54

шофьор

преди 14 години

До колкото знам те такова чудо като "несъобразена скорост" има само и единствено в българските законови измислици, за да може да си измива ръцете държавата.п.п. от миналата седмица имам поредната скъсана гума от каране с "несъобразена скорост" т.е. разбирай с над 20км/ч. по прекрасните ни Софийски улици

53

Анонимен

преди 14 години

Дани така е на мръсните *** ги крадът и продължават макар че ммного лесно могат да се хванат като не се изкупуват.Но на кой му пука.

52

alex

преди 14 години

За пореден път - 6 човека в кола... най-вероятно ще се окаже, че шофьорчето с въпросните инициали отново е пийнал леко...безумие е ... не оправдавам дупките, но и да караш със затвоени очи и на луда глава...нямам думи..

51

Dani

преди 14 години

Преди години катастрофирах именно заради такава дупка на пътя, както и заради липсващи шахти по платното...Слава Богу, всичко се размина...Но травмите останаха и до ден днешен за мен :(Дано всички, които са били в колата нямат наранявания и травми за цял живот :( Тежко и трудно е...Живееш с мисълта за случилото се години наред...

50

гъдю-гъдев

преди 14 години

ами то като никъде не остана читав знак и на повечето стари коли километража отчита грешно всички се движим със СЪОБРАЗЕНА скорост поради невъзможност да определим реалната

49

Анонимен

преди 14 години

Не може бе. "несъобразената скорост" е божи дар за КАТ. С нея може да те изкарат виновен и за глада в Сомалия. Ако я нямаше щеше да е винаовна държавата за лунния пейзаж наречен пътища, а "Баце" както знаеш не може да е виновен за нищо!!! (виж Серго може и да е виновен, но свети Баце - НЕ!)

48

Amenhotep

преди 14 години

А пътищата в България са трагични ... за подобни катастрофи като тази, трябва да се съди общината и агенция "пътна инфраструктура" ... като вкарат шефа на агенцията и кмета в пандиза, следващите ще започнат да си вършат работата! ЗА КАКВО ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ, ТАКСИ И ВИНЕТКИ, ЗА ДА ШОФИРАМЕ ПРЕЗ "РАЗОРАНАТА ЦЕЛИНА" ЛИ?

47

Ед

преди 14 години

Предлагам когато КАТ докаже, че виновник за катастрофа се окаже дупка на пътя, прок-уратурата да се самосезира ди да завежда дела срещу отговорника за това. В случая общински или държавен служител или фирма за несвършена работа ли и институциите.

46

Amenhotep

преди 14 години

41, не е въпросът във възрастовата граница, а е в уменията, които придобиват младите шофьори в шофьорските курсове. В САЩ курмуването се учи още в училище, а младежите стават шофьори на по 16 годишна възраст. Важна е и културата на пътя, каквато култура в много нашенски *** напълно липсва.

45

nemam nervi

преди 14 години

Трябва да се забрани на катаджиите да употребяват термина "несъобразена скорост"- има си разрешена скорост в гада и извън града.Те за всяка катастрофа поради лоши пътища обвиняват водача за несъобразена скорост

44

Ед

преди 14 години

Държавата България явно има само ПРАВА да събира пари за винетки и за незнам си какво още.... а задължение да се грижи за пътищата липсват.

43

до 41

преди 14 години

Аз съм за вдигане на възрастовата граница от 18 на 21 години за шофьорска книжка.Ще добавя и ЗА опреснителни изпити на всеки 5 години!

42

баш драивър

преди 14 години

тея орица са си карали гатчели няма дупки па недаи-боже да извикаш КАТ ти го намахат ите че си карал с несъобразена и пиши на ваште за пари--аз кат падна в яма само злобно псувам .

41

Ед

преди 14 години

Да не би да ги е страх, че виновните за жертвите по пътищата в повечето случаи ще се окажат държавниците поради кофтите пътища.

40

бай Шано

преди 14 години

и тоя 19-годишния водач как може да е ттолкова лош тип да беше жулнал 2 водки та тия от МВР-то да не се чудят как да решават случая --щяха даимат готово обяснение за случката ---пък сега ?!

39

зъл

преди 14 години

Има такава статистика и нито една катастрофа не се дължи на скапан или заледен път - всичките са в резултат на несъобразена скорост!

38

Анонимен

преди 14 години

Аз съм за вдигане на възрастовата граница от 18 на 21 години за шофьорска книжка

37

зъл

преди 14 години

Ама какви са тези клевети тук - дупката била виновна? Няма такова нещо. Както показаха мнението на органа на реда, когато един Тир се беше обърнал на Черния кос на поледица, поради неизчистен и неопесъчен път: На въпроса на жерналистката - Ама той е карал с 1 км. в час органа отговори - ами трябвало е да кара с 0 километра :)

36

......

преди 14 години

Abe za babite ne si prava,za6toto te v pove4eto slu4ai ne polu4avat dostatu4no tova dali imat bogati rodnini ot koito da vzemat tezi pari vee e drug vupros. Li4no sum bila svidetel na takuv slu4ai. I hora vnimavaite ne samo decata nqmat spira4ki :)

35

преди 14 години

Дали има статистика колко процента от катастрофите ва България се дължат поради лоша пътна настилка ? Като се замисля май КАТ подобно нещо не констатира, а само констатира несъобразена скорост.