225

manuelche

преди 14 години

При добра воля от страна на правителството, би трябвало законите, защитаващи хората и защитаващи животните да се прокарват и развиват едновременно. ***, отрязал краката на кучето от Дряново утре може да посегне и на човек. Но пък и куче може да нахапе човек до смърт. Тоест едининият закон не трябва да е за сметка на другия.

224

lulu

преди 14 години

до 252 Ужасно си злобен, човече! Нито животните, нито хората са ти виновни, че си нещастен. Желая ти всичко най-добро, ти имаш нужда.

223

Анонимен

преди 14 години

Не разбирам кучкарите,но и ***,измъчващи животни,също не мога да ги разбера.

222

Ivobuilder

преди 14 години

До номер 252-кучкарите са вредни!А пък аз мисля,че хора като теб са вредни,които не виждат по-далеко от носа си!По твоята логика всички европейци,които имат за домашни любимци кучета,нямат семейства и деца!!!Това е голяма глупост и мисля,че извратени *** като теб нямат място в Европа!!!Върви да се гръмнеш някъде!!Да не ти се смеят европейците!!!!!!

221

Ханчо Гитров

преди 14 години

Мъчителите на животни не се ограничават само до критерия "ползвал ли си брадва да осакатиш животно". Има много собственици, които са пълни безхаберници и са причина да има такъв огромен брой бездомни песове по улицата. Ако някой си мисли, че животът на уличното куче не е брутален и без това, да си помисли пак. Трябват много по-строги мерки за домашните животни!

220

Ivobuilder

преди 14 години

Здравейте!Относно проблема с бездомните кучета,вина имаме ние,хората(обществото),понеже сме допуснали това да се случи и защото сме калпава балканска държава.Няма изградени приюти(както е в Европа!)или те са малко на брой!Няма ясно установени законови разпоредби!Липсва зоополиция,в цивилизованите европейски държави има,ниска обществена култура!За това нямат вина животните!С тези зверски постъпки правим много лошо впечатление!Затова и в западна европа ни смятат за див и варварски народ!

219

Ваня П.

преди 14 години

Не знам,обаче като чувам как хора,проявили жестокост към други хора,вместо да трият наровете по арестити и затворите,дават интервюта(футболистчето Орлинов),направо ме напушва на смях от тези крути мерки хахахаВ страна в която хората не с на почит,животните нямат шанс.

218

Radi

преди 14 години

Zatvor za takiva ***!!!Tova ne sa hora!!!Kak e vuzmojno!!!

217

някой

преди 14 години

Мило Краси, не мога да си обясня неадекватните коментари, които постваш... навсякъде става въпрос за домашни кучета, навярно зле обучени... Великобритания и целия свят изпаднали в шок... да не си мислиш, че там няма питбули?... В статията се визират бездомните кучета, а комплексарите, които злобят кучетата си, за да си повдигат самочувствието трябва да бъдат подведени под отговорност за извършените зверства...и не става въпрос за обичане или мразене на животните, а за отношение към живота...

216

Анонимен

преди 14 години

"..земеделският министър даде пример със законите в някои европейски страни"Да ама в същите еврпейски страни по улицата не се разхождат педофили, изнасилвачи,убийци и др. с по няколко висящи дела.Първо да реформираме сегашният безумен НПК и след това да мислим за животните.Стига популизъм и лицемерие.

215

sasa

преди 14 години

sichkata mara ftasala samo tova e problema deto se vika

214

........

преди 14 години

Vie ste ***. Tova 4e biem,ku4etata ili te sa gladni i hapqt hora ok da gi prispqt, no da udreje6 krakata na ku4e ili da go obesi6 i to ot bolka da si prehape ezika-tova e bolest, izrotsko, emi da pokajem 4e ne sme jivotni ,a vpro4em sme nai-lo6ite jivotni, koito se izbivame i bezpri4ina!!!

213

сико

преди 14 години

купи 1000 декара земя,сложи ограда и си ги гледаи да не са навън.

212

123

преди 14 години

те са едни и същи тия които убиват хора и животни те са родени убийци това качество не се придобива те са родени с това качество

211

Анонимен

преди 14 години

Защитаваме животните, защото нямат вина че са навън! А децата какво да ги защитаваме... И без това родителите им ще ги направят достатъчно големи *** преди още да тръгнат на училище.

210

сико

преди 14 години

Български се пише.първо виж себе си после другите.аре вари лягаи

209

м№№№№№№№№№№№№

преди 14 години

кучкарите са най-големите ЧОВЕКОМРАЗЦИ ...!!!,,,ОБАЧЕ ЗАБРАВЯТ ,ЧЕ И ТЕ САМИТЕ СА ХОРА... И ИСКАТ ДА СЕ ОТНАСЯМЕ КЪМ ТЯХ ,КАТО ТАКИВА ,НО КАК ТЕ СЕ ОТНАСЯТ КЪМ ДРУГИТЕ ХОРА ...!!!ПО ВААААЖНИ СА КУЧЕТАТА -ГАДИНИ С ГАДИНИТЕ ...НЕ ХОРАТА ...!!!

208

Анонимен

преди 14 години

А ти може да научиш български! В коментара ни лексика ни пунктуация!

207

Krasi

преди 14 години

Хора неспособни да защитят деца защитава ***.

206

сико

преди 14 години

увлякъл се е човечеца