61

наша мутра

преди 14 години

Джеймс Уорлик: "Борисов е мутра, но си е наша мутра!"

60

Анонимен

преди 14 години

Какъв ни се пада американския посланик, та да раздава оценки? България дава ли оценки на Барак Обама? Май на дипломатически език, това се нарича намеса във вътрешните работи на суверенна държава? Освен ако вече не сме присъединени като 50 и не знам си кой щат. Тогава може да дава оценки и си връщам думите назад.

59

Наблюдател

преди 14 години

този или е съвсем задръстен за да не види че всичко е ПР от страна МВР или само си плямпа глупости за да симулира дейност...колкото за задръстеността не се съмнявам де нали е привърженик на ГМО - "което се ползва от 18 години в Щатите и нашата нация е здрава" муахахаха

58

g

преди 14 години

те същите тези посланици хвалеха и безродника луканов и седерастката клика през 90та...

57

Анонимен

преди 14 години

а стига бе...., верно ли така стана!? хахааааааааааааааааааааааааааааааааа

56

ДО ВСИЧКИ

преди 14 години

Хора осъзнайте се! На САЩ въобще не им пука за престъпността в България. САЩ навсякъде по света оставят след себе си разруха, наркотици и смърт. Възложената мисия на US-посланика е да отвори пазара на България за американските ГЕННОМОДИФИЦИРАНИ ХРАНИ. За съжаление нашите управници са готови на всичко за пари и ако ние не сме единни и не се борим за правото си на живот, съвсем скоро ще се храним с американски ГМ-***.

55

Анонимен

преди 14 години

защитниците на герб сте толкова наивни и смешни,че просто нямам думи.и аз гласувах за герб,но съжалявам вече,нищо добро не ни чака,тези полицейски акции са за парлама пред хората,скоро всичко ще свърши и ще ги пуснат по живо по здраво бандюгите.отново греда май целнахме с бойко..

54

asdas

преди 14 години

Ами то е нямало друго освен комунистическа партия.Нямаш друг избор.Ако искаш да живееш си член на партията - тя е обсебила всичко и всички.Нямало е свободен избор тогава или се каляш или потъваш в кал.

53

Eistee

преди 14 години

Личната ти трагедия ни трогна. Но е по-добре единиците безчестни, корумпирани и престъпни елементи да се страхуват да излизат на улицата и в края на крайщата да отидат в затвора, където им е мястото, отколкото всички останали мижитурки, които не смееха да проявят инициатива през мрачните мутренски времена, но все пак са средната класа и съответно гръбнака на едно общество, да не смеят да работят, да се развиват, да печелят честни пари, да отварят работни места и да възраждат държавата.

52

Отговорник

преди 14 години

От твоя коментар написан явно със жълти очила или оранжеви, не ги знам какви са, си вадя извода, че хал хабер си нямаш кой пише тук! Защо си мислиш, че всеки, който е против Герболетките е за БСП? И като говорим за ***, защо не се погледнеш в огледалото? Твърде бързо отсичаш, без да мислиш, което е признак, за душевно неравновесие и заслепеност.

51

ЛАЙНОВОЗИ

преди 14 години

Аз не виждам разкрити и разбити обръчи от фирми на дпс и бсп .. нито пък някои осъден мафиот . Иначе преди изборите и след тях само изгъзеци и големи изхвърляния. И за накрая да кажа несъм комунист ве прости гербери дръкачи .. всеки който е срешу вас го правите комунист а пък то в вашта партия е пълно с ***

50

ртр

преди 14 години

и този не е живял тука последните 20 години

49

стар овчар

преди 14 години

всеки може да хване някои-зависи къде ще го (ги) хване

48

Анонимен

преди 14 години

Правила и ред!!! И финансова дисциплина! Път на почтените хора! Закон за анулиране на договори, които са срещу държавните интереси!

47

Анонимен

преди 14 години

На Джеймс Уорлик не му е работа да прави публични изявления от този род! Аман от износа на американска демокрация по света! Да му го насвиткам със засилка и на Уорлик и на агента на ЦРУ Б. Борисов и на Цуцко Податливото седалище и на цялата продажна гербаджийска шайка!

46

червени комуняги

преди 14 години

Ако разкараме ***, трябва да разкараме и герб, защото там има най-много червени ***. Станишев, Симеон2 и Доган не са били членове на БКП. Членове на БКП са били другарят Борисов, другарят Цветанов и другарката Цачева!

45

johnnie

преди 14 години

Браво Бойко, браво Цецо, браво Мони! :)

44

Faucon

преди 14 години

От мнозинството коментари по- долу, написини явно организирано от привърженици на Столетницита, ясно си личи колко ***, продажна, мафиотизирана пасмина са представителете на БСП. Браво, комунистчета мазни, вие, които съсипахте държавата, вие, които сте създатели и вдъхновители на българската мафия, която уби страната ни. Сега точно *** като вас смърди ежедневно по медиите, защото са ви застрашени интересите- нали? Далаверата умря. Чудя се само на по-младите от вас, какви глупави *** сте

43

безплатен бонус

преди 14 години

Американците ни навлякоха световната финансова криза. А Дянков получихме от тях а като безплатен бонус към нея!

42

Смех

преди 14 години

Тук един мъдрец каза че Станишката бил по добър щото на няколко пъти дигнал заплатите и пенсиите. Няма по добър пример от това какво стадо сме. Значи ако някой ни остави да тънем в мизерия и ни подхвърля трохи за да не виждаме как краде милярди - го боготворим, а този който налага правила и се опитва да ни изкара от блатото - него го разпъваме. Мислим че от времето на ослепяването на армията на цар Самуил голяма част от народа ни не е проглеждал никога....