25

Гилотината

преди 14 години

Те всички бандюги са почтени,само методите им са мафиотски .Клошари ли опразваха хазната 20 години.Сега да излезе оня,дето едва стискаше зъби и пак да се изрепчи,че съда е неподкупен.За това няма осъден престъпник,защото вие трябва да сте зад решетките.И пак вдигайте олелия за 13 и 14 заплата.

24

Воин

преди 14 години

Цонев сам се набута в "мероприятието", което с месеци вече управляващите ни пробутват: Предишните изхарчили парите, и не оставили на ГЕРБ пари да имат да харчат и да се пъчат по ТV-то и се бият по гърдите какви и колко ВЕЛИКИ СА. Мероприятието активно му бе организирано специално, а Цонев се уплашил. Е, като се е уплашил и е решил, че с едни 20 000 евро може да се изправи срещу цялата кохорта "продажни експерти НАТО, ГЕРБ, продажни вещи лица и продажни следователи", ХАК МУ Е. По-скоро трябва да го съжалим, че в безизходицата, която попада - и 20 000 ЕВРО са вариант, но завършил ЛОШО. Сега ще го одерат докрай жалко. Толкова направи за армията този човек.Базовата версия, организирана от МВР и прокурорите, е т.нар. "ЕКСПЕРТИЗА от НАТО", която казвала, че Странджа 2 не е нужна. На това се гради всичко, вкл. и опита на Цонев да излезе с чест (по-някакъв начин) от скроената му далавера от ГЕРБ-НАТО. Затова МВР и прокурорите споменават за експерти от НАТО, и с недомлъвки - и за вещите лица. Защото там е заровено кучето. За Странджа 1 има експертиза от НАТО, че е нужна. Има ПМС за внедряването й, в което се визира и Странджа 2. Има експертиза от НАТО, където пак се казва, че Странджа 2 е нужна. ИДВА правителството на ГЕРБ (не може да си изкара пари, предишните били виновни, че не им оставили да си харчи ГЕРБ и да се пъчи Велики сме) и поръчва: Същите експерти от НАТО да кажат, че Странджа 2 не е нужна- и НАТО КАЗВАТ Сега преценихме: Не е нужна Странджа 2, -ха сега, вярвайте на експерти и вещи лица поръчка бабо Гицке, който плаща, той . . . Хайде, юнаците тук от форума да се преборят с тази ЯКА ГЕРБ ДАЛАВЕРА! Цонев разбира, че се опитват да го прекарат с разследването R да му организират присъда, той се хваща (наивно) на местна почва да се бори с ПОДРЪЧНИ СРЕДСТВА роднинско-приятелската схема да го спасят от ДАЛАВЕРАТА НАТО-ГЕРБ поръчва. Глупаво изчислява, че така може да стане, язък за човека, много направи за армията. Глупаво, та глупаво. Но срещу властовата далавера трудно се излиза наглава и Цонев го прекараха. Но кой тук от форума може да излезе с чест, ако ГЕРБ му скрои капана, да каже, ако го бива, а не да пише глупости

23

Воин

преди 14 години

Цонев сам се набута в "мероприятието". То му бе организирано специално, а Цонев се уплешил. Е като се е уплашил и е решил, че с едни 20 000 евро може да се изпрати срещу цялата кохорта "продажни експерти НАТО, ГЕРБ, продажни вещи лица и продажни следователи", ХАК МУ Е. По-скоро трябва да го съжалим, че в безиходицата, която попада - и 20 000 ЕВРО СА вариант, но завършил ЛОШО.Базовата версия, организирана от МВР и прокурорите, е т.нар. "ЕКСПЕРТИЗА от НАТО", която казвала, че Странджа 2 не е нужна. На това се гради всичко, вкл. и опита на Цонев да излезе с чест (по-някакъв начин) от скроената му далавера от ГЕРБ-НАТО. Затова МВР и прокурорите споменават за експерти от НАТО, и с недомлъвки - и за вещите лица. Защото там е заровено кучето. За Странджа 1 има експертиза от НАТО, че е нужна. Има ПМС за внедряването й, в което се визира и Странджа 2. Има експертиза от НАТО, където пак се казва, че Странджа 2 е нужна. ИДВА правителството на ГЕРБ (не може да си изкара пари, предишните били виновни, че не им оставили да си харчи ГЕРБ и да се пъчи Велики сме) и поръчва: Същите експерти от НАТО да кажат, че Странджа 2 не е нужна- и НАТО КАЗВАТ Сега преценихме: Не е нужна Странджа 2, -ха сега, вярвайте на експерти и вещи лица поръчка бабо Гицке, който плаща, той . . . Хайде, юнаците тук от форума да се преборят с тази ЯКА ГЕРБ ДАЛАВЕРА! Цонев разбира, че се опитват да го прекарат с разследването R да му организират присъда, той се хваща (наивно) на местна почва да се бори с ПОДРЪЧНИ СРЕДСТВА роднинско-приятелската схема да го спасят от ДАЛАВЕРАТА НАТО-ГЕРБ поръчва. Глупаво изчислява, че така може да стане, язък за човека, много направи за армията. Глупаво, та глупаво. Но срещу властовата далавера трудно се излиза наглава и Цонев го прекараха. Но кой тук от форума може да излезе с чест, ако ГЕРБ му скрои капана, да каже, ако го бива, а не да пише глупости

22

аса

преди 14 години

да не стане като с оная масларова дето нямаше 50 бона и я съжелиха.тоз поне явно имащом ги дава за подкупи

21

Анонимен

преди 14 години

това е хубаво ,че се прочиства къщата но да се осъди по бързата процедура а то се чака и да не стане ,че тази държава пак ще плаща след осъдителна пресъда както на времета Луканов осъди Бг за 25 000евро.Страсбург пак ще решава съдби и ако не ги осъдят означава ,че това е поредната игра на котка и мишка.

20

Пич

преди 14 години

абе врме е да се почисти "къщата" знам ,че на много хора няма да им хареса ама ножа опря до кокъла другарски и другари...а и време е някой хора да си платят сметката за "голямото лапане "

19

fak

преди 14 години

Вижте какво ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ СА ПОПРИНЦИП КОРУМПИРАНИ.ВЪПРЕКИ ЧЕ ИМА ЧЕСТНИ И ПОЧТЕННИ ПОЛИТИЦИ,ТЕ НЕ ЗНАЯТ КАК ДА РЕШАВАТ ПРОБЛЕМИ,ТЕ ЗНАЯТ САМО КАК ДА ПИШАТ ЗАКОНИ И ДА ПРАВЯТ БЮДЕТ.ХОРАТА КОЙТО СЕ ЗАНИМАВАТ С НАУКА И ТЕХНОЛОГИИ ТЕ ЗНАЯТ КАК ДА РЕШАВАТ ПРОБЛЕМИ,СИРЕЧ ТЕХНОЛОГИЙТЕ РЕШАВАТ ПРОБЛЕМИТЕ,ТЕ ПРАВЯТ ЖИВОТА ВИ ПО-ДОБЪР.И ОЩЕ НЕЩО ОТХВЪРЛЕТЕ ПОЛИТИЧЕСКАТА СИСТЕМА..ТЯ Е ОБИДА ЗА ИНТЕЛЕКТА НИ.ВЪВ МОНЕТАРНИЯ СВЯТ НЯМА И НИКОГА НЕ Е ИМАЛО НИКЪДЕ ПО СВЕТА ИСТИНСКА ДЕМОКРАЦИЯ..

18

Пич

преди 14 години

Абе цялата работа е,че до сега никой от никой сметка не държеше кой колко лапал докато е на власт,като се сменеше власта се сменяха само лапачите.Обрачи от фирмички пълнеха партините каси и джобовите на новите олигарси а нарота само гледаше как се разграбва държава и нямаше с кой да ги смени.Сега малко поне им се наруши спокойствите:)

17

Анонимен

преди 14 години

Ние българите сме уникални!!! Хванаха първата голема риба и пак сме недоволни. Аз пък съм доволен. И съм сигурен другарки и другари, че това няма да е единичен случай. Все повече вервам, че такава съдба ще бъде последвана от другаря станишев, симо-ментата, доган бея и другите разбойници.

16

ЗЛОБЕН

преди 14 години

АКО Е ВИНОВЕН 20 ГОД. ДА ЛЕЖИ. АМИ ТОЗ МИНИСТЪР МОЖЕШЕ ДА ПОКАНИ ТУРСКИТЕ ВОЙСКИ ДА ПАЗЯТ ГРАНИЦАТА НИ С РУМЪНИЯ .АКО Е НЕВИНЕН ЦЕЦО ДА СИ ХОДИ ,НО ОПРЕДЕЛЕНО ТОЗ Е ЗА ЗАТВОРА

15

STARBUCKS-USA

преди 14 години

Приятел,ама ако имаш някакви доказателсва за Костов и Чорни,дай ги в прокуратурата. Не ни поднасяй сега тук,сапунки.

14

Пич

преди 14 години

Да Свинаров беше нагъл и лаком но нали е юрист си покри следите... надявам се обаче всички политици да си платят за бестопансвеността през последните години.Е затова лош ,глупав незнам си какъв Бойко е единсвенив който поне за сега прави опити да изчисти *** от "'къщата ".стига затворите де са пълнени с кокошкари а големите крадци да са недосегаеми.Надявам се да се стигне до края.

13

ОКСИДАЦИЯ

преди 14 години

Явно някои не знаят какво искат.Спокойно всичко по реда си - един по един.Нали СЕРЕСЕТА, проследяващи и прокуратура все пак имат някакъв капацитет.С 10 ареста на месец се надявам до края на мандата всички да бъдат арестувани, осъдени и да бъдат на топло, съответно глобени и имуществото конфискувано.

12

Пич

преди 14 години

Абе лешоядите ограбига цяла България сега си намериха изкупителна жертва .армията не се източва от времето на Цонев а още от началото на така наречента демокрация .Интересно кога ще видим някакви дела от дивата приватизация на Костов,Симеон,Станишев защото сърбите си продават телекома за 3.5 милиарда нашия го подариха за 280 милиона.Кой ще потърси сметка на Костов защо държа монопола на М-тел докато беше премиер и какво получи от Чорни за това ? Все весели въпросчета ?

11

ФАК

преди 14 години

Вижте какво ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ СА ПОПРИНЦИП КОРУМПИРАНИ.ВЪПРЕКИ ЧЕ ИМА ЧЕСТНИ И ПОЧТЕННИ ПОЛИТИЦИ,ТЕ НЕ ЗНАЯТ КАК ДА РЕШАВАТ ПРОБЛЕМИ,ТЕ ЗНАЯТ САМО КАК ДА ПИШАТ ЗАКОНИ И ДА ПРАВЯТ БЮДЕТ.ХОРАТА КОЙТО СЕ ЗАНИМАВАТ С НАУКА И ТЕХНОЛОГИИ ТЕ ЗНАЯТ КАК ДА РЕШАВАТ ПРОБЛЕМИ,СИРЕЧ ТЕХНОЛОГИЙТЕ РЕШАВАТ ПРОБЛЕМИТЕ,ТЕ ПРАВЯТ ЖИВОТА ВИ ПО-ДОБЪР.И ОЩЕ НЕЩО ОТХВЪРЛЕТЕ ПОЛИТИЧЕСКАТА СИСТЕМА..ТЯ Е ОБИДА ЗА ИНТЕЛЕКТА НИ.ВЪВ МОНЕТАРНИЯ СВЯТ НЯМА И НИКОГА НЕ Е ИМАЛО НИКЪДЕ ПО СВЕТА ИСТИНСКА ДЕМОКРАЦИЯ..

10

STARBUCKS-USA

преди 14 години

Ок,тоя бил почтен. А защо тогава ,предишното правителство не грабна Свинаров ?

9

Do Cirkadjia

преди 14 години

Korigirai si fokysa i misli s glavata si.Kakva izkypitelna jertva e niakoi koito krade ot teb i ot men a na vsi4koto otgore i "po4ten".Ti sigurno si ot sa6tata maia kato nego.

8

Анонимен

преди 14 години

ей този ако го вкарат в затвора *** кефа.колко хора уволно ,но сега тъпкано му се връща.цялата палка в гъзъ.

7

Анонимен

преди 14 години

братчет едно време в падиза беше всеки срещу всеки ако си здрав пич вървиш ,а сега не е така има организации може да си пич,ама онези са многои нямаш шансове---дори ида влезе в затвора със сумата сто млн. ,ако е вярно, гарантирам ти ще му даде изключителен комфорт -- в момента цар е парата,а и неговите хора няма да го изоставят

6

някой

преди 14 години

абе той откраднал 200 милиона каво добро отношение чака мисли ли че го заслужава като бебнце ли изка да го потупват при ареста -- аде да яде бухалките в главата и в килията до живот