160

lawer

преди 14 години

ДАно и прокуратурата протестират присъдата и да искат най-тежкото наказание - доживотен затвор БЕЗ ПРАВО НА ЗАМЯНА. В противен случай онзи ще живее с надеждата, че след 20 години присъдата му може да бъде заменена с 30 години лишаване от свобода. Господа апелативни съдии, убийте всичките надежди на това чудовище, нека да живее с мисълта, че никога няма да излезе жив от затвора.

159

Анонимен

преди 14 години

След 20 г. макар и напълно изгнил отвътре ще е навън. Обществото отдавна ще е забравило и ще внушава, че не го е направил той, а някой друг. И ще има такива, които ще му вярват на внушенията, за да омърси повече хора.

158

ВОС

преди 14 години

Аз пък за последните няколко месеца чух поне 2 доживотни. Ти не знам къде живееш приятел. 1. Манчо - доживотна 2. Ученика който разчлени тялото на своя съученик - доживотна По тия форуми само заблудени и неразбрали. Инак куцо и сакато коментира

157

VILI

преди 14 години

NE ZNAEM DA LI NOJA S KOITO E PROBOJDAL MOMICHETO E NAMEREN???I AKO E NAMEREN DA PROBVAT VARHU NEGO KOLKO PROBODNI MOJE DA IZTARPI??NE E LOSHO...I ZASHTO TOZI *** GO E NOSIL V SEBE SI??DOBRE,CHE VAV FATALNATA NOSHT NE GO E IZPOLZVAL I VARHU NIAKOI DRUG NEVINEN????

156

ВОС

преди 14 години

Прокурорът Лазаров каза , че ще протестира присъдата. Обвинението искаше БЕЗ ЗАМЯНА ! Колега беше в залата по време на присъдата. Лицето на Георги е било каменно. Никаква емоция. Тотален социопат.

155

до Arogantna

преди 14 години

Ти вероятно си такава като убитата ! И тя е била арогантна до степен на цинизъм ... Рано или късно си намирате майстора и после близките ви опищяват орталъка и ви изкарват светици !А осъденото момче не го мисля ... Ще се оправи все някак ! Щом присъдата не е "без право на замяна" вратата за навън остава леко открехната и рано или късно ще се отвори ! (: (: (: (: (: (: (: (: (:От затвор се излиза ... От гроб - не !

154

toko

преди 14 години

***

153

Arrogantna

преди 14 години

Ние няма да допуснем да оправдаят маминото синче!!! В нито един съд!!!

152

Анонимен

преди 14 години

присъдата е доживотен затвор - с право на замяна. срок на обжалване - 15 дни.

151

Реалист

преди 14 години

Ако полицаят, който застреля от упор студента в Бургас беше получил днес същото наказание щях и аз да извикам : "Браво ! Има справедливост в България !Да живее ГЕРБ !"При условие обаче, че в един и същ ден за аналогични деяния единият подсъдим получава доживотен затвор, а другия само 17 години няма как да мисля, че нещо реално се променя ! По-скоро този случай във Варна е назидателен и за да се покаже пред обществото, че съдът работи ....

150

Kremen4eto

преди 14 години

Ще влезе до живот, и след 5 години като обжалва и като плати баща му, ще си излезне!!! Не вярвам на маймунската ни държава!! Тука правдата много трудно възтържествува!!

149

Arrogantna

преди 14 години

Е най-после едно нормално дело с нормален срок и заслужено наказание. Хора не си мислете, че наказанието му е малко, има хора които убиват и не си получават заслуженото, дано вече наистина нашата съд.с-*** да проработи и всички *** като него, които убиват, да бъдат осъждани в кратки срокове и с доживотен затвор, но без право на замяна задължително. Почивай в мир Радост!

148

VILI

преди 14 години

AMA TOVA E PRISADA OT OKRAJEN SAD.CHAKAITE,NE SE ZNAE KAK SHTE PRIKLUCHI.IMA OSHTE APELATIVEN,POSLE VARHOVEN??MOJE I DA GO OPRAVDAIAT??!!GAD MRASNA!!BUNISHTE!!

147

Анонимен

преди 14 години

опитайте да вникнете : Доживотен Затвор и Доживотен затвор БЕЗ ПРАВО НА ЗАМЯНА не са едно и също нещо .В първият случай изверга все още има щанс при добро поведение да бъде помилван от някой наш *** президент премиер и тн .а още по лошо при добро поведение и работа всеки ден може да излезне след 10 годинки и пак да убива *** така че поздрави на варненския съд но присъдата трябваше да бъде ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР БЕЗ ПРАВО НА ЗАМЯНА ПРИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СТРОГ РЕЖИМ

146

Правосъдие

преди 14 години

Марш в затвора ***.Там ще ти изгният кокалите изверг мръсен

145

Анонимен

преди 14 години

Ей австралопитек може да не живеем с Средновековието, но престъпниците и престъпленията си остават същите така че смъртна присъда и то мен

144

Живот

преди 14 години

А тоя серсемин на снимката има ли право да отнема живот? Щото го е направил.

143

Soldier

преди 14 години

Да се мъчи гадното животно цял живот сега !

142

До Ахахахаа

преди 14 години

Профилът ми е категорично несемитски, IQ-то ми е 164; не виждам с какво ви раздразних, Моше? Един от най-бележитите ви философи, Ото Вайнингер, убедително развива тезата за дълбокия конфликт в егото на мъжете-семити, които носят женска същност и свръхкомпенсират с насилие. Почети малко и после обиждай

141

жалко

преди 14 години

Ицо, защо едно момиче, за което майка му казва, че е чисто(вярвам и за това, майката най-добре знае, какво е детето и) и освен с приятеля си, който е в Англия и в чийто апартамент тя е живеела, не е била с друг, защо пуска надрусан *** при себе си? Момичетата в днешно време трябва да умеят да се пазят. А за това са отговорни и майките им. Изобщо - сложно. Жалко за хубавото дете. Бог да я прости.