141

пирамида от страх

преди 14 години

мафията в България се крепи на страха на хората. Ако българите започнат по-малко да се страхуват от мутрите и техните началници, последните ще изчезнат за отрицателно време. Ето и сега Цветанов призова тези, които са пострадали от октопода да не си траят а да дадат показания, за да няма после пак домашни арести и разколебавания на съдиите.

140

Анонимен

преди 14 години

Когато казваме Цветанов , имаме предвид всички полицаи /е ,може би само без ония ,тумбестите , с наднорменото тегло/

139

ХХХ

преди 14 години

До: 137Идея си нямам за какво говориш - ти си просто един от многото анонимни

138

sssss

преди 14 години

не всикчки честни, а всички глупави.......това не е борба с престъпността, а разчистване на мутренски сметки. Още се питам, как може да се избере мутра за премиер? Та то трябва от главата да се започне.

137

Анонимен

преди 14 години

Кой създаде спиртосаната мафия ? .... Стратегът (.) знае как "момчетата" смучат ракия, а че и поръчката се казва "мокра" . Другото са празни приказки !! Дрън-дрън

136

127

преди 14 години

"Няма престпление и бандитизъм, което да не е във връзка с ракията и спирта !!!"аааа, има има, някой крадат за спорта

135

ХХХ

преди 14 години

До сега честните българи подкрепяха всяко ново правителство с надежда за по-добро........ и какво от това???

134

гамбино

преди 14 години

Цветан Цветанов е истински мъж, но не забравяйте, че за да се правят такива операции, сама птичка пролет не прави. Много са достойните полицаи, които му помагат.

133

Анонимен

преди 14 години

перко

132

Анонимен

преди 14 години

Всички честни българи подкрепят правителството в борбата срещу престъпността- само крадливите комунисти са недоволни

131

Dan до 83

преди 14 години

Тръгнало ми е на цитати (все неграмотни) та цитирам те "ехооо..... бойко и алексей са съдружници, това знаете ли го? и като цъкате минуси с какво ще промените факта?", сега ако HE го бяха арестували щяхте да викате знаете ли защо,защото ...следва цитата, сега го арестуваха ВЪПРЕКИ цитираната истина... е понаучили са Ви в школата как се манипулира мнение спор няма, само ,че хората вече не Ви обичат, та Вица Ви -Зайо що си без шапка? бой бой. Зайо що си с шапка? пак бой бой , вече на минава!!

130

Анонимен

преди 14 години

Най добрият полицай когото познавам - ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ

129

ЦЕЦО

преди 14 години

Къде е комунягата Станишев!!!!! Защо се покри, чадъра ли му се счупи, че намокри даже и Трактора :-)Дано да се отървем от тая ***, дано!

128

Amenhotep

преди 14 години

Ако има ред и законност, на крадеца ръцете му ще бъдат отсичани! ... но ред и законност няма да има, докато подобни "трактори" си развяват байряка и управляват съд, прокуратура, полиция, политици и всички останали!

127

Papa

преди 14 години

Цветанов-император, Бойко-придворен.

126

100 %

преди 14 години

Като изтрезнеят в затвора - всички стават светци и невинни.Няма престпление и бандитизъм, което да не е във връзка с ракията и спирта !!! 100 %

125

ХХХ

преди 14 години

До: Amenhotep Много ми се иска да е така, обаче винаги ще се намери някой да пооткрадне това-онова, тъй че не разчитам на нищо.

124

ааа

преди 14 години

в бьлгария всичко е мафия

123

Умник

преди 14 години

Сергейчо защо ли мълчи сега?Май му треперят мартинките.

122

е

преди 14 години

бе цветко като толкова са взели да му харесват камерите и все да си снимат помпозните арести,да вземи да сложи и на кат колите по една,хем повече пари в хазната,хем няма да посмеят да взимат рушвети криещите се в храстите блюстители на реда