132

ritci

преди 14 години

Ивчо , много хубав коментар си на правил ама няма нужда да се хабиш и да оговаряш на тези идиотчета които говорят за "милиционер президент" и милиционер министър" . Тези същите "УБАВЦИ" преди год. пак плюеха "комунист президент" и "комунист министър" Жалко , че тези цял ден плюят по форумите,а точно те трябваше да си пюлюят на петите и да се махнат от България,че да ни оттърват от присъствието си. Но те на запад не търпят злобари и вечно хленчещи гамени,а искат работа.

131

Смях

преди 14 години

И във Русия няма такъв съд !!! Кой гарантира как ще се спазват гражданските ни права, във един съд КОНТРОЛИРАН ОТ Цветанов !!!!! Аз лично смятам че това е идея на Цветанов и Бойко, за да могат да се саморазправят със неудобните, без доказателства !! ДА ЖИВЕЕ МИЛИЦИОНЕРСКАТА ДЪРЖАВА !!!

130

dantes

преди 14 години

Ne May Day,da ne mislis 4e e mnogo valnuvasto da gledam kak Boiko s tvardoglavieto si s lekota ste zdade vlasta na onaya hiena GOCE

129

до P.djuf

преди 14 години

И аз искам да е като Холандия, ама бойковците искат като русия..

128

Do May Day

преди 14 години

Я отвори блога ,който ти е в ляво на екрана и е посветен на човека на ,който викаш браво

127

зомбито

преди 14 години

Ще се *** с нас как няма - като сме *** и не смеем гък да кажем за нищо - окрадоха парите на хората, разрушиха икономиката - хората останаха без работа и всеки си хвана пътя кой на къде види - построиха *** МОЛЛОВЕ - знаете къде и у кого са крадените пари и си трете като ебани - смелост имате само тук да драскате за друго не ви бива - дори не обичате Родината си за да я спасите от бъдещата и участ на т.н официално сметище на Европа

126

читател

преди 14 години

до MayDayЧудесно е да има работещо правосъдие. Не разбирам с какво новия съд ще работи по-добре от стария? Или са други съдиите?Просто Мухобойко иска да има собствено правосъдие, което е повече от ясно.Тъй като на него все нещо му пречи да си реализира чудесните идеи, нека го направи този съд.А като разберем кого ще съди, ще го разтурим, или ще оставим,или ще си ходим всички от тази страна.Ако някой има илюзии, че този съд ще се бори с мафията, вероятно не е от туки ли има ментални проблем

125

P.djuf

преди 14 години

Ако ти момченце много искаш българия да прилича на Русия и на Израел, аз хич не искам.Искам българия да прилича на Холандия и на Дания, хайде и на Гърция да е, но напуткинска Русия и на тъпия военизиран Израел -мерси!На тебе толко кат ти аресва, що не се преместиш там?

124

P.djuf

преди 14 години

*** *** ченгесарски, що не си ходите в Путинова Русия като толкова ви харесва в ченгесарска държава да живеете, ами се врете тука бре?

123

MayDay

преди 14 години

Русия и Израел ти казвам отмах! Или те са зле?

122

P.djuf

преди 14 години

Ей, верно имало и друга държава ченгета да я управляват бе!Верно!Путинска Русия.Пък аз си мислех на кого заприличваме.То от товарищ Путин пак се учим!Пак ли бе...

121

MayDay

преди 14 години

всичките коментари написани от платени червени ***, митингите, рева по телевизията и воя до небето сочат единствено и само към едно - СТРАХ! Не вярвах, че може да се случи, но явно другарите наистина изпитват СТРАХ ОТ ПРАВОСЪДИЕ, което колкото и невероятно да звучи означава, че сегашното правителство работи реално за вкарване на престъпниците в затвора и въвеждане на ред! това в България никой не го е постигал досега! Браво Бойко!

120

P.djuf

преди 14 години

Е пак ви питам-де я тая държава, дето джандари и прокуроре я управляват?хаде да ми я кажете, па да я видим колко е цъфнала и вързала!

119

MayDay

преди 14 години

Червена ***, само ще ти кажа, че Путин е признат от всички бивш агент на КГБ, в Израел цялото правителство е работило за тайните служби... плоски са ви хватките другари....

118

P.djuf

преди 14 години

Се едно у некое село да си изберат кварталнио за кмет...Че той ако го бивало нали още като квартален щел да удуши айдуците...Е нема квартален -кмет нийде.

117

kraSS UK

преди 14 години

Грешка сам допуснал.Извинявам се на 49.Това беше за 69 !!

116

dantes

преди 14 години

Bai Toso oste upravlyava 4rez slugite si.i kak taka vsi4ki carvuli ot obkrajenieto mu stanaha super milioneri

115

MayDay

преди 14 години

А Станишев какъв е по професич, че ми се губи нещо? А Царя....е цар....комарджия? Истината е че никой не управлява сам, всичко зависи от екипа експери, които ще си доведе.... в единия случай червени номенклатурчици от УНСС в другия вицепрезидент на Световната банка и кадри на западната система. Ние към кое се стремим към западния модел или към съветския?

114

P.djuf

преди 14 години

седам да пиша на Гинес-единствената държава в целиот свет с ченге министър председател!А и друг "рекорд" ни чака-с ченге президент!

113

:)

преди 14 години

Аве, защо си мислиш, че съседките ни са хванали госпада за шлифера ?? И те си имат мега много проблеми... стига сте гледали настрани, гледайте си паницата, като я изчистим, тогава да се огледаме настрани предлагам аз.