39

Анонимен

преди 14 години

Тоя доктор дето и е уйдисал на акъла на съд!Това дете се мъчи неистово,какъв е тоя садизъм какво е това безумие!Ами увредено ще е разбира се,та то на човек не приличаше.Съд и затвор,за убийство..на смърт го е обрекъл и това дете, още преди да са се родило.

38

Аз

преди 14 години

Ами то във вестник "Доктор"/17-24.5.21010г/си е написано много добре. Поведението на докторката е определено като "гранична личност".Точно поради тази причина й е отказано да осиновява деца.Държала да осинови само кърмаче,за да му изгради тя характера,а не да поправя грешки на институциите за сираци. За мен тази жена не само че е "гранична личност",но и абсолютно безотговорна.За съжаление,точно тези институции ще довършат възпитанието на децата й!