35

Анонимен

преди 14 години

Абе я да се оправиме тук със сумунистите , пък тогава да ритаме къчове за навън !

34

Анонимен

преди 14 години

Другаря КОСМАТ ИСТОРИК се крие като лалугер под шума ! Това е в неговият ресор ! Бърборко му дърпа ушите за Турция и той сега дума не обелва !

33

ники

преди 14 години

Явно ние българите нямаме никакви проблеми, пълним си мозъците с измислените проблеми на някаква измислена българка. Аргумента че така се защитава българищината е несъстоятелен, защото нима тези коити ровят в казините, изнасилват, умират в БГ не са българи. Политиците - бивши агенти на ДС, мутри или просто оядени *** и техните жалки отрочета - нарочно ни пробутват такива "сензации" за да ни откажат от разискване на проблемите ни, за да ни настроят срещу съседите ни, за да ни управляват.

32

Аз

преди 14 години

Непослушната дъщеря Македония се опитва да каже на добрата стара майкая България, че е пораснала и вече не и пука от къде се е пръкнала. А преди двадесет години точно майка България първа я призна за родена!

31

LILI

преди 14 години

ZASHTO STE TOLKOVA LISHI BRE HORAAAAAA! MAIKATA SI ISKA DETETO I ZA SHTSSTIE NE E OT TEZI KOITO SI IZOSTAVQT BEBETATA. BRAVO MOMICHE! BORISE MILICHKA. SHTE POBEDISH!

30

реалност

преди 14 години

Ами проруски ДС-ар едва ли би се опълчил против сърбокомунистите на УДБА , а те са си тоже кегебисти !

29

Анонимен

преди 14 години

Нали сме първа *** на САЩ, защо не помогнат за признаване на българския характер на Македония, а я подкрепят?!

28

Pavanov

преди 14 години

Veche sam naredil da se otpusnat pari ot bulgarskata kleda za edno pohodno leglo i da reshim slojnia kazus sas Spaska

27

Анонимен

преди 14 години

AMA KЪДЕ Е ТОЯ ИЗМИСЛЕН МИНИСТЪР БЕЗ ПОРТФЕЙЛ ???

26

Красимир

преди 14 години

Лоли няма как да не отговоря на свещената ти простотия.Тя е родена там, там е израстнала, там са и всички роднини, приятели, детето и, ....Няма какво да я задържа тук.Поучи малко история и ще видим , че всички македонци са българи, не само тя, а македония е българска територия. Не може 1,5 милиона да се преселят тук след като вече си имат къде да живеят.Не мога да повярвам че обяснявам това...

25

усташ

преди 14 години

Све србе на врбе! Србското куче Воислав Савич ке го баца месечината во ноштно време , ама де да видиме!

24

До македонците

преди 14 години

До всички македонци с "древни македонски корени"Напишете в Гугъл "Генетично изследване на чувашите" и четете промити мозъци!

23

Анонимен

преди 14 години

Честно казано, ми писна да слушам за нея...То стана общонационален въпрос, да се обърне към законодателството. Не турски, ами македонски сериал!

22

Анонимен

преди 14 години

иии, какво сладко бебоче е това на снимката...пу пу

21

Анонимен

преди 14 години

Momicheto, potarsi pomosht ot balgarite. Kakvo se praviat i nashite na ahmaci. Zashto ne gi slojat na miasto!

20

лоли

преди 14 години

Писна ми да слушам за Спаска и как македонската държава и отнема правта. Това са пални измислици. Като е българка да си седи тука. Дадоха и работа и всичко ама сега пък искала в Македония. Нека първо реши каква е а не да търси вина в държавата за личните и проблеми.

19

Tina

преди 14 години

Какво стана със спора за името с Гърция? Юридически възможно ли е държава със спорно име да заведе иск и то от името на сърбин? Купете му на сърбина едно легло да се успокои, майката да си вземе детето и най-после да приключи поредната македонска-сръбска излагация!

18

Анонимен

преди 14 години

Има вече няколко генетични изследвания които доказват, че македонците са си българи - напишете в Гугъл "Генетично изследване на чувашите" и на първо място след платените излиза едно изследване на испански и американски учени, където ясно се вижда, че най-близките до нас народи са македонците и иранците, след тях руснаците и евреите.

17

Анонимен

преди 14 години

Само като уточнение-Македония,географска област от около 67-68 хил кв.км площ,от които 51% са в Гърция,38-39% в бивша Югославия и 10% в България.Около 61% от тази област са вече в ЕС и населението от двете страни може да си "гостува"при роднините колкото си поиска и могат безпрепятствено българите да посетят родните места на техните предци.Или с една дума проблема се нарича СРБОМАНСКА МАКЕДОНИJA или ЗОМБИЛЕНД населяван предимно от етнически антични срби и србомани-гоооолям % от "античките" !

16

БГ

преди 14 години

Млада даржава сте. Едва на 19 години. Млад народ сте. Още дори не сте се формирали напълно. Вслушвайте се в повече в мнението на съседите си, няма да сбъркате. Така ще минете по-леко през побертета, който така яко ви тресе.