98

123

преди 14 години

ама той отдавна е забравил лисунгера че за това ги е вдигнал тогава просто си е измислили поредната причина за поредната си дивотия

97

Гошо Тъпото

преди 14 години

Хич не ми пука Аз съм на дърва Ако щат и 200- процента да го вдигнат това парно

96

Анонимен

преди 14 години

A на *** ми в профил такса не искат ли?

95

тъпото

преди 14 години

позволете жица да откраднас ток умело аз боравяза българите сметките са одисеясравнима с ВАЗОВАТА епопеяте са търпеливи,кроткиустойчиви товарни лодки

94

няма

преди 14 години

Шушулков си замина ,а сега този Кожодерков ще ни върти на по-голям шиш.

93

До зъл

преди 14 години

Прав си. Скачаме, но у дома, защото ни е страх. Най-много да се скараме с жената и да набием детето!

92

Анонимен

преди 14 години

Излизаите на протести бе дребни душици такива знаете ли какво правиха студентите през 90те и таксиджиите също Даите да им покажем че сме народ и да изгоним палача на нацията Дянков

91

Анонимен

преди 14 години

Ще се надприказваме тук, ще си слагаме плюсчета и минусчета, пък ще си легнем, кой ял, кой не ял и ....утре ще отидем да си платим кротко, кротко надписаните сметки- и за парно, и за ток, и за телефон...Нали държавата на нас разчита!

90

Феодал

преди 14 години

Раздуването на цените от монополистите в България няма край. Конкуренцията е унищожена посредством всевъзможни лицензи. Като резултат си имаме феодали правещи огромни печалби на гърба на хората посредством поддържането на нереално високи цени за "услугите" които предоставят. И това трябвало да бъде свобода и демокрация????

89

зъл

преди 14 години

То с Видов ден не става, трябва Виденов ден и тогава ще видим Тиквата ще има ли мераци да вдига!

88

тъпото

преди 14 години

а мишока потребителси е безправен зрител

87

зъл

преди 14 години

Не се ръководят, а просто облажват. А за това не си прав, НЕ Е ИМАЛО СЛУЧАЙ ДА НИ ВДИГНАТ ТАКСИ, ЦЕНИ или нещо от този род и някой да е излязал да протестира. За това и го правят!

86

тъпото

преди 14 години

що не съм от чезбогат да бъда като крезне е ли по добре в топлофикацияда си връткам цяла нацияабе най-добре е политиквсеки знае колко съм велик!!!

85

ано

преди 14 години

и още, добре нека вдигат, но да кажат какви цени искат да постигнат.едно време иван костов казваше че тока трябвало да стане 3 цента - когато беше в долари.е отдавна ги задминаха.

84

Анонимен

преди 14 години

Съгласен съм да плащам такса 15 лв. годишно на който основе независима организация за контрол върху услугите на тези монополисти.

83

ЕДИН БЪЛГАРИН

преди 14 години

ЕЙ ГОСПОДИН ПРЕМИЕР БОРИСОВ ОСЪЗНАЙТЕ СЕ!СТИГА СТЕ СЕ ОПРАВДАВАЛИ С СТАНИШЕВ И ДРУГИТЕ.ВСЕ ТЕ СА ВИ ВИНОВНИ.БИЛО КРИЗА.МИ НАПРАВЕТЕ НЕЩО И ЗА НАРОДА.ПАРНО СЕ ВДИГА, ТОК СЕ ВДИГА А ЗАПЛАТИТЕ И ПЕНСИИТЕ ГОСПОДИН ПРЕМИЕР НЕ ПОМРЪДВАТ.БРЮКСЕЛ ТАКА КАЗАЛ , БРЮКСЕЛ ОНАКА КАЗАЛ А ОБИКНОВЕННИЯТ ЧОВЕК С ЗАПЛАТА ОТ 500 ЛВ КАКВО ДА ПРАВИ?И ЗНАИТЕ ЧЕ ИМА ВИДОВ ДЕН.

82

ано

преди 14 години

искам да вкарат и данък " Димнина " и " Дишхакъ" , а да не забравя и онзи данък където е бил в Холандия за фасадата към улицата, да го кажа " данък прозорец"

81

До зъл

преди 14 години

Да скочим и да изгоним натрапниците, казвате. Но ние непрекъснато скачаме! И от поредните правителства ни казват: да, да, прави сте, няма да има увеличение...тук следва поредната лъжа, защото увеличение "ВИНАГИ" има! Кога ще разберем защо управляващите са толкова безпомощни пред чуждите експлоататори? Да не би наистина всички тези злодеяния спрямо обикновените хора да се ръководят от един център?

80

Илиян

преди 14 години

Да живеят Бойко Борисов и ГЕРБ - поредната въдица за овчето стадо.

79

зъл

преди 14 години

Не драскайте само по форумите, ами да се види кога ще се обсъждат в ДКЕЕРа тези такси, таксички и цени и всички да се изсипем пред Агенцията да ги видим ще имат ли коража да вдигат каквото и да е. Същото следва да стане и при обсъждането за вдигането на здравните вноски! Нали охлюва Дянков вдигна двойно акциза на цигарите, че да ги пренасочвал към здравеопазване!