142

Анонимен

преди 14 години

В момента заради това тамифлу, САЩ и Франция съдят световната здравна организация за заговор(конспирация). Каква ирония - обичайните заподозрени за конспирации сами бяха жертва на такава, вълците започнаха да се изяждат помежду си. :)))))))))))))))))))))

141

Анонимен

преди 14 години

Комунистически трикове бе хора. Когато са притиснати са способни на всякакви дяволъци. Експерти са в това

140

Идеален

преди 14 години

Идеални хора няма.Който пристъпи закона, да си носи наказанието.Важното е да няма "ЧАДЪРИ" , като при червените.

139

Анонимен

преди 14 години

ТОЯ ТОЛКОВА СЕ ДРА ДА ВДИГНЕ ЗДРАВНИТЕ ОСИГУРОВКИ ПРЕДСРОЧНО НО 10 % А ТО ЩО БИЛО ...ДА МОЖЕ СПОКОЙНО ДА СЕ РАЗПЛАЩАТ ПО ТАКА СКЛЮЧЕНИ ОТ НЕГО ДОГОВОРИ ...ОЩЕ ОТ САМОТО НАЧАЛО БЛЪСКАШЕ НА КЛАСИЧЕСКА ШУШУМИГА И ТВА СИЕ

138

кики

преди 14 години

Направи ми впечатление с каква настървеност Нанев и Лъчо се опитваха да ни убедят,че трябвало да се увеличат здравните вноски,а то било за да крадат по-вече приятел.

137

13

преди 14 години

ГЕРБ СЕ БИЛ ОСР.Л А ПЪК СТАНИШКАТА И ГОЦЕ СА В ЛАЙ...А---КВИ СА ТИЯ РАБОТИ ХАХАХАХАХА----САМО ГЕРБ---БЪЛГАРИЯ ЗНАЕ КОЕ Е ПО ДОБРО

136

Олеле

преди 14 години

Да го ваксинират с всичките ваксини - наведнъж.

135

Червен

преди 14 години

Червените се кефят - е видяхте ли не само нашите крадат!!!Нормално - те само това правят.Въпросът е принципен - докато има хора ще има и престъпления.Ако има дори съмнения за извършено престъпление - ОСТАВКА.Така ще станем Европейци! А не като СерГеййовите министри - крали ,лъгали ,безхаберници, но наши хора.Щом тябва да се сменят.Затова сме ги избрали!

134

13

преди 14 години

НЯМА ТАКОВА НЕЩО А ТИ СИ СЪЩИЯ ПЛАТЕН ДРАСКАЧ---НАЛИ СИ ЗНАЕШ ИМЕТО---АЙДЕ БЯГАЙ ПРИ СЕРГЕЙ В ЯМАТА С ЛАЙ.А И НЕ МИ ФИЛОСОФСТВАЙ

133

Б.Борисов

преди 14 години

Към Лекарите- Абе вие къде бяхте когато Нанев направи това ???

132

кики

преди 14 години

Предлагам всички корумпирани министри и политици да се съдят по-бързата процедура,за месец-два ихайде в централния на строг режим.

131

работещ

преди 14 години

Що да е рано, бе братко? Турбо крадене, принос в световен мащаб. Те че и Нанев и "мозъкът" (***) са готови за даване на народната любов, готови са, ама с тях май пак ще се купува пак тая любов народна.

130

Анонимен

преди 14 години

Чудят се червените как да продиводействат.. Това е цялата работа

129

Един Българин

преди 14 години

Хай Бате бъди мъж, а не Гойко . . . "Здрава ръка и трябва на тази държава!"

128

13

преди 14 години

СЕРГО-КРАДЕЦА СИ ПОДАВА ГЛАВИЦАТА ОТ ДУПКАТА НА СЕЛСКИЯ *** И КАЗВА ЧЕ ДРУГИТЕ ОТВЪНКА БИЛИ МИРИЗЛИВИ-,-,-,-,-,ТОВА МОЖЕ ДА ГО КАЖЕ САМО КРАДЛИВ КОМУНИСТ И НИКОЙ ДРУГ НА СВЕТА

127

Анонимен

преди 14 години

"Dnes.bg припомня, че в разгара на истерията "свински грип", в аптеките имаше голям недостиг на "Тамифлу" основното оръжие срещу вируса." Рекламка а?

126

Анонимен

преди 14 години

това са сделки предколедни комисионни. ха ха ха

125

Ед

преди 14 години

Абе каква възка има БСП с тоз министър несхващам.... ??Истината е, че всичките депутати са едно цяло.Решават кой като какво да играе - управляващ или опозиция и така 4 години до следващите избори.

124

кики

преди 14 години

А бре тоя Нанев,нали ръсеше "бисери" от рода на, да увеличим здравната вноска на 10%,да не пущаме извън граница хора без здравни осигуровки,всеки без осигуровки да няма право шофьорска книжка,нищо че е бил в чужбина и още и още дивотии.Ясно 2.5млн.лв. са му малко, иска човека още да граби от народа.Някой сеща ли се,тоя Нанев и Лъчо Мозъка бяха ходили по-света на екскурзия за сметка на някаква фармацевтична компания.Много рано почна да гепиш бре Нанев.

123

работещ

преди 14 години

И на мен така ми се вижда. Тоя път, може и малко PR да пробват за ББто. Ето - махаме ги корумпираните и от нашите. И слагаме друг, от същия десен - като Кристалина.