61

Гошо

преди 14 години

Дали е вредно да ядеш ГМО, не знам. Сигурно е , обаче заробването на селянина от монополистите. Завинаги...

60

Nerealen

преди 14 години

ГМО-продуктите се ползват в 90% за ГОРИВА, не за храни!! Някой да е чул страна от Африка да е победила глада с ГМО-храни? Няма такова нещо. ГМО-то се и ще се ползва за горива в по-голямата си част, а останалото се позва за "измайсторяване" на плодове и зелечнуци със срок на годност месеци!!! Аз гумени домати, правени в лаборатория не искам!!! Не става дума за изхранване на населението и общо благо, а за още по-големи печалби на няколко фирми!!! (и продажните ни Цецки, Евдокии и др.)

59

Гошо

преди 14 години

Плашат ни с руските интереси. Може би имат право. Ама американците да не би да ни хранят с безплатен локум?...

58

Caleb

преди 14 години

Срещу какво протестирате?Повечето хора на тези митинги са полу-образовани хипита и сектанти, които дори не знаят какво точно означава "ГМО" - те са против нещо, което даже не разбират. Българската глупост не познава граници.Модифицираните продукти ги ядем вече повече от 10 години - просто не го знаехме. Всичките тези приказки, че ГМО са заплаха са силно преувеличени от невежата общественост.

57

Фокс

преди 14 години

Повечето българи сте генетично увредени,по рождение, изобщо няма значение дали ще консумирате ГМО.

56

Гошо

преди 14 години

Става дума за пари. Мноого...

55

Гошо

преди 14 години

Чухте ли вица? Имаш ГМО-крава - пиеш бира...

54

Аз

преди 14 години

Напълно си прав, но това което правя все пак ограничава в голяма степен ГМО-то.

53

Петков

преди 14 години

Преди дни заваля сняг - леко жълт, след това прозорците ми бяха целите в прах. Медиите съобщиха - сняг с пясък от Сахара. След това - канцерогенен прах. Кое е истина? Така и с ГМО. Кой знае какви прашинки кое опрашват.

52

a

преди 14 години

От Атака и Герб явно са купени щом искат, а точно те искат да мине този закон. Защо след като ГМО представлява прогрес не измислят катроф, който да расте в централна Африка, където е глада с който ще се бори. Много е лесно да направиш картоф дето да расте в България. От ГМО ще има по-восока добивност, но продукцията ще се продава по-евтино. Каква е далаверата за нас тогава? А Цачева ТРЯБВА да подаде оставка - обяви се за гарант, но не би могла да осъществява мониторинг върху ГМО.

51

Анонимен

преди 14 години

Проблемът не е в това само пич, проблемът е , че като се насадят гмо-култури тук - царевици , пшеници и прочее, ти и да си отишъл в чифлик и да си гледаш негмпо-та , в един момент гмо-тата ше цъфнат и ще ти опрашат твойта пшеница и пак ще ядеш гмо колкото и да си мислиш ,че храната ти е чиста.

50

Петков

преди 14 години

Е как не сме знаели? Всичко се знае - и за 20 годишните замразени меса, и за палмовата мазнина, и за сухото мляко, и за смления хляб, които пак се влага в нов хляб, и за птичите и други кости и сухожилия в колбасите, и за разни пълнители в напитките, и за подсладителите. ГМО може да се окажат най-безопасни храни.

49

baykоlu

преди 14 години

Не си знаел, защото комунистическия режим на БСП/ДПС са ти го спестили, а сега, при новото и прозрачно управление на ГЕРБ започнахме да осъзнаваме как сме били лъгани и манипулирани.

48

DDD

преди 14 години

Проблемът всъщност е, че ГМО храните не са етикирани. Освен каймата и колбасите, ГМО присъстват в почти всички шоколадови изделия, ябълки, домати и прочее зеленчуци...Трудно е да се контролира какво ядеш, осоено когато си в заведение - не знаеш от кой ориз или коя царевица са ползвали за да ти сготвят ястието....

47

Анонимен

преди 14 години

СериГейчо и дефлораторът на кози са ГМО

46

Анонимен

преди 14 години

Тук има платени драскачи ,които пишат против протеста за да всяват смут и да отклонят хората от единствния начин , по който могат да си търсят правата и да влияят на процеси засягащи личното им здраве. Продажните *** в парламента само от това се страхуват - от протести.Протестирайте хора!А днес.бг беше хубаво предварително да дадат дата и час , за да могат повече българи да се включат в протеста.

45

Dan до rex

преди 14 години

Питаш как така всички ядат от години ГМО и сега са скочили, много просто до сега СМЕ яли ГМО не защото сме искали а защото не сме знаели, на някои нищо им няма други здрави и прави се разболяват и най-лесно е да се каже това е от стрес, да де ама не било само от стрес, то е все едно да ти слагат по малко арсен в храната без да знаеш и в момента вкойто разбереш да ти кажат..е до сега яде и нищо не каза сега като разбра и започна да ревеш... ти навит ли си? Аз не съм!!!

44

До Аз - 38

преди 14 години

Ти си много наивен. Защо смяташ, че произведеното в България ще бъде консумирано само от българия? Не си ли представяш, че някой просто може да ползва нашата плодородна земя, да сее ГМО и с тях да храни чужди народи, т.е. да засяваме с чужди семена земята си, да я обработваме за чужди господари и продукцията да изнасяме в чужбина ???

43

аз

преди 14 години

Какви мръсни *** са тия в парламента ,никои не иска ГМО а те го искат,защо ли?По колко парички са ви обещани народни изедници да приемете ГМО?

42

baykоlu

преди 14 години

Не приятелю! Аз съм истинския, а другия е ментето :))))