18

Анонимен

преди 14 години

are skrii se ve otvorko. ne mojesh da si pochistish dvaiisette kv.m. maza, tragnal si mi darjavata da chistish !

17

Tina

преди 14 години

Кое според теб е по-вероятно?

16

бг

преди 14 години

Това трябва да накара правителството още по-силно да действа,да прави повече проверки.Всички знаем,че от ДПС и организаторите на подобни протести-турци и *** принуждават хората да се подписват или когато има избори да гласуват,за който им платят,почерпят с кебапчета и т.н.Трябва да се спрат тези манипулации от страна на ДПС и *** защото по този начин те ни дискриминират,а не обратното-все те с права,докога?

15

Анонимен

преди 14 години

tsiganche si ti !!

14

Анонимен

преди 14 години

A dali deputatkata ne se podigrava s pedeset i trite hilqdi podpisa?

13

Антигербер

преди 14 години

Те винаги са го правили.ТЕ нямат срам от нищо.

12

Amenhotep

преди 14 години

ДПСарите са КРАЛИ, ТА СА СЕ ОЛЯЛИ и сега не искат да ги проверяват ... Водното огледало, дето трябваше да се направи за 8, се напрви за 90 милиона, как да не ги проверяваш тия? п.п.Препоръчвам им да се обърнат с оплакването си към арменския поп.

11

аннтитурчин

преди 14 години

Кажи *** какво искаш от МОТА личност.

10

Tina

преди 14 години

"По информация на депутата подкрепата е събирана пред джамиите, а на хората е обяснявано, че се подписват за това погребален ритуал вече да се извършва в святото място, е на в домовете на хората."Те се подиграват с хората...

9

Анонимен

преди 14 години

shto ne si zarovish glavichkata u pqsaka .... xa-xa-xa

8

антитурчин

преди 14 години

Ха ДПС да се оплаква от политическа репресия.Не е ли малко нахално от тяхна страна.Я да погледнем община Дулово.Там ако не си от ДПС или не си гласувал за тях, няма работа за тебе.А техния кмет на Дулово с колко е ощитил държавата - с милиони.А когато управляваха във фонд земеделие ставаха най-големите кражби.И ако не говорис гаден,мръсен и отвратителен турски език не можеш да се уредиш за кандидатстване по проекти.Ако зависи от мен всички Депесари ще ги натикам в затвора.

7

Анонимен

преди 14 години

53400 : 50 = 1068 AVTOBUSA ... BREH, BREH......

6

!

преди 14 години

Техния лидер го каза съвсем ясно и в прав текст - всичко зависело от него.Да се сърдят на него за проверките.

5

Анонимен

преди 14 години

Трябва една ядрена бомба с ограничен радиус на действие да падне там..

4

otneseni

преди 14 години

Абе, имат право на глас. Но търговците от ръководството им, които го продават 3-4 пъти този безценен глас на гладните като нас, са си за затвора. С това обобщаване, само им наливаме вода в мелницата

3

Анонимен

преди 14 години

Колко силна да е тази местна власт?! Повече от държавната ли? ДПС за пореден път доказаха шизофреничната си натура. Когато за мнозинството нещо е нормално, за тях е ненормално. Когато за мнозинството нещо е ненормално - за тях е нормално. Като са толкова смутени да се саморазпуснат. А 53 хил. луди да отидат в някоя свела страна, в която няма "репресии". Границите са ни отворени.

2

T

преди 14 години

Повечко проверки трябват в министерството на земеделието. Милиарди изтекоха о там заради ДПС!!!!!!!!!!! Но щом те недоволстват, аз съм доволен! :)

1

МоРсКи

преди 14 години

Нямате право на Глас! Ако имате претенци отивайте си в Турция..