842

вв

преди 14 години

Понеже е абортирала жена кучетата му виновни.Браво добре измислено.Аз мисля,че Костов

841

вв

преди 14 години

Азис,сигурно фунията ти е за конски х.й

840

вв

преди 14 години

А бе олигарх каква глутница е това нещастно куче бе.Пишете по темата бе малоу..ци

839

Азис

преди 14 години

много ти е малко кренвиршчето, може би някое пале го е ръфало?

838

вв

преди 14 години

Азис и ти си за кренвирш отзад

837

Олигарх

преди 14 години

За мен садизъм е да търпим глутниците *** и да слушаме безумните доводи на техните защитници.

836

Анонимен

преди 14 години

Ако жена му е направила спонтанен аборт, защото са я нападнали кучета, естествено, че ще ги застреля.

835

Азис

преди 14 години

Да не се помолиш за нещо друго, ***?!

834

вв

преди 14 години

Моля ви мили хакери дайте ми данни за 849 да видите какъв кренвиш ще му натопя отзад.Моля ви!

833

Анонимен

преди 14 години

Но "Бог обича всичките си творения еднакво..."

832

lulu

преди 14 години

В този форум е пълно с извратени и психически болни хора. Лошото, е че те дори не го осъзнават. Садизмът, пичове, както и да го погледнеш е сериозно отклонение, но явно някой яко ги кефи. Жалка работа...

831

Анонимен

преди 14 години

Животните нямат душа според християнството. Обратното е ужасно богохулство и директен билет за ада. Богохулци са всички които поставят животните над човека или го изравняват с животно, или казват - цитирам: "Защото кои сме ние, хората, и какви, че да си приписваме такива могъщи права над живота във всичките му форми и проявления? С какво сме по-големи от кучето... "Съветвам ги да се преориентират към будизма или тотемизма, или идолопоклонничеството, или някоя вяра със свещени животни. "Свещено животно" също е огромно богохулство.

830

Анонимен

преди 14 години

Я натопете малко кренвирши в антифриз и ги раздайте на скитащите ***... Ефектът е главозамайващ... Умират в адски мъки... Само гледайте да не остават парченца, че може да стане някоя ексцесия (деца-идиотчета, които взимат какво ли не от земята и го вкарват в устата си - бол)... Нямате работа в паркове, но в междублоковото пространство можете да станете магьосници...

829

Боби

преди 14 години

"Да убиеш или осакатиш животно в България е равно на това да пресечеш на червено."Идиотщина...Аз съм пресичал - когато няма коли. ;)Много хубави снимки, ама не се виждаше достатъчно. Много обичам да гледам такива работи, защото са ми интересни и защото трябва да стане лошо, за да се видят.Найстина е недопустимо такова варваство.

828

Анонимен

преди 14 години

Колкото повече опознавам хората, толкова повече обиквам животните!Абе, Земята няма ли да се отърси от нас като от лош случай на бълхи...

827

всичко се връща!

преди 14 години

Преди години познат полицай една вечер застреля няколко улични кучета пред погледа на деца и други комшии- поводът- жена му направила спонтанен аборт.Сега гледам на вратата им некролог на същия полицай, починал на 40г. не знам от какво. В Библията пише как да се държим с животинките- с любов и уважение, защото имат душа! Hippaforalkus , на комшия кучето преди захапа леко за крачето моето дете, което и до днес обича много кучетата, а комшията се научи да си връзва кучето!

826

Нана

преди 14 години

Такива като теб никога няма да проумеят, че ако намаляш насилието, възможността то да се случи и на детето ти става по-малка. Ти по 24 часа в денонощието през целия му живот ли ще си с него? Нека има по-малко изверги, какво ти пречи на теб? Това искат хората, за това е темата. Всеки нормален родител би го разбрал.

825

Българиьо,

преди 14 години

гордей се с българите в тебе!Те, българи, са горди да се наречат българин.Добре, че отвъд границите малко разбират българския език, малко са в контакт с българи. Нищо не се загубили да не знаят каква изврат са българи.

824

Анонимен

преди 14 години

Не си в малоумната си среда да говориш с псувни! Какъв граждански дълг, научи се да говориш правилно първо. Нали знаеш кои тенджери дрънчат най-силно?

823

Анонимен

преди 14 години

Радвам се, че повечето хора са здравомислещи и остро осъждат извратеното поведение. На Hippaforalkus ще кажа, че изобщо не е прав - новините за изнасилени момичета, бити деца и т.н. са съпроводени от същите коментари, ако ти не можеш да ги прочетеш, проблема е в теб или твоя компютър!Друго ме интересува - какво става с петициите? Виждам, че петиция по друга тема има 120 000 подписа - това значи ли, че ще се задейства, моля някой да обясни!