10

sssss

преди 14 години

Хахаха....Ако НПК вече беше променен Маргина вече щеше да е в Затвора,защото нямаше да има как да си назначи 13 адвоката ,които да се разболяват всеки път когато се гледа делото......Ако НПК беше променен убиеца на момчетата убити пред клуб СОЛО вече можеше да е затвора,а не делото да се точи 100 години и той да си наема 5 адвоката......БРАВО ГОЦЕ....Найстина си турския президент

9

Burgas

преди 14 години

Като наложи вето не успя да спаси приятелчетата си и тези които му плащат сега пък и Конституционния съд............Какъв президент си имаме само, които защитава обирджийте на държавата а не народа си уууууууууууууууууууууу

8

Гоц

преди 14 години

Трябва да си защитя мутрите - толкова пари са ни снесли тия хора за 20 години, че няма накъде.

7

Анонимен

преди 14 години

анонимнии смехурко. само да ти кажа, че България е парламентарна република. тоест изпълнителната власт е в парланета и министър-председателя. тоест не в рпезидента. така че синко незнам кой е изпил кръвчицата ти, ама това не е бил Първанов. по-добре се сети за *** податливото цайсе Мони Пицата и шефа му Боко Тиквата.

6

Анонимен

преди 14 години

Вижте му само червените очи на снимката. Пак е пил кръв Гоце Вампира. Тея ни изсмукаха кръвта на нас данакоплатците. Вампирчето Сергей го разкарахме. Дано и този по-скоро се махне, че и без това само пречи.

5

Анонимен

преди 14 години

няма да се скрие. ко стана, проблем?

4

Гоцана

преди 14 години

Бре, бре гоцето голям демократ се извъди. ама като отстрелва защитени животни това не се брои.Скрий се бе наглец.

3

@

преди 14 години

Криминализацията на дрогата за лична употреба не е ли потъпкване на човешките права? Криминализацията на опреацията за присаждане на стволови клетки не е ли потъпкване на човешките права? И т.н. и т.н. Геноцид.

2

анонимен

преди 14 години

Пилетата се броят на есен, а верните коституционни съдии с промените в НПК.

1

*

преди 14 години

Гоце, в България са много малко нещата, които НЕ противоречат на Европейските Норми.