76

истиснки ПИЧ

преди 14 години

като го родиш това дете няма ли да има моменти в които си под напрежение, моменти на стрес и грижи ??? тогава пак ли ще направиш някоя необмислена постъпка??? нали в много случаи има пострадали деца именно заради *** родители! Набутали се говедата 12 в асансьора, влезте повече другия път!

75

жена

преди 14 години

при този последен технически преглед на асансьора са били установени неизправности в главите на 12-те натъпкали се в него...нямам думи...бременни жени, при които инстинктът за самосъхранение би трябвало да е даже над максимума

74

Анонимен

преди 14 години

Вили, Вили...ти си под стрес, ОК. Ама сама ли ходиш в МД? А татето къде е? Няма нормален мъж, който в такава екстремна ситуация, за каквато говориш, който да не е до жената, която очаква дете от него. А какво отличава идин истински мъж? Хладнокръвие, светкавична мисъл, адекватна реакция в критични ситуации и готовност на всичко, за да облекчи положението на дамата си, намираща се в такова положение. Така че...

73

G-POWER

преди 14 години

Прости кифли бол.Ще се тъпчат.Я пробвайте пак да се понатъпчете ама тоя път пробвайте дали ще се съберете 20 бременни

72

Анонимен

преди 14 години

Гледали ли сте "Тримата ***" на Доньо Донев?

71

Анонимен

преди 14 години

И с какво си помогнаха тези родилки, които сега са с начупени крака и могат да останат с ограничени движения в глезенната става? По-добре ли е за бебето? Или може би за майката? Неадекватното поведение и паниката са лош съветник, за пореден път беше доказано.

70

Анонимен

преди 14 години

Не може да се набуташ като стадо овце в асансьор за двойно по-малко хора и после като стане белята някой друг да ти е виновен. Бременна не означава ***. Не стана ясно някоя от пьтуващите да е раждала в момента, че да се е налагало чак толкова да бьрза и да не се сьобрази с капацитета на асансьора.

69

angel

преди 14 години

До 48-ми очевидец. Къде казват ,че се е скъсало въже , няма такова осигуряващо въже. Има носещи въжета и въже на скоростния ограничител. Скоростния ограничител задейства клиновете при превишаване между 10 и 15 % от махсималната скорост. И не са спирачки , а клинов механизъм. Това е болничен асансьор, за носилки , не за 12 лица. Който не разбира, да не коментира.

68

draznitel

преди 14 години

Вземете си дирижабли и летете по етажите с тях !

67

Анонимен

преди 14 години

Никой не е казал да не позлваш асансьора, но си изчаквайте реда и спазвайте допустимия брой хора....

66

vili

преди 14 години

67 и 70 - това са коментари на мъже и на хора не посещавали МД - там всичко е пред разпад! аз съм рискова бременност и не мога да се катеря пеша, нямам избор с две думи трябва да ползвам асансьор.... а повечето бременни там не са отишли за удоволствие и се намират под голямо напрежение.

65

Аз

преди 14 години

Бременните са си виновни..........Във всички асансьори е обозначен максималния брой на лицата ,които могат да пътуват и товароносимостта на последният в килограми. Ама кой да чете? После търсят друг да опере пешкира. Какво е виновна фирмата, че са се наблъскали 12 жени и са нарушили правилата за ползване на съоръжението? Ама българинът си е Тома Неверни....око да види,ръка да пипне....Е..сега видяха! Добре,че им се размина...защото можеше да ги събират в чували!

64

vili

преди 14 години

аз като бременна и като посетител на болницата мога да кажа, че повечето случаи съм посещавала МД в екстремни ситуации ... тогава съм била под напрежение, притеснение, грижи... в такъв момент една бременна жена не може да съобрази какво пише на табелката, да почне да брои хората, да смята килограми и тем подобни... не може да се молиш да устискаш до доктора и да ти е лошо и да четеш изкъртените табелки, които не на всички асансьори ги има!

63

@@@@

преди 14 години

Asansiorat simvolizira darjavata ni, aku6erkata-upravlenieto na darjavata ni, a ostanalite-naroda. Kakav e izvodat? Raz4itaite na sebe si, 4etete tabelkite s ukazania(dano gi ima i sa to4ni) ili izbiagvaite dokolkoto e vazmojno izpolzvaneto na asansior.

62

Анонимен

преди 14 години

Хората нямаше да са виновни ако асансьора беше пропаднал без да е претоварен... все едно да кажеш че не си застрелял някои, а пушката сама е гръмнала..... (Голяма работа че пише за 6 човека - нека се набутат 20 другия път)

61

до 63

преди 14 години

В болниците ако няма отделни асансьори за за носилки то пътническите се правят по големи за да може да се вкара носилка и край нея да може да манипулира лекар и за това тъпанарите се ръгат като овце вътре -защото видите ли има място! асансьорите са проектирани да понасят значително претоварване но не и да го понасят безкрайно много пъти

60

vili

преди 14 години

за мен хората не са виновни... на всякъде по цял свят има предопреждения, асансьорите са с датчици ... ходила съм в МД и съм на мнение, че проблема е в корупцията, която се шири в тази болница-дарение за болницата, избор на екип, хонор на доктора под масата.... и реално никакви пари не отиват в болницата... Как може?! та това е национален център, който се разпада ...там няма никаква организация, нищо не ес стопанисва... къде отиват парите от 76та година насам - не е ясно...

59

opa

преди 14 години

Някак си не го вярвам, че може да има толкова глупави хора!Наистина ли асансьорът е за 6 само? Как могат да се натъпчат 12 човека там? Физически е невъзможно според мене, а още по-малко и да са бременни! Я кажете бе хора!

58

Анонимен

преди 14 години

тъпо...........

57

Анонимен

преди 14 години

Предлагам тези, които не могат да четат, да не ползват асансьори. А ти да си затваряш устата, защото България е пълна с такива дървени философи като теб, които се репчат как нищо няма да им се случи, а като стане белята тръгват да се жалват как всички други са им виновни. П.С. Знам точно какви са асансьорите там, напук на *** ти съждение.