88

SAPATA

преди 14 години

за 92 Наркотиците, хазарта и контрабандата. Сещаш ли се кой държи тези отрасли? :-)))))

87

01.05.2010.

преди 14 години

И какво като са постигнали 8 часов работен ден? В България спазва ли се? И то каква икономика има в момента. Само изкупуване на вторични суровини и продажба на *** втора употреба.Подсетете ме за някой печеливш отрасъл на икономиката, защото не се сещам.

86

SAPATA

преди 14 години

:-)))) Тази девойка не е виждала комбайн и други машинки.Всъщност, показателно. При соца си е така. Първобитни технологии. За оспорващите. Съветските комбайни допускаха до 25% загуби. За чуковете, помним. Нямаше машина, която да потегли, ако не я измахаш с *** тук и там.

85

лесно нема

преди 14 години

На никой ли не му прави впечатление, че сърпа на снимката е наточен отвън, а не отвътре? Или организаторите на тази пародия не са виждали оръдия на труда през живота си, или техните родители-номенклатурчици са ги учели че сърпът е по-полезен като хладно оръжие. Болшевики, дай им всичко наготово...

84

SAPATA

преди 14 години

За едни е празник, за други е трагедия. Абе, червенушковци! Помните ли Първи май 1986 г.? И още да ви попитам. Кой ще плати дирижирания първомайски ентусиазъм? Колко прахосано време и пари за да се накефят "Вождовете"....

83

тино

преди 14 години

до:СмяхСмях ли си *** ли си не те знам,ама хубавичко си си научил урочето.Декламираш заучените фрази,като пионерче или по-гордо:като комсомолец,само че такива зомбита,като теб вече има много малко.Стара истина е,че добър комунист е само мъртвия комунист,но на бас българите ни трябваше повечко време да го проумеем.Нищо,по-добре късно,отколкото никога.

82

MURDOC

преди 14 години

Stanishev sucks dicks .

81

Антон

преди 14 години

Леле леле, наистина си промит комунистически мозък. След още няколко мнения ще кажеш, че са изхарчили 10 милярда от резерва, който е 8 милярда. Голямо дъвкане го дъвчете това, че не са върнали ДДС-то на бизнеса. Ще го върнат. А бизнеса това ДДС дето има да го внася кога ще го внесе ? Ама бизнеса чака амнистия, за да си легализира парите, а държвата от кой да чака амнистия ? Много знаете да искате и да взимате ***. 4 години харчихте тихомълком, а сега искате отчета на масата.

80

Смях

преди 14 години

А ти ЯТАК ли ще им ставаш :))))

79

БЪЛГАРИН

преди 14 години

ДА ГРАБВАТ ШМАЙЗЕРИТЕ И ДА СЕ ИЗМИТАТ НА БАЛКАНА. ДА МИ СЕ ВДИГАТ ОТ ГЛАВАТА

78

Смях

преди 14 години

Знаех си аз, че ГЕРБЕРИТЕ сте скрити комунисти!!!! Щом гледате по TV-то прякото излъчване сте ми ясни !!! Аз поне си казвам че съм на ПЛОЩАДА а кой знае, и колоко от вас има ТУК :)))))

77

Анонимен

преди 14 години

Охо, и обратния се появи на трибуната.

76

Смях

преди 14 години

Че ти току що описа БОКО, това му е запазената МАРКА /сутрешните блокове /...А относно свършеното БЕЗ КОМЕНТАР .... Ти какво очакваш да ти каже този некадърник, след като до април ПРОФУКАХА 5 милиарда от РЕЗЕРВА, без да са извършили разплащанията със фирмите !!! Сега не мога да си спомня кой преди 10 месеца ТВЪРДЕШЕ че ДЪРЖАВАТА е ограбена и НЯМА РЕЗЕРВ... Сега ще се скриеш любимия номер на всички мишки от ГРОБ и няма да отговориш...

75

Мариан

преди 14 години

Тази пичка на снимката едва ли е държала чук и сърп в ръката си някога. предполагам, че други неща държи по-добре - мухахаха

74

Анонимен

преди 14 години

- Да вземем държавата в ръцете си и да я обрулим?... Май това го чух сега от митинга?

73

Смях

преди 14 години

А ти питай Бойко за / метрото, Софиския лувър, спортната зала , винетките а сега и магистралите / Човека Слънце е там където се ***.... Колко ВЕКОВЕ ще ви трябват да се осъзнаете !!!!

72

;)

преди 14 години

1-ви май, ден на леваците.

71

Антон

преди 14 години

66 Коментар. Не си интересен вече. Това че ти седиш зад бюрото си цял ден и си бъркаш в носа не значи, че и другите хора го правят. Станишев понеже нямаше какво да каже за свършената работа - понеже нищо не е свършил, затова не ходеше по сутрешните блокове и т.н. Прекалената публичност е честно казано дразнеща - признавам, но поне на народа му се казва нещо. Не ни държат на тъмно и от време на време да се тупат взаимно по рамото и да викат няма криза.

70

АХХАi;sn

преди 14 години

във ВИСШИЯТ МАСОНСКИ съвет са МУЛТИМИЛИОНЕРИ а другарите гласуват и плащат данъци на тях като пчелички--РОБСКА НАЦИЯ ДРУГАРИ ЧЕРВЕНИ ***!!!и ПИТАЙТЕ другаря ПИЯН ПЕТКОВ кво е работил през живота си освен в БСП политик че си купи вила в ИСПАНИЯ за милон и половина ЕВРО:))))))

69

an

преди 14 години

KAKAV 1vi MAI? TOZI PRAZNIK SE PRAZNUVA6E KOGATO VSI4KI ZAVODI RABOTEHA. KOGATO VSEKI EDIN OT NAS IMA6E SIGURNA RABOTA.V MOMENTA NAD 50 PROCENTA OT NARODA E BES PREPITANIE. NAGLITE DRUGARI KOITO NI DOKARAHA DO PROSE6KA TOQGA, SA SE SKRILI KATO LALUGERI V DUPKA. NQMAT O4I DA IZLQZAT DA 4ESTITQT PRAZNIKA NA TRUDE6TITESE. TAI KATO TAKIVA SA MNOGO MALKO. NE SI ZASLUJAVA DA PRIVETSTVAT 6EPA NAROD.