21

Sasho

преди 14 години

Ами много ясно, че ще са регистрирани в София, нали са взети на лизинг.Пък и то много ясно, като има 2 милиона население София, че ще са най-много.По същата логика да оправят София и от данък смет, нали вие най-много *** хвърляте.

20

Анонимен

преди 14 години

С парите от данък "лукс" Фандъкова ще оправя София Не трябваше ли да се пълни бюджета с тези стотинки ?

19

Ко

преди 14 години

данъците са същите като миналата година, защото са преки данъци и не зависят нито от доходите нито от оборот,. а не благодарение на ББ :)Прословутия данък лукс ще постъпи чак догодина, когато ще се плащат данъците за тази година,... А и нали щеше да се помага за дупката в държавния бюджет защо се вдигат местните данъци !?!

18

Анонимен

преди 14 години

Тая е от Самоков, даскалица по руски. И това ще "управлява" столицата...

17

пич

преди 14 години

то това,като онова.ИЗБИРАШ БОРИСОВ-ПОЛУЧАВАШ КОСТОВ.ИЗБИРАШ БОРИСОВ-получаваш ...данчетооооооооооо

16

Анонимен

преди 14 години

ohhhhhhhhh, debi i ***

15

Анонимен

преди 14 години

Смотан, не четеш ли? В София са регистирани най-много луксозни автомобили, ако тея българи не са от софия, да си регистрирали возилата там от където идват и данъците да си ходят в техните общини! След като карат тук, тук ще плащат!

14

Анонимен

преди 14 години

Всичко трябва да е в София! И после защо цяла България отивала там! почти всички чуждестранни инвестиции се правят в София целенасочено. Държавата активно подпомага София.Само за софийското метро колко пари от еврофондовете отидаха, а иначе провинцията все по мизерна става. Ама нека не 2 милиона ами 5 да стане София, като има такава несправедливост към другата част на страната

13

ужасен

преди 14 години

Данък "лукс", всъщност е данък "средна класа". Учил си, потил си се, работиш за някоя чужда фирма като полу-роб по 10 часа на ден + уикенда, но пък имаш нова кола? Честито, сега ще си плащаш за това. Дядо ти е софиянец и ти е оставил малко по-голямо апартаментче в центъра? Ха, мри в "лукс", нещастнико, нищо че може би си учител със 400 лева.

12

Sasho

преди 14 години

Че от къде, накъде София, ще оправя ?Софианци да се оправят от техните си данъци.Защо трябва данъците на другите българи, да отиват в бюджета на София?

11

анонимен

преди 14 години

Ще оправи... по-скоро ще закърпи още няколко дупки :)

10

free

преди 14 години

Много малко мерки се взимат за по-ефективна работа на администрацията и по-добро управление на парите в държавата. Нека първо започне Вдянков да ревизира харчовете на клептокрацията, да въведе драконовмски контрол върху обществените поръчки и тогава може да поиска повече данъци. След като не съм доволен как се харчат парите от данъците ми, няма да платя повече, дори и да имам.

9

гражданин

преди 14 години

Тая селска стринка от коя дупка изпълзя.

8

Анонимен

преди 14 години

Абе хора,броил съм плочките от БНБ до хотел България- 3 здрави!!!!Това е един от централните площади на столицата ни. Ами вижте Витошка. Плочките хлопат,ако завали и минеш се изпличкваш целия.Ние в центъра на столицата си нямаме нормални тротоари!!!Вижте мръсотията по жълтите павета... кал или 5 см прах в края им.Толкова ли не може 1-2 водоноски да минат и да ги измие се чудя....Толкова ли струва водата на една водоноска,че столицата ни не може да си го позволи всяка сутрин лятото?

7

mmm

преди 14 години

и тази кой я избра нямам спомен! Сега и премиер и кметове, всички "ни оправят", все оправени ходим.

6

Отчаян

преди 14 години

А къде отиват парите от 'нормалните данъци? Щото в други държави с тях въумяват да си поддържат градовете чисти и спретнати, без разбити тротоари и улични платна.

5

zazu

преди 14 години

...мдааааааам

4

Анонимен

преди 14 години

Фандъкова, ти неможеш семейството си да оправиш, камо ли града!Ти си една некъдърна учителка по руски, най-лошия зам. кмет по образование и социални дейности!Лошото е че си там за да прикриваш кражбите на кръгът Котараци!

3

Д.

преди 14 години

"Парите от данък "лукс ще отидат за подобряване на инфраструктурата и условията, в които живеят и карат колите си софиянци."Та нали за това ВЕЧЕ плащаме данъци! И какъв е резултатът?!

2

Анонимен

преди 14 години

Кое ще обложат двойно? С-класите, регистрирани като баничарки ли?Те да си оправят събираемостта и корупцията, после да вдигат данъци и акцизи.