65

Veselin

преди 14 години

който иска да ходи да им бута бараките ,и каквото искат да ги прави ,но си има едни други неписани закони .

64

lol

преди 14 години

По- вероятно, афинитет към ***, отколкото някава погнуса и непрязън от кометарите във форума.

63

Veselin

преди 14 години

*** определено не са цвете за мирисане ,и от тях си има *** ,но това не е до цвят ,а си е до човек .

62

Анонимен

преди 14 години

Е, и сред българите има откачалки, но... я си помисли колко *** го правят същото? Май съотношението е поне 1 към 10! 1 българка към 10 ***!

61

Анонимен

преди 14 години

А гетото в ж.к. Сердика кога ще го махнат? Че е срамота! В центъра на града такава свинщина!

60

Alex

преди 14 години

Veseline , razbrahme te ot kakyv etnos si , no kakto i da e ... shte ti otgovoria na vyprosa - ako skinarite biaha sigurni , che sled edna takava akcia shtiaha da ostanat beznakazani , mojesh da si siguren , che za edin mesec shtiaha da ochistiat vsichki *** ot stranata ni !

59

Анонимен

преди 14 години

Абе как ще оправите държавата без нас бе. Това все едно аборигени да измислят совалка.

58

Veselin

преди 14 години

имаше преди месец някъде по новините гледах ,някаква майка си била захвърлила детото на *** ,и точно тия *** го намират на бонището още живо ,и не го отавят а го взимат да го гледат ,нашето бяло бебе .

57

ром

преди 14 години

какъф това скинар бе *** дет ме уплашиш ме

56

do 54

преди 14 години

Abe *** , vie ne mojete sebe si da opravite ta dyrjavata li , hahhh ?!!

55

Бравос

преди 14 години

Решението на въпроса с *** в София е много просто и лесно: Поставят се във всеки автобус, трамвай и тролейбус контрольори, както е във всички други градове. Предвид големите разстояния и това, че няма да могат да се возят без пари, сами ще се изнесат. Отделно от това кметовете на общини да не бездействат, а да подгонят служителите, които отговарят за незаконното стоителство да си вършат работата. Няма нужда от подписки, а от прилагане на законите.

54

Veselin

преди 14 години

и те все пак са хора ,и се мъчат да оцеляват ,вярно имат доста ниска култура ,но и нашта в момента е на доса ниско ниво паднала ,добре се вижда по мачовете и вечерно време ,вече е модерно до смърт да се бием :).Нека да се съберат хората които ги мразят ,скинари примерно и да отидат да се опитат да ги изгонят ,нали са голямата работа скинарите ,да отидат да ги тряпят ,като им стиска да се бият трябва да им стиска и да ги обиват и с децата им .

53

Анонимен

преди 14 години

Толкова умни българи има, че вие ли неграмотни *** ще оправите тая държава? Малко бой сте яли от полицията.

52

ром

преди 14 години

вие всички ще избягате щот все не ви стигат парите --тук ще останеме ние да оправим държавата ,аиде сцчезваите.

51

uzi

преди 14 години

towa ne sa *** а ***.... *** е горд и няма да допусне да живее така. това са *** от цялата страна, а не са софииски ***... нашите софииските *** са друга работа ... не говорят на диалект, работят имат си бизнес.... ако някои не разбира да почете....

50

Анонимен

преди 14 години

между другото е тея гета дори не знаят български

49

Анонимен

преди 14 години

Снимката е от кръстовището на входа на София на Околовръстното и бул. Европа. Чудесна представителна бг гледка за всички влизащи от Калотина чужденци! Идилията се допълва от колоритни "хора", неизбромо много каруци и тонове *** в близкия канал на реката. А ароматът през лятото направо може да те нокаутира. И всичко това на входа на столицата. Добре дошли в България!

48

някой

преди 14 години

До: номер 45Така е! Плащат си как иначе? Обаче тока не си го плащат. За сметка на това аз си плащам и тока и парното и водата, обаче нямам ни сателитка ни кабелна. Ако не си плащах и аз тока парното и водата, и аз щях да си имам сателитка. Затова нямам - защото не ми остават пари заради другите сметки, които си ги плащам!

47

Коментар

преди 14 години

36 Тук не се касае до омраза. Касае се, че някои от тях предпочитат да живеят на гърба на държавата и от там и на наш гръб. Познавам доста добри ***. Но точно тези добрите не живеят в незаконни гета, повечето предпочитат нормален живот, и работят както всички. и някой трябва да помисли точно как ще се справя с проблемите им. Не може всички да се слагат под общ знаменател. Познавам доста *** дето работят в Италия, но всички са доволни от тях.

46

ефТ

преди 14 години

Първо кратка артилерийска подготовка, след това жандармерия да прочисти от останали живи *** и накрая директно с булдозерите натоварват останките и за скрап.Смрът и геноцид за всички мръсни *** в България!Измрете мръсни долни ***!