325

Антон

преди 14 години

Не може да ги национализира. Те са частни. Държавата има миноритарен дял.

324

Бесен

преди 14 години

Имаше един филм едно време по старите го помнят казваше се Москва не вярва на сълзи !Писна ни дая ни приказват тинтири минтири и нищо да не се случва освен да ни увеличават глобите,данъците и цените.

323

Гочо

преди 14 години

Цените на хляба, олиото или хаванските пури да не са по-различни? Търговийка, майка...

322

Гочо

преди 14 години

Ало, Мустафата... Като подаваш ръце някои имат навик да слагат белезници... Сакън.

321

Гочо

преди 14 години

Днес г-жа Меркел ще го просветли. Питайте го утре за тока. Какъв ток, лбе?

320

Иванов

преди 14 години

Аман от клошари ровещи в *** !Наслушахме се на приказки време е да се направи нещо . Първо да развалят далаверата и намалят тока пък после да се хвалят .Аз като видя резултата ще повярвам а сега какво казали на бития защо са го били хак да му е и продължават да го бият .

319

енергетик

преди 14 години

Браво на ББ, откри топлата вода! Къде беше той и всички плачещи от цената на тока, когато продадоха енергетиката? Къде бяхте, когато енергетиците протестирана против приватизатията? Кой продаде печеливши предприятия - държавата. Каква компания е НЕК - държавна! Каква комисия е ДКЕВР, която определя цените - държавна! Кой предстрвлява държавата - правителството. Получава се "кой ми ака гащите" с извинение.

318

МУСТАФА

преди 14 години

Според мен за всички вече трябва да е ясно, че демократизация на обществото и изграждане на свободна пазарна среда в България започна на 05.07.2009 год.В момента се извършва революция със средства, които далеч не са толкова мирни, колкото изглеждат на пръв поглед. На тези, които считат, че не могат да помогнат с нещо, моля не пречете. Забравете за политически, професионални, икономически и каквито и да било пристрастия. Подайте си ръце и изградете заедно пътя на децата си.

317

Гочо

преди 14 години

Дала Вера , взел Койчо от Койнаре, мижи да те лажем... Всяко чудо за три дни.

316

Смях

преди 14 години

Ако Борисов национализира разпределителните дружества ще му повярвам !!!!Но той май само говори !!!!!

315

Чиста проба РЕКЕТ !!

преди 14 години

И после усложливо ще забрави за заканите си и ще подхване някой друг !! След като получи съответната сума, разбира се :)Искате пример ? Ами ето ве един : Ахмед Доган !

314

петров

преди 14 години

Майсторе, донякъде си прав. Но и две хиляди лева, когато съм печелил, пак не ми е приятно да ми искат 10лв. за българска бира на плажа. Или за смяна на вложки на колата на едното място 85лв., в другия сервиз 40лв. За това става дума. Предполагам не си отишъл да купуваш агнешко за 18 лв., нали. Ако на някоя бензиностанция ти обявят цена 5лв. за литър, как ще реагираш?

313

Гочо

преди 14 години

Не може да няма далавери. Но... ако балтонът ти е изкалян не го гориш а го переш. Другото е популизъм. Ценообразуват се продажби на едро и продажби на дребно. Вторите винаги са с по-големи цени. Тук въпросът е не защо са големи , а с колко да са по-големи. Ферщеен?

312

Майстора

преди 14 години

Вместо да се мотате във форума и да плачите , че всичко ви е скъпо , по-добре си помислете как може да изкарате някой лев повече .Никой няма да дойде да ви оправи положението .И на Симеон се надявахте , сега и на Бойко се надявате и си оставате все бедни защото истината е: не си ли помогнеш сам , няма кой да ти помогне.

311

Гочо

преди 14 години

Някой се ядоса , че Борисов щял да каже нещо друго... Ха на бас!

310

velin

преди 14 години

Прав е Бойко -не само далавера а пладнешки обир вършат дружествата! Ще Ви споделя - За да захранят цеха платих близо 7 000лв. Такса и кабел сега към използваната ел. енергия всеки месец сметката ми е с 70% повисока -за достъп до мрежа -обновяема енергия и още и още -веднъж плащаш за изграждане на линията а после всеки месец такса за достъп- МАФИЯ -ЕVN-Eнерго вече няма

309

петров

преди 14 години

Един човек се намери да разрови далаверите с ел.енергията, и пак се намират хора да хулят!

308

Анонимен

преди 14 години

Шефа на комисията каза че ще проверява,дружествата..ами къде бяхте до сега...мисля че тая комисия трябва да се уволни цялата и да се назначат хора които ше работят както трабва.

307

електорат

преди 14 години

Нека Желева знае,че никога небих гласувал за нея и да престане да се перчи ,че два пъти водила евролистата.Гласувал съм за ББ и заради ББ,както впрочем и всички останали.Тя е толкова безлична,колкото е безотговорна и некомпетентна,за жалост не е само тяяяя!Бойко отърви се без колебание от всички,които се самозабравиха и решиха,че някой ги е избрал!Хората гласуваха единствено за теб,защото в теб виждат Човек със силна воля и ти повярваха,че ще промениш живота им към по-добро,както е навсякъде.

306

МУСТАФА

преди 14 години

продължение: В основата на бъдещия скандал ще е Закона за задължителните запаси от нефт и нефтопродукти и всички подзаконови норм.актове покрай него. Колкото и смешно да звучи, в България се е работело и със "секретни подзаконови норм. актове", на основание на които са били дерогирани норм. актове - закони с по-голяма сила.