155

Владо

преди 14 години

"50 пъти намушкана"!!!! Вържете го в центъра на Варна,те хората знаят какво да правят .... най-много ме е яд,когато такива децата с възможности (като се има предвид кой е баща му) почернят живота на хората,а и собствения си ..... БГ!!!

154

546456

преди 14 години

Щом е трил от джиесема си над 30 снимки на убитата Радостина (и то направени след убийството и доколкото разбрах, даже и за видеота нещо писаха) , а освен това е занесъл като се е прибрал вкъщи бельо с петна от кръв което е принадлежало на убитата , освен това на местопрестъплението не са открити друга ДНК освен неговата и на Радостина - и при такива доказателства вече близо година съда протака делото - но няма какво да се учудваме, делото за убийството на Борилски го протакаха над 8 години, а убийците ги оправдаваха на 2 пъти - 2 различни съда в България - преди да им дадът под френски натиск едни малки за такова тежко убийство присъди, но все пак по-добре отколкото оправдателните преди това.

153

андалусия

преди 14 години

по-тъпо обяснение не може да се даде, дори не си заслужава да се коментират нелогичните му действия

152

daysleeper

преди 14 години

Абе те нали всъщност за всичко на този сят са виновни турците и евреите. Разбира се, че и сега ще е виновен или някой турчин или евреин. Всъщност аз няма да се учудя, ако се окаже че комшията така подло набедил горкичкия Георги, е плод на смесен брак - с баща турчин и майка еврейка. Това обяснява и хитростта на престъплението и ловкостта , с която е убил момичето и е наръгал горкото момче в крака, без дори да го събуди. А сега сериозно. Дано тази жалка гнида изгние в затвора.

151

кракра

преди 14 години

Всеки е невинен до доказване на противното! Всичко е възможно на този свят

150

До Бай ххх

преди 14 години

Абе ти наистина си вярвяш на извратения, неграмотен правопис. Хората колко пъти любезно ти обясниха, че множествено число на "съдия" е съдии. *** се разходи някъде, че дразниш.

149

jiko

преди 14 години

Отрече да я е убил, спал до нея, видял я мъртва и избягал - sled kato ia snimal niakolko pati

148

daysleeper

преди 14 години

Бай ххх дай си адреса да ти пратя един правописен речник, че взе да ставаш досаден. Ама печатно издание ще е, че на интернет май вяра нямаш :) По едно време взех да се замислям дали тази граматика, по която си учил, не е писана 1923 примерно. Ама като те гледам как си минал в режим "шоп" (разбирай сляпо повтаряне на "такова животно нема", "такава граматична форма нема" и т. н.) почнах да се убеждавам, че тези "съдий" май са си твое изобретение. Моите искрени съболезнования.

147

0

преди 14 години

ЖЕЛАЯ НА АДВОКАТИТЕ на този *** долен да им се върне тъпкано до 9 то коляно

146

-A.

преди 14 години

Глупости на търкалета...

145

нагъл е тоя

преди 14 години

Тази зле скалъпена историйка,що ли не звучи много убедителна,а тъкмо обратно.Няма алиби ,изцапани дрехи с кръв и т.н за какво говори?

144

Gnevno

преди 14 години

Tova varnensko bogatashko leke da go slogat vednaga vav edna kilija sas ubiizite na Martin Borilski !! Dvete gestoki i sadistichni ubiistva sa srodni..i vav dvata sluchaja i roditelite, i maminite deza, i protakaneto ,i manipulirvaneto na delata sa ednakvi !!

143

бай ххх

преди 14 години

А бе ***,щом като си импотентен и кух,как ти ще ме учиш на граматика:съд-съдия-съдий.гарант-гаранция-гаранций.Върви при *** да бизаш от цице ти и още си сокалче нещастно ***.Аман от гейове комунисти във тоя форум.Дано по скоро ви срещне съдбата на възмездието 45г.геноцид и още 20г.лъжи и демагогия вие сте позор за България.А тоя е един от вас на вашата възраст и употребява вашите лъжи,затвора ще ви превъзпитат и оправят

142

хахо

преди 14 години

Тази снимка е проява на лош вкус. Всъщност на "много лош вкус". Самосъзирай се и я махни :)

141

теди

преди 14 години

Изпуших една цигара, събрах си дрехите, които бяха изцапани с кръв, и си тръгнах!? що ли не е викнал бърза помощ поне да я спаси, ако му е била гадже?

140

Анонимен

преди 14 години

Продължение на версията на Георги: Радост сама се наръга 50 пъти, после се снима с моя телефон и след това умря! Тоя вече съвсем взе да се подиграва с хората! Горкото момиче! Като нищо накрая ще я изкарат нея виновна и ще пишат, че се е самоубила!

139

хахо

преди 14 години

Този, който е измислил версията е явно, че е ущетен умствено от съдбата, и е вероятно даже да се гордее с "фантазията си" и да я намира правдоподобна. Но другите около него, техният ум къде е, да представят тази постановка, на която и Агата Кристи ще завиди, в съда?

138

Анонимен

преди 14 години

делото се протака, просто щото има и други виновни, не е само тоя ***

137

-

преди 14 години

Тоя какво ни ги пробутва такива съшити с бели конци лъжи? Бил се събудил - те ако бяха видели свидетел дали щяха да го оставят жив? И как са я измъкнали без той да разбере, да не би тя доброволно да е тръгнала да я колят? Изобщо няма какво да го отлагат - по бързата процедура в затвора и това е. Всички престъпници в тая страна са невинни и на свобода

136

Говедарин

преди 14 години

Тая *** гадина требе да я тикнат в панделата доживот... И сека сутрин има да се буди се легнал до различен...