21

Анонимен

преди 14 години

както изглежда, твърде си малък и ... глупавичък. Две думи за теб : цветна бременност.

20

подводни

преди 14 години

А на тез учени вероятноста да им дойде ъкъл в главата е равна на вероятноста бременна жена да и дойде цикълът в продължение на 9 месеца! Или с 3 думи - равна на нула!

19

Емпезеторикс

преди 14 години

Ако някога стигнем до такава скорост, едва ли телата ни ще са в такъв вид - кръв мускули, фекалии и т.н.. Затова , айде да не им се връзваме на такива "учени"!

18

333

преди 14 години

Чудят се какво да ни измислят като за оправдание. Банов е напълно прав! В днешно време наистина да бяхме постигнали много, и затова че не сме се появиха мнения, че е опасно, невъзможно, вредно, безсмислено...От 60-те години до днес колко стотин пъти се вдигна скоростта на компютри и изчислителни машини?Никой не инвестира в космически изледвания, затова в пъти повече се прахосва за войни, отбрана, ракетни щитове, ядрени програми..., а в Космоса сме на нивото от времето на Армстронг!

17

Банов

преди 14 години

Не им вярвайте и не ги слушайте, всичко това са дрънканици, абсолютни глупости причинени от болни фантазии защото преди доста време назад, средата на 70 -те години на миналият век във водещи популярни списания пишеха, че човечеството през 2005, 2010 и 2015 ще бъде толкова напред, че ще летим с космически междупланетни кораби със скорости близки до скоростта на светлината.Сега съм свидетел на това време и нищо подобно няма.Само празни приказки.Винаги съм вярвал в науката но този път съм си променил мнението напълно просто защото това е невъзможно.А дори и да стане ми кажете за кого ще бъде позволено да излети при тези скъпи полети. Преди имаше космонавт от некосмическите държави който трябваше да заплати сумата от $ 28 000 000 само да излезе в орбита.Да не говорим за сигурността на полета. А ако направим паралел, медицината с която ни насаждат,че всичко е възможно в наши дни, то ми кажете тогава защо тази медицина търси да получи организа трансплантация от донори а не е създала аналогичен човешки орган досега ? Отговорът е просто, че не може защото не всичко е възможно на този свят като се вземе в предвид и неспособността от нейна страна да се лекуватмного болести. Не е ли истина това или още трябва да вървим против нея ?

16

Хмммм2

преди 14 години

Та ако ще се пишат "грандиозни новини" за норматив, щото някой не си е направил труда да погледне в нета за някоя истинска новина, почвам да си мисля че прякорът "драскачи" не е чак пък толкоз неоснователен...

15

Хмммм

преди 14 години

Абе седя тука, чета е се чудя: Откъде аджеба ги изкопават тези 'научни' "новини". Всеки който е завършил средно образование е наясно с фактите написани в статията. Нито плътността на водорода е новина, нито разтеглянето на времето... Редакцията точно за колко *** брои читателите, че представя подобни "спагети" за новни? Ясно е че нито едно научно издание в днешно време няма да побликува подобни елементарни твърдения в които няма абсолютно нищо което да не е в най най базовите учебници!

14

borokaro

преди 14 години

имам такъв на колата и върши работа ....

13

Расъл у Расник

преди 14 години

Те американците са установили това, което Айнщайн го доказал преди сумати години и го е обобщил в "Теория на относителността"...Сега остава да открият електрическата крука, да си светнат и да видат колко са ***.

12

Анонимен

преди 14 години

И чий ще го дирим в средата на млечния път,тук вече я подредихме че там ни чакат...

11

Анонимен

преди 14 години

Проблема има просто решение. Праим си силов щит и ще си летим като пичове със скоростта на светлината.

10

Анонимен

преди 14 години

времето тече различно друг път.ти се поинтересувай малко.виж Светлинна Година

9

Виткор

преди 14 години

Плескаш десет метра алуминий и си пич.Тва е точно най-малклия проблем.Ако среянеш каквото и да е по-голямо от водороден атом си в беля.Едно въпростче -Колко време ще ускоряваш до скорост близка до светлинната, ако не искаш да си подложен на повече от 1g?

8

Анонимен

преди 14 години

Най много руснаците да ги напият до смърт с антифриз

7

ракетчик советчик

преди 14 години

няма да дойдат извънземни щото американците ще ги прехванат и избият, а пък ако не ги прехванът тука Станишев и Калфин ще ги карат да играят казачок

6

Анонимен

преди 14 години

"Според учените новите резултати показват, че вероятността извънземни да посетят Земята е достатъчно ниска." С това изречение насрахте статиятаТова е ако "извънземните" са биологически устроени като нас и ако идват от центъра на Млечния път. Ако са по-близо, може да не им трябва светлинна скорост.

5

До #3

преди 14 години

Прочети малко за Теорията на относителността и тогава коментирай.Жокер: при скорости близки до скоростта на светлината времето тече различно за космонавтите в кораба и за наблюдателите извън кораба.

4

Анонимен

преди 14 години

В БДЖ ни грози опасност да те бомбардират от малцинствата с камъни покрай някое гето или пък да те бомбардират куфарите по главата при поредното дерейлиране:)

3

До №3

преди 14 години

Ми то си пише, че става дума за време НА КОРАБА, ама като се чете половинчато, така е

2

Анонимен

преди 14 години

само за сведение на НЕГРАМОТНИЦИТЕ 50хиляди светлинни години=5О хиляди години движение със скоростта на светлината Т.Е не за 10