56

...

преди 14 години

Алексей Петров е роден на 23 април 1962 г. в тетевенското село Градешница, тогава Ловешки окръг (днес селото се изписва Градежница). Както е посочено в множеството документи от досието, той произхожда от бедно селско семейство.В секретна справка, екземпляр единствен, на Окръжно управление (ОУ) МВР Ловеч, от 1977 г. относно: "Изучаването на лицето АЛЕКСЕЙ ИЛИЕВ ПЕТРОВ, кандидат за курсант в СМУ Пазарджик", е посочено, че баща му Илия Петров Василев (1942) работил като извозвач на дървен материал в ТКЗС в Тетевен.

55

Анонимен

преди 14 години

Do ot:Be ti otkade znae6tiq takiva ne6ta? Sin4eto na edi koi si kazalo ne6to za edi kogo si koito v momenta ima nujda ot dobri dumi po negov adres? A?Miri6e ne6to na kenz.

54

Анонимен

преди 14 години

Да имам на Америка охранения и *** потенциал.

53

Анонимен

преди 14 години

абе разни евреи да не се месят там където не им е работа! вътрешните работи на коя да е държава са си нейни вътрешни работи. да вземат пример от руснаци и американци - до сега те не са се намесили във вътрешните работи на нашата държава, поне по този въпрос.

52

SAPATA

преди 14 години

:-))) Значи, САЩ ще ограбят Русия. Всъщност, 49, ако серазтъпчеш до Централна Африка, току вижи, станал си ресурс...При това, деликатес.:-))

51

...

преди 14 години

Алексей Петров е чудесен човек и голям български патриот. Така коментира познанството си със задържания при операция Октопод бивш сътрудник на ДАНС Нири Ятом, син на бившия шеф на израелското разузнаване МОСАД Дани Ятом.

50

:)

преди 14 години

ТЕ не бягат от миналото, а преследват БЪДЕЩЕТО. ТЕ не са еволюирали, а така са програмирани. Много се надявам скоро да се появи АНТИВИРУС на ВИРУСА КОМУНИСТ ... и стискам палци да не е КОМУНИСТ ' така ми се ще хората да полуат вместо зависимост - свобода ... ала много се съмнявам, че това някога ще се случи ....

49

Венци

преди 14 години

Така става, когато и добрите и лошите герои са все МУТРИ. Алексей Петров е офицер от милиционерските структури, еволюирал до МУТРА. Лошото е, че същото се отнася и до г-н Премиера. Никой не може да избяга от миналото си. То винаги ще го преследва.

48

:)

преди 14 години

БГ може да ПРОКОПСАсамо и единственоо ако е жизнено необходима на по-силните. Ресурсите биват само прородни, ЧОВЕКА е КОНСУМАТОР на РЕСУРСИ, а НЕ Е самият той РЕСУРС. САЩ са ней-големия и силен ГРАБИТЕЛ на РЕСУРСИ, докато РУСИЯ е най-едрия СОБСТВЕНИК на РЕСУРСИ в СВЕТА ... така че - правете си сметката :)

47

Калин

преди 14 години

Исках да каже, че бг няма да прокопса. А САЩ ..имат ресурси, наричат се .. човешки потенциал. Имат го.. за разлика от тукашните без алтернативни комунистически маргинали.

46

:)

преди 14 години

Ще се появи??? Ти въобще наясно ли си що е то ПОЛИТИК??? ... и не става дума за никакво разделяне, а за ПРИСВОЯВАНЕ!!!

45

бай Йух

преди 14 години

Дават на съд 3-*** министри от кабинета Станишев17 февруари 2010 / News.dir.bgДелото срещу бившия зам.-министър на вътрешните работи Раиф Мустафа скоро ще достигне съдебна фаза. Същият е случаят и с бившите министри на отбраната и на земеделието Николай Цонев и Валери Цветанов.На съд ще бъдат дадени и бившият министър на труда и социалната политика Емилия Масларова и бившата шефка на данъчнитеМария Мургина, съобщи градският прокурор Николай Кокинов, цитиран от БТА. До седмица ще има резултат и по делото срещу експремиера Сергей Станишев, за изчезналите документи от ДАНС."Приключило е разследването срещу военния министър Николай Цонев. И на него му пишат в момента обвинителния акт. За бившия земеделски министър е написан обвинителният акт, обжалват едно частично прекратяване на колегата, който го е изготвил. Въпрос на време е да се върне делото от съда и да внесем обвинението" каза прокурор Кокинов пред bTV."За госпожа Мургина в момента подготвят обвинителното заключение, прецизират го, предявяването е приключило. Разбрах от наблюдаващия прокурор госпожа Немска, че другата седмица делото ще бъде получено в Градска прокуратура. Тя помоли за една седмица, след което ще подготви своя акт".За Станишев експертизата е на приключване, вероятно другата седмица ще има окончателното заключение, каза още Кокинов и допълни, че се очаква и по делото на Емилия Масларова да има развитие другата седмица.

44

Анонимен

преди 14 години

Аз пък искам среща с арменския поп

43

Анонимен

преди 14 години

Всичко е по смислено от параноичните ти болни фантазии. След 4 години ще се появи нов политик и него ще вкараш в списъка на хората 'разделили' България !

42

:)

преди 14 години

ок, дай по-смисленни ...

41

Анонимен

преди 14 години

ахахахаха :))) аз ли съм наивен или ти ? Детските ти обяснения за ББ са ... достойни за дисертация на няколко мастити психиатри!

40

:)

преди 14 години

това показва само колко си наивен ... еххх

39

Анонимен

преди 14 години

Глупости ! Аз ако имам толкова пари, колкото ти твърдиш, че ББ има, ще си вдигна партакешите от България и ще си живея живота /а и парите ми ще са защитени/.

38

:)

преди 14 години

САЩ не е убежище за ченгета. Страната няма как да прокопса, едно географско полежение при съвременните оръжия не е от никакво значение! В съвременния свят са ВАЖНИ РЕСУРСИТЕ, те правят хората силни или слаби ... ние можем само да направим избор и предположение кои ще са по-силните и да се присъединим към тях ... това е :(

37

:)

преди 14 години

до 32Да, определено е БОГАТ, но това нищо не означава /днес е така, утре може да не е/ :( за него парите не са и няма да бъдат проблем, той ИСКА ВЛАСТ, власт за себе си и за покровителите си, зашото именно чрез властта може да защити както ТЕХНИТЕ БОГАТСТВА, така и СВОЕТО. ... НЯМА ВЛАСТ - НЯМА ЗАЩИТА :(