68

.БГ

преди 14 години

То е ясно защо е отказано .БГ - кои сме ние да претендираме за домейн на кирилица? "Много си приличал визуално с адреси на латиница" , а тези от .ру не си ли приличат ????????? Просто з*дниците от ICANN не им стиска да отсвирят руснаците, а ние сме никой , за това ни отказват.

67

Иво

преди 14 години

Русия стартира първия домейн на кирилица ".рф", като знак на официалното име на Руската федерация."В нощта срещу 13 май се роди първият в света домейн на кирилица", съобщи директорът на Националния координационен център на националния домейн в Интернет Андрей Колесников. Русия е първата страна, която получи национален домейн от първо ниво, активиран от Световната организация за интернет имена и адреси ICANN. Руските интернет потребители ще могат да използват домейна на кирилица от есента.

66

ЕС

преди 14 години

Тази никаква територийка съвсем скоро ще бъде закрита и заличена от картата на света затова домейн не и трябва.

65

ot UK

преди 14 години

Tova e skandalno! O6te edna ataka sre6tu bylgarskiqt ezik! Izvinete 4e pi6a na lat no ne sym v BG :(

64

Българин

преди 14 години

Все бях чел простотии,но това надмина всичко! Когато е имало България и българи в земите на руснаците е имало само вълци и сибирски мечки !!!!!!!!!!

63

да

преди 14 години

За сетен път показваме на света ,че сме аджамии хора....бюрократите в МИЕ я свършиха ,като кучето на лозето...! Руснаците вече си имат "ру", ако не бяха те,кирилицата отдавна щеше да е в историята !

62

NKVD

преди 14 години

Това ми прилича на "Кучета и котки може, а прасета- не" , въпреки че в случая май по- точното е "Котки и прасета може, а кучета- не"

61

Анонимен

преди 14 години

А що не пробват с ".бъг" ? Едва ли ще намерят с какво да си прилича.Пък и цялата ни държава е бъгава , ей на - поредния бъг.

60

Иво

преди 14 години

На Русия онзи ден разрешиха домейна "рф", но слабите държави като България ги мачкат.

59

Анонимен

преди 14 години

най - добре е да бъде "ТАКОВА" - най употребяваната и характеризираща ни дума.Така и повече чужденци ще научат ъъъ такова де... езика ни,

58

зевзек

преди 14 години

Ми да си регистрираме домейна "***" и без това целия народ е нагъзен и се върти като ветропоказател ту на изток, ту на запа.

57

Иво

преди 14 години

до 54 "аз"*** - да не си някое маке или *** че пишеш такива глупости?

56

.еб

преди 14 години

Мерси, *** тва не променя факта,че са мушмули. :DВ такъв случай , покрепям идеята домейна ни да е ".***".

55

Тонко

преди 14 години

А някой сети ли се, че пишем на кирилица, а не на латиница? Няма как да се объркат домейните

54

ГЕРБ

преди 14 години

Какъв домейн иска тази гнусно крвенско-чалгарско племе!?

53

аз

преди 14 години

"българи" НЯМА !!! " българин" е само гражданство и такъв етнос НЯМА, НЕ СЪЩЕСТВУВА И НИКОГА НЕ Е ИМАЛО !!! "българия" е изскуствено създадено творение от руснаците през 1878 година.

52

Чин-Чин

преди 14 години

За България са подходящи домейните:.мол .чалга.голф.рушветКогато си върнете нормалната ценностна система, тогава ще има и други предложения.

51

Анонимен

преди 14 години

Ей ***,***,спри да се правиш на по значим,отколкото си.България не значи за никого нищо.

50

Тъй, тъй ...

преди 14 години

do Анонимен #37Старо ти е инфото.Де факто от БРИК вече остана само БИК.Само името още не са променили официално. От политически съображения.

49

мен

преди 14 години

а не е ли най-добре .ББ :D