68

!!!

преди 14 години

Голяма злоба, голямо нещо ей! Човека има талант - това е ясно, просто е избрал друг начин да се наложи. А е факт, че тази скандална визия поне за нашите ширини беше начената от Азис. Както Бионсе изкопира работата на наш моделиер защо и тази Гага да не е изкопирала нещо от Азо?

67

Pavel

преди 14 години

Да така е. Аз мога да потвърдя. В цял свят са чалгари и се радват на изпедерастели ***...

66

Jack

преди 14 години

А аз ако бях в Австрия щех да съм по-известен от Херберт фон Караян....Некой да те е спрял да се реализираш в чужбина?! Хайде, слагай полилей на главата и бегом към Ню Йорк, да видим за колко време ше станеш по-известен от Лейди Гага ...Ама там ще трябва да пееш, а не да си кълчиш *** и да виеш като вълчица.Стой си в България,бате. Само българската селяния може да те оцени. Извън границите на Татковината ни ще си просто един световно неизвестен обратен ром

65

Анонимен

преди 14 години

Много хабер си има Лейди Гага от тоя ***,умряла тя заради полилейа му...май рекламира полилеи на някоя фирма,да беше турил една луминисцентна лампа ама от дългите отзад така можеше да изглежа по-оригинален...По-известен от Мадона...глупости...

64

Нана

преди 14 години

Мадона използва и сексуалност, но не само. И това не е никога самоцел, а средство да се каже нещо по-вожно от съблазняването и съвокупляването. Едно е да си перверзен, друго е да имаш кауза. Другото е банално и гнусно

63

Tekumze

преди 14 години

Ба си и долния ***, много на сериозно се е взел тъпия *** ....

62

zhikan

преди 14 години

тая расплута *** ако беше в някоя нормална държава нямаше да го знае никой,щеше да духа на *** под мостовете и да го *** разни ***!

61

peterash

преди 14 години

*** се самоиндуцират и си вярват.Ако аз съм известен като мангото,щях да се самоубия .Резилът не е само техен..вижте ВВС какво показват за бълг.чалга распективно за България .Срам ме е,че българите ги търпят...покваряват и нашите деца.

60

сашо

преди 14 години

Познавам го тоя гей в един квартал сме- костинброд.Това е идин много противен *** повечето *** са го еб**ли в костинброд.От този нищо не става.

59

Анонимен

преди 14 години

Тоя нещо... лейди Гага сигурно си няма идея къде се намира България, обаче копира стила на Азис! :-))) Направо ще ме скъса от смях тоя! Нещо май е прекалил с някой прахчета и сега се взима прекалено на сериозно.

58

jena

преди 14 години

Азисчо никога не е прав, Дани - той е доста приведен :)

57

Анонимен

преди 14 години

Какво творчество бе?! Откога на сранетo почнаха да му викат творчество? За да харесваш чалга душата ти трябва да прилича на кeнеф, ей това е!

56

jena

преди 14 години

абсолютно се съгласих. Мадона, ако не акцентираше на сексуалност, нямаше да има толкова фенове.Тя дори не може да пее

55

Dani

преди 14 години

Не обичам чалгата, не обичам Азис, но в случая е много прав. Вероятно по-голямата част от хората тук ще ме разберат погрешно, но в случая Азис е много прав.

54

777

преди 14 години

Докога ще давате медийна изява на простщината!!!?? Не разбирате ли, че така падате до нивото на азисовците?

53

Цар Калоян

преди 14 години

Масово средствата за масова информация в България,пишат глупости и простотии.Новинарите от dnes.bg се заразиха от същото.На кого му пука какво е казал един ***-*** от Костинброд,та го публикуват като новина?Не стига,че в Европа и Америка вече знаят,за България ,че е известна само с ***-*** и фолк диви ами и новинарите публикуват допълнителни простотии?Май трябва да има цензура за такива новини и глупости....стига излагации-Писна Ни !!!

52

jolo

преди 14 години

Не! Сляп си ти. Щото не четеш внимателно.

51

ГУД

преди 14 години

Браво!Много точно казано!

50

yann@mail.bg

преди 14 години

Мадона не използва сексуалност?!?Ти или си малък и не помниш първите 10г. от кариерата и или си сляп.Колкото до Азис - не е известен само защото е в БГ, а и защото репертоара му е пълен в по-голямата си част с простотия.

49

PENE

преди 14 години

Костинбродският *** бая си е повярвал !