108

бла бла

преди 14 години

Подкрепи Първанов !Спаси дете !

107

тампер

преди 14 години

Дай една твоя снимка да те коментираме теб? Ама пооправи с фотошопа малко пъпките, че си като корнишон, май!

106

Анонимен

преди 14 години

KOYTO GO E KAZAL 4e e TIKVA 6APKA MU SVALQM 4AK SEGA SE ZAGLEDAH V FIZIONOMIQTA A 4E E MNOGO PROST KATO TIKVA TOVA GO SNAE i VSQKO DETE

105

тото

преди 14 години

мдам... доста си зле... как пък реши, че съм полицай? При елементарни събеседници с признаци на параноя не можеш да общуваш по друг начин освен елементарно. Нищо не казваш за репликата към коментара ти. Ей, майстори сте комунистите по увъртането и смяната на темите! А, да, и защо да ти вярвам на приказките, че си с по-голям ценз, заплата и образование от мен?

104

Анонимен

преди 14 години

Той сега се готви да ни управлява по модел на Русия сигурно..... Както путин си сложи едно *** за президент да му дърпа конците, та да може да е министър-прецедател и президент едновременно....

103

Uncle Sam

преди 14 години

Да добавя към изборените от теб имена на Другаря куку: червен, онбашията. Същият индивид е сътворил и дълбокоумните и оригинални названия като: костомолче, ***. Предполагам четейки се сам, получава ерекция която прераства в еякулация наблюдавайки Очилатият Херсонец, и Джуджето *** полугол на кон!

102

Анонимен

преди 14 години

Какво да кажа, вие си го гласувахте.Най ми стана странно каква подкрепа получи в София, при положение че като кмет не направи абсолютно нищо за този град.

101

Лелинчо

преди 14 години

А, ти, Боко, докато беше КМЕТ, не подгатвяше ли нов политически проект, т. нар. ГЕРБ, а неформално лидерче такова?

100

monke

преди 14 години

Браво Таня! За съжаление, в БГ ще остават все повече и повече ***, а Боко Тиквата на такива разчита. Интелигентни хора за какво са му? ТЕлетата ще му се радват, заедно с проститутките и сервитьорите!

99

monke

преди 14 години

Така и не се разбра какво е правил Боко в Белград .... пет часа. Да не би затова да подкрепяме толкова усилено най-жестоките си врагове *** чалгаджии сърби за ЕС, защото Боко се е разбрал с Йосич да не му раздуват бандитското минало... боковото де. Не съм комунист. Не ги трая и тях. Обаче този и хората му са по-долни от комунистите! Всъщност... те да не са нещо друго!?!?

98

Таня

преди 14 години

До ТотоОт нискочели съвети не искам, полицая си личи от далеч. Като ми стигнеш образованието, ценза и заплатата, може и да коментираме елементарното ти мислене. Факт е, че ББ го боготворят такива като тебе неуспели неудачници, нереализирани полицаи. Картун нетуърк гледам за да си абгрейдна карикатурните персонажи от правителството. Гледай го и ти ще се познаеш.

97

ха

преди 14 години

само бойко

96

Тъп си бе №100

преди 14 години

То е ясно че си плод на пиянска *** и тъй като от това умственият ти багаж липсва, то знай, че иронията, която се опитваш да представиш в олигофренските си писаници не хваща декиш - по-склонен съм да повярвам на буквалното, че си рожба на *** и педофил който те е употребявал както най-вероятно ти се случва и в момента! Поне да беше имал уважение малко към родителите си и да не ги представяш в простащината си, щото както споменах, иронията не се възприема от пумиите плиткоумни *** като теб

95

Анонимен

преди 14 години

bravo na boiko samo taka davai

94

българин

преди 14 години

до 91ти си бил голям ***

93

тото

преди 14 години

Като не ти харесва - ЦЪК на копчето на дистанционното и си гледай Картун нетуърк.. То вие 20 години само него си го гледате така или иначе! Затова сега сте с пенсий колкото да не умрете от глад, с приватизирани предприятия, с разсипано селско стопанство, с "царски" гори, с дилъри в двора на училищата и т.н. Затова пусни си пак Картуна и си мечтай да дойде пак Коалицията...тогава поне всичко пак ще е наред...

92

тото

преди 14 години

А ти какво очакваш от ЛЯВ вестник? И нашите и техните са една стока!!! Баси глупостите!!!

91

преди 14 години

Скандално е ако Първанов готви политически проект докато е президент. Скандално е, че Боко стартира неговия политически проект докато беше кмет. Дори е и незаконно! И двамата са комунисти, независимо за какви се представят. Боко е временно явление. Остава да се пробва като премиер и това е. Не знам обаче после къде ще се вземе. Цецка трябва да е закръглила вече няколко милиарда и сигурно ще офейкат нанякъде.

90

Шматко

преди 14 години

Боко е новият САТРАП НА НАРОДА Популист като Живков, мускулест като Шварценегер и скандален като Берлускони - така левият германски в. "Нойес Дойчланд" описва българския премиер Бойко Борисов.Статията е озаглавена "Шах в парка, битка в държавата", съобщи Дойче веле. След като описва идиличната картина в софийската Градска градина с шахматистите-аматьори, авторът на статията Михаел Мюлер се спира на срещата за световната шахматна купа между Веселин Топалов и Вишванатан Ананд. По-точно набляга на "възмутителното" поведение на премиера, който на откриването на състезанието в София игнорирал индийския световен шампион и едва след 10 минути благоволил да се ръкостисне с него. Според германския шеф на екипа на Ананд "такова нешлифовано поведение било рядкост". По-нататък в статията авторът описва генезиса на политическата партия ГЕРБ и на Бойко Борисов, когото описва като "скандално-мускулеста смес от италианския премиер Берлускони и калифорнийския губернатор Шварценегер". Що се отнасяло обаче до популизма и прагматизма му, той приличал най-много на Тодор Живков, на когото служи преди 1990 г. в държавния апарат за сигурност, а след това като главен бодигард. "Това общо впечатление се задълбочава от току-що пуснатия джобен бестселър "Тайният проект Бойко Борисов" с фрапиращи факти (книгата на журналиста Григор Лилов, която беше издадена миналата година - б.р.)", добавя Мюлер. Според него издателството е било заставено със съдебно решение да остави няколко страници празни. "Любимото занимание на Борисов е да криминализира политическия противник, което, впрочем, е и единственото удържано досега негово предизборно обещание", пише още в статията. Авторът предупреждава, че ако ултра-националистическата партия "Атака" на Волен Сидеров, "подкрепяща властта на Борисов в парламента и държавата по договор и със завидно усърдие", се сдобие с повече влияние, ще се стигне до безпрецедентно падане на глави. Мюлер цитира и коментар на в. "24 часа", в който се търсят исторически паралели от Цезар през Дьо Гол, та чак до Хитлер, Сталин и Мусолини, които във всеки отделен случай представлявали "отговори на хаоса в държавата" и доказвали, че "едноличната власт в определени моменти била неизбежна и нужна". Тази еднолична власт понастоящем се представя на външния свят преди всичко със самоотразяване и акционизъм, пише авторът на статията."Страстният каратист Борисов обича да се показва със себеподобни. Или пък с културисти. С един такъв бе дошъл и на световното първенство по шахмат", разказва Мюлер.Дали може и той да вдигне 300 кг от лежанка, питал го премиерът. Да, отговорил културистът, но не бил загрял. Борисов кимнал "професионално и с разбиране". С него начело България май ще трябва да се готви за студени дни, обощава авторът.

89

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 14 години

Никой тук не споменава за Доган.Тук става вапрос за мъдрия за откривателя ББ