65

Анонимен

преди 14 години

да копа павета у Сливен тая мумия гадна!

64

Barbanela

преди 14 години

Бях в Сливен по великденските празници. Казвам Ви няма нито една НЕРАЗКОПАНА улица!!!!!...Освен разбира се двата булеварда, които водят до ДВАТА му хотела и до стадиона....асфалтирани, със знаци, с осветление...направени разбира се с крадени пари... Но честно да ви кажа не ми се вярва да му направят нещо на Лечков...най-много да го свалят от длъжност, ама много му пука на него...и да е кмет и да не е кмет има ДВА ХОТЕЛА...и скътани КРАДЕНИ пари за цял живот....какво друго му трябва на Лецата :)

63

kiril

преди 14 години

To se znae,4e krade ot mn.vreme ami i kadruva v gorite.Ima tam edin Direktor P.VARBANOV I daje e OT D.S.OT 35 GODINI DIREKTOR ama smqna nqma za6to li,za6toto e sas vsi4ki opavlqva6ti i razdava de 6to ima vsi4ko v gorite za da se haresa i na Le4kov i kompaniq.DA ste jivi i zdravi piq za vas.

62

жоро

преди 14 години

Ямболският кмет също е клиент на прокуратурата от днес, странно защо не пише нищо по темата

61

Анонимен

преди 14 години

До 60.Браво , много си точен.

60

sofiaguy

преди 14 години

Тоя се държи не като кмет на Сливен, а като първа мутра. Ако мен ме бяха спрели полицаи и им хвърлех личната си карта, дали щях да стигна до Сливен и след това учтиво да ме молят да дойда в София на разпит?

59

СН наблюдател

преди 14 години

Абе изобщо за да участваш в някакъв 'конкурс' в Сливен,трябва да си човек на някой или да имаш мнооого пари. Това важи за всички видове конкурси--като започнеш от тези за работа и свършиш с тези за поръчки някакви. Мафиата е навсякъде. Ама наистина навсякъде и всеки дебне всеки какво ще каже и какво ще направи.Ако е нещо различно (не неправилно),а различно от приетите за нормални неща там, тогава човека не е подходящ-има самостоятелно мислене.То не се толерира в Сливен. Затова избягаха и младите

58

Анонимен

преди 14 години

А на холандците защо Схипхол не им е в Ден Хааг

57

до аз

преди 14 години

Едното няма нищо общо с другото. Бил е един от героите на футболното през 1994 год. - шапка му свалям. Сега ако се докаже, че е крал, ще бъда възмутена и изобщо няма да му се радвам.

56

БГ

преди 14 години

Минуси за всички,пишещи с латински букви, без да се четат коментарите им!!!

55

Анонимен

преди 14 години

Само така! Няма свои няма чужди А да сте чували повреме на тройната коалиция някой кмет на БСП да е бил обвинен за нещо

54

до 52

преди 14 години

В Холандия има един виц "защо летището ви е в София след като столицата ви е Сливен"Всяка 2-ра *** там е от Сливен града горе доло с тяхните пари се издържа :))!!

53

Нали е избран

преди 14 години

За кой пореден мандат е избран Лечков за кмет? Ако има шанс да спечели изборите следващия път, т.е. чрез волята на народа, а да не е човек на ББ, това няма да е добре за полицейската партия ГЕРБ. Хайде нека го обвинят в безстопанственост като няма за какво друго, а останалото ще се нареди, а и след като има обвинение как да му вярват вече хората. А ако е злоупотребил, което си е вероятно трябва да си ности отговорността. Но хайде дайте по сериозни обвинения.

52

Анонимен

преди 14 години

Незнам дали е крадец, но знам че изпра сума ти пари на мутрите. Той от футбола е изкарал няколко стотин хиляди - на Империал за оградата не стигат!Нека питат Д. Джамов. Иначе някой да е чул кмет да краде? За престъпните канали за смъркането - това не е вярно!

51

СН наблюдател

преди 14 години

Тръгна да газифицира градът за да го направи после зависим от неговите решения--нали и той има от баницата...Да,ама лапането не спира до тука--за да участваш в разкопаването,полагането и асфалтирането трябва да бутнеш. Познай на кой? Карандила го разпродадоха на парче...Стои МОЛ-ове и кооперации сякаш е в София. С какво ще пазаруват хората там като няма работа?С парите дето бачкат по Гърция,Холандия и Германия ли?Затвори заводите и ги разпродаде и тях на парче.Общината щеше да продаде...

50

Ясен

преди 14 години

До ВарнаТо разбирам да няма пари да краде ,а той има ,и ламти за още баси алчника!Няма да ти казвам какви далавери направи от продажбата на играчи от отбора на Сливен...

49

VESKA

преди 14 години

Ami i az glasuvah za nego,no toi izlaga mn.kato men,a sega ne mu stiga ob6tinata ami iska i park ;Sini ka1mani;LE4KOV,zasrami se ti nadmina vsi4ki GAGAUZOV blednee pred teb.

48

Колт

преди 14 години

Е тук вече стана интересно :D Този си е за кауша отвсякъде, а явно си е загубил чадъра. Ама то е нормално, много нагъл беше станал напоследък :) и явно много хора е ядосал

47

Анонимен

преди 14 години

Наистина е крадец.

46

аз

преди 14 години

Ле..ле колко го мразите.Наистина ли е такъв гадняр....като си спомня как му се радвахме през 94 г. а сега да падне толкова ниско.