175

От майка

преди 14 години

До Бай: Предлагам ти да се кастрираш, да не да се размножиш по грешка! ... Или пък като се замисля, предвид мнението ти за жените... не са ти фаворитки за интимни преживявания! Хайде малко повече уважение да покажеш, че и теб ЖЕНА те е родила!

174

Бай

преди 14 години

а неможе ли направо да ви направим не квоти за жени ами сичко само жени да работят .. нагли жени... слаби били праи не изкарвали незнамси какво ... по-нагло същество от жена на средна възраст с малко повечко пари и голяма уста НЯМА

173

Анонимен

преди 14 години

Отгледала съм двама сина по "татово" време. Парите и тогава не стигаха. Не съм пушила, не съм пила, не съм се возила в кола /тогава/. Перчх по 6 чифта пелени на ден и ги гладих / нямаше памперси/. Всяко левче беше планирано. Преживях 4 кризи от тогава. Все е трудно. Бих отгледала дете и сега на тези години. Пак така. Трудно и с лишения и пак това дете щеше да е почтен човек, каквито са моите синове.

172

настояща майка

преди 14 години

мама, не само когато детето е болно има проблем. Когато моето дете беше малко, работодателите не искаха да ме наемат на работа, като директно ми казваха, че децата често боледували и съм щяла често да отсъствам от работа. Изстрадах този период. Сега вече аз съм в позицията да избирам работодатели.Докога ще ни дискриминират?Въведете квоти за жени като в Германия! Стига сте се подигравали с майките!

171

d132

преди 14 години

Ne moje hem detski, hem po cial den da viriat zadnici po kafetata a decata v iaslata! Za tova im plashta dyrjavata.

170

мама

преди 14 години

златни ти уста ако стана министърка ще ти намеря хубаво местенце да си пълниш и твоето джобче

169

мама

преди 14 години

ще се радвам да мислиш така и като родиш когато детето ти е болно и няма кои да го гледа а от работата ти да те гледат на кръв и да ти се цупят че не идваш на работа а след това и да те уволнят тогава ще те питам какво ще мислиш и ще правиш

168

настояща майка

преди 14 години

Защо мълчите?

167

настояща майка

преди 14 години

Проверете и мен, лесна съм за намиране по АйПи-то. Нямам нито стотинка задължения по осигуровките, не получавам никакви детски, не получавам и издръжка нито от бащата на детето ми, нито от общината. Бих могла да получавам издръжка от общината, но не го правя. Само не съм си платила данък сграда и МПС за 2010 година. За съжаление много хора са затънали в мизерия и не могат да напишат същото за себе си. Оставете и без това онеправданите майки на мира!

166

настояща майка

преди 14 години

А, сетих се за Цачева, че е получавала някакви социални помощи за сина й, който бил надарено дете. Някъде из новините в НЕТА го прочетох. И нея проверете, писали са за нея, защото е получавала тези помощи неправомерно.

165

настояща майка

преди 14 години

Предлагам да се започнат проверките с всичките герберски майки и татковци. Съпругата на Дянков вече се е възпроизвела, и не в България. Интересно, колко е получавала майчински в Щатите. Четох някъде, че Дянков го накарали да си плати здравните осигуровки за много години. Има ли жени от ГЕРБ в репродуктивна възраст? Какво те мислят по въпроса?

164

Анонимен

преди 14 години

дО 165И благодарение на мъжа има ток, телефон, компютър и 99% от нещата, които ползваш...

163

Майка

преди 14 години

Подкрепям "Настояща майка"! Ако има престъпление - трябва да има и санкция! От друга страна са го направили от недостиг на средства. нали знаете поговорката: "Сиромах човек - жив дявол". Трябва да се помисли за увеличаване на парите за майчинство през втората година. Не за да не ходим на работа, а да отглеждаме децата си като достойни европейчета! :-)

162

жена

преди 14 години

това го измислил гаден мъж а аз съм феминисткажените владеят светаярода е само от жената някои мъже не го научиха това

161

Анонимен

преди 14 години

съжалявам, но да, така трябва да бъде (не твърдя че е така). Законите са за всички. Как някои могат да се осигуряват реално, а други да крият ? Нека да е справедливо! Нека е за всички! Аз съм съгласна, ако някъде нещо съм взела, да го върна. Да понеса санкция. Но нека всички, които са допуснали подобно нещо да са готови да си понесат последствията. Това че големите крадци не са осъдили, не оправдава малките. Това е проблем на правораздавателната система.

160

ПИПИ

преди 14 години

ЩЕ ЧАКАТЕ БЪЛГАРСКИ БЕБЕТА ,АМА ДРУГ ПЪТ.Е ГАТИ ДУПКАТА ЩОМ ЩЕ Я ПЪЛНЯТ ОТ МАЙКИТЕ!БЪЛГАРИОООООООООООО ОСЪЗНАЙ СЕ!

159

Анонимен

преди 14 години

Евала и за фискалната Дянков. Ти пак изтрепа рибата.

158

тино

преди 14 години

Всичко това се случва,защото сме българи и като такива искаме винаги да сме най-големите тарикати.Злоупотреби с майчинствата има и едва ли някой ще го отрече,лошото е че заради такива "тарикатки",както и заради тези,които изведнъж почват да се осигуряват на по 2000-3000 лв,ще страдат всички!

157

Анонимен

преди 14 години

Евала за демографската политика.

156

настояща майка

преди 14 години

Анонимна, по тази логика мисля, че може би почти всеки един човек в България е извършил измама дали с укриване на част от доходите си, дали с забавяне или не плащане на здравни осигуровки и данъци. Убедена съм, че срещу почти всеки може да се намери някаква злоупотреба. Тогава по справедливост нека проверим и накажем всички! Тези майки ли само трябва да го отнесат?