119

GRAGDANIN

преди 14 години

Сред човечеството съществува от ХИЛЯДОЛЕТИЯ... И ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ОЩЕ ХИЛЯДОЛЕТИЯ НАПРЕД... ТОВА Е! :) член 14 засяга основните човешки права, които са регламентирани в Конституцията на Република България.Всеки има право на личен живот, на свободно изразяване и на свободни събрания и сдружения!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i da vi e iad ,pak nisto ne mogete da napravite ima prava v ciala EVROPA , vreme e i Bg da stane EVROPEISKA a ne selska

118

нормален

преди 14 години

Че темата е за гейове е ясно, просто такава тема не е нужно да има изобщо...

117

до 157

преди 14 години

много, много ,за съжаление много си прав!!За гейовете е относим един друг текст от Конституцията, а именно:"Чл. 52. (1) Гражданите имат право на здравно осигуряване, гарантиращо им достъпна медицинска помощ, и на безплатно ползване на медицинско обслужване при условия и по ред, определени със закон.",т.е. на безплатна медицинска помощ, защото научно доказано е, че тези хора са с ненормално мозъчно развитие, така че лечение им трябва, не себеизразяване.

116

Анонимен

преди 14 години

Педeрасти, содомити, зоофили, воайори, фетишисти, ексхибиционисти, педофили и т.н. - все хора които бъркат думата диагноза с понятието личен живот. Впрочем какво става с нудистите - няма ли и те да протестират за това че не им дават да си джиткат голи и напърчени?

115

до радо

преди 14 години

жаба е,да ако го целунеш може да се превърне в принцеса :D

114

Радо

преди 14 години

АБЕ ТВА Jabba ЛИ Е БЕ? :)

113

нормален

преди 14 години

Така е, но това е друга тема- говорим, че няма смисъл да ми заявяваш , че си гей, просто защото мен това не ме интересува.

112

ффас

преди 14 години

Абе сигурен съм , че ще те е яд, че Господ те е наказал, и ще се примириш, но тоава не означава, че тези хора(гейовете) требва да си показават болната душа пред другите, само и само да са равноправни.Ако по този начин търсят съжаление, умиление-ОК, но не трябва да се сърдят на тези,които не ги желаят-имат право да не ги харесват, не са длъжни да ги търпят.По тая логика, след време ще трябва да се търпи всичко, дори и убийците, и те ще кажат , че са дискриминирани като ги наказваме.

111

чичо

преди 14 години

Гиньо ти четели майка тази статийка-Ще остане ли скоро някой, който да вярва на държавата?Ако си е чел значи за това им защитаваш правата.Те дори и да осъдят полицията ще хванат ***.Трябвало е да им кажеш Гиньо ,че водата е студена и могат да я изпият вече.

110

Анонимен

преди 14 години

Vqrno , vchera vidqh wdno kuche praveshe *** na drugo v Borisovata gradina,may si bqha chisti pedali de

109

Анонимен

преди 14 години

Вагината значи не очаквах да си и травестит. Много лошо за теб. Ще те напляскам ако не слушаш. ХАХХАХАХА . *** *** извратен

108

Анонимен

преди 14 години

*** Днес.бг ,откъде ги вадите тези снимки.Къртят направо.

107

Анонимен

преди 14 години

Drugo homosexualno jivotno osven pederasa njama BOb chooo.Koy vi palni bolnote mozaci s glupusti?

106

Анонимен

преди 14 години

загиньо,''убавец'' некролога ти се поддава изпод вратовръзката

105

Анонимен

преди 14 години

И още нещо. Аз защитвам тезите си с факти , ти с какво ги защитава - с погрешните си възприятия за понятията?Излишно е да се спори с илитерат. Пак ти казвам , можеш да се натискаш с приятел/ка,стига да не го правиш под формата на митинг/протест/демонстрация.

104

Анонимен

преди 14 години

Bob дупето ли те стяга че си толкова изнервен :)))

103

Анонимен

преди 14 години

Ти недей се занимава с глупари провокации ами хващай книжките и чети що е то демонстрация и имали почва тя по отношение на сексуалността спрямо Конституцията на Република България. :)

102

нормален

преди 14 години

Страната е свободна и не съм чул досега някой да подтиска хората с различна сексуална ориентация. Това че някой те е напсувал или пък е проявил агресия е нещо което обществото неможе да промени. Аз съм по-скоро толерантен, но не приемам да ми се вменява вина само защото се считам за нормален хетеросексуален човек.

101

Анонимен

преди 14 години

Аз съм чул за прасе-*** това е Bob. Той е същински представител на техния вид.

100

Анонимен

преди 14 години

Хахаха , наистина си ограничен ,жалко , надявах се на по-смислен спор. Демонстрация означава : Демонстрация е вид политически активизъм, израз на протест или подкрепа на дадена политическа идея, икономически проблем или социална кауза. Думата започва да се употребява през XIX век в смисъл на голям митинг, масов протест. Демонстрацията се счита за успешна, ако се съберат достатъчно много хора. Пак казвам - образовай се.