40

.neutralen.

преди 14 години

Според мен всичко е ясно,има и подкупни журналисти,има и хора които да им плащат.Така ,че никой не е чист в тая работа ....

39

Анонимен

преди 14 години

Жалка е тази комисия. Нито тя, нито съдът могат да докажат нещо. Доган е хитра лисица. Някъде в писмото си да е споменал конкретно име? Това, че В.Велева се е припознала, си е неин проблем. Нали не само тя е писала за Доган? Реакцията й я издаде. Наистина "гузен негонен бяга"! Щеше да е много смешна цялата тази суетня, ако не беше тъжна. Как ли се подхилква Доган от сарая си ? Пък и скоро ще вдига поредната сватба....

38

Анонимен

преди 14 години

А защо комисията изисква от журналистката доказателства за това което написа за Доган.... В една правова държва след като се напише че председател на партия е крадец има човек в затвора - или крадеца или лъжеца (журналиста)....

37

Анонимен

преди 14 години

А защо тази Комисия реагира така? Хайде, Велева е зам. председател, но дали пък комисията не се чувства засегната от казаното от Доган? Ами ако даде доказателства? А колкото до журналистите, все ми се струва, че се правят на по-големи "анализатори", отколкото са или трябва да бъдат. Те трябва да информират, а не да ме занимават с това какво мислят или не мислят.

36

Анонимен

преди 14 години

До 41 Сам го каза народен любимец.Работи вади кирливи ризи от всички сектори.

35

Анонимен

преди 14 години

Българка съм и със съжаление ще кажа ,че в Вългария няма политик като Доган-умен и хитър,знае кога и как.Тази госпожа е събирателен образ на всичко онова,което не трябва да бъде българския журналист.За съжаление сега епълно с изтривалки навсякъде.Стане ли въпрос за пари и власт,някой забравят,че са човеци.Нямат нито чест,нито достойнство-дори парадират с това.

34

Анонимен

преди 14 години

Едва ли има нормален българин,който да подкрепя Доган.В случая обаче трябва да му се признае ,че я направи смешна тази продажна овца .Евала на реакцията му с писмото."Каквото повикало....Уважаеми продажни журналисти,мога само да ви кажа че се хабите напразно.На Доган само оная работа може да му хванете.

33

valsodar

преди 14 години

Тази година, наградата за журналистика "Черноризец Храбър" следва да се връчи на Ахмед Доган, за най-скандалното журналистическо откритие - Валерия Велева. :)А от нея да се вземе, за да му се даде.Така де, то ние истинска журналистика отдавна си нямаме, какво тук значи накаква си памет на един от видните ни книжовници?!

32

Анонимен

преди 14 години

Аз не вярвам Догито да говори просто така.Да не лъсне пак някой порно клип в нета...Все пак е дърт хитрец.

31

фалконе

преди 14 години

и доган и валерия велева и другия доносник тошо тошев--все сополи

30

Анонимен

преди 14 години

Интересно е как Валерия Велева веднага се разпозна в това писмо?

29

Анонимен

преди 14 години

na dogan li kazvat sopola?

28

Анонимен

преди 14 години

Истината е, че нямаме и журналистика.

27

edno kuni

преди 14 години

За пръв път се доверявам на Доган и без доказателства

26

Анонимен

преди 14 години

Доган е един от най-големите дразнители в България. Нагъл крадец, които си е направил етническа мафиотска структура, която ни смуче кръвчицата вече 20 години. Време е ДПС да се разцепи на две и този цирк да свърши.Американците и турците не пеят в хора, защото сме страна членка на ЕС и това може да стане.

25

perekly

преди 14 години

Доказателства за какво?Не съм от тях Како Сийке...

24

Анонимен

преди 14 години

А някой задава ли си въпроса ..защо някои журналисти забогатяха здраво???

23

Анонимен

преди 14 години

Само Закон за печата ще направи журналистите истински!!!! Докато не се узаконят брътвежите им,ще има платени,аморални и даже извратени журналисти! Да отговарят за всяка драсканица,да бъдат подвеждани под отговорност,глоби и затвор за разпространение на клевети,поръчкови раследваания и естествено платени,ще бъдем маниулирани! КОЙ няма интерес от такъв закон? Сетете се сами! Пожизнено абонираните политици и т.н. журналисти,които са готови на всичко,за да лапат:)

22

falkone

преди 14 години

айде стига бе,не смятам да повръщам днес,за какво показвате урода доган всеки ден бе,стига бееее....

21

muncho

преди 14 години

koya e "madam B."? koy kaza, che e valeriya? mozhe da e druga madama, naprimer...ha ha ha