11

Анонимен

преди 14 години

sega pak oktopod

10

anonimen

преди 14 години

kakvo stava v tazi darjava . vzeh da se plasha.

9

anonimen

преди 14 години

poslednata i poredna piar akcia na ministerstvoto na vatreshnite raboti. sega pak aleksei petrov.

8

охо бохо

преди 14 години

гледайте следващата седмица втората част на ЕКШЪН КОМЕДИЯТА "ОКТОПОДА ОТВРЪЩА НА УДАРА"в нето се появяват артистки и артисти учавстващи в порно сцени!следва договорка и присъждане на парична компенсация на героя!Ген.-лейтенант Горбунов: Този цирк ще свърши утре с пускането на Алексей ПетровДата : 10 Февруари 2010 г. 17:11 ч.Последна редакция : 10 Февруари 2010 г. 17:52 ч.Алексей Петров отдавна не говори нищо. Утре ще го пуснат. Това е един цирк, хляб и зрелища. Това заяви заместник-председателят на Съюза на българските командоси генерал-лейтенант Владимир Горбунов.На въпрос, дали миналото на Алексей Петров не е доста противоречиво, той отговори: Противоречиво е миналото и на Борисов, и на Сакскобургготски, и на кой ли не", предаде КРОСС.Горбунов каза още: Алексей Петров е бил преподавател в УННС, автор е на книга за антитероризъм. Ние правихме рецензия на книгата му. Аз мисля, че бизнесът му е чист. Това е един човек с определено положение".Запитан защо определя случилото се като цирк, хляб и зрелища, Корбунов коментира: "След тези операции - Наглите" 2, 3,4 и т.н. нещата не издържат пред съда. Дори Хамстера - днес са го търсили, но не са го намерили. Защо е пуснат? А и защо е арестуван? Т. е. ако е арестуван и пуснат, значи няма достатъчно доказателства пред съда. Те не издържат. Не бих искал да гадая, но странна е ситуацията с Алексей, който навремето е дал на Бойко Борисов определени документи и така нататък".Той добави: "Ако това, което се случва с Алексей Петров /като служител на ДАНС/, е реално, означава, че цялата схема за допуск до класифицирана информация на тази агенция има огромен пробив. Т.е. как за агент на ДАНС се взима човек, който е с тъмно минало, тъмно настояще и организатор на престъпна група. Какво прави тази агенция? Аз се съмнявам, че тя е сгрешила за Алексей Петров".Яворе,дърво такова виж какво изрових в нето!пак ли катеричка е замесена?къде блееш?дамите са по опасни от измислените ти нет педофили!Тарикат Трактор не писка, когато получава Октопод за закускаБаретите най-после бяха пуснати срещу Алексей Петров-Трактора отдавна му бяха мераклии. Точеха му се от години още от времето на Бай Добри. Жандармеристи окупираха басейн Спартак. И отмениха външните, които от месеци нюхат в тази обител. Днес е един прекрасен ден и за Десислава, съпругата на министър Цветан Цветанов. Пипалата на Октопода може да са навсякъде в държавата, но когато бъркат под полата на височайши съпруги, бият през пръстчетата. Пак добре защото едни други фигури просто поръчват показни разстрели. Така че днес е един прекрасен ден и за Алексей Петров-Трактора да пита Златко Баретата, който е вътре, но все още е жив. А не е ровичкал под полата на Цветелина, да речем. И така...

7

ХХХ

преди 14 години

Защо Бойко мълчи? Аз вече свикнах да се изказва когато има подобен род събития

6

барм

преди 14 години

И Станишко да се готви за ареста.

5

----

преди 14 години

Не са 7 "октоподи", а са седем пипала!Октоподът е само един и пипалата са като цветовете на дъгата.

4

зъл

преди 14 години

Много деликатен момент - ако ареста на Трактора продължи кратко, както до сега се случва това ще е началото на края на Тиквата. Ако обаче остане в ареста нещата ще станат изключително интересни. Че това е разчистване на лични сметки е ясно, но да видим кой не си е дал сметка за последиците, защото е много вероятно това най-после да доведе до наистина сериозен удар върху мафията и орг. престъпност, пък макар и в частен интерес.

3

възмутен

преди 14 години

Задържат 13 и след един ден остават в ареста 7.Ами задръжте 100 мутри и на другия ден оставете в ареста 50-60.Сега след 72 часа в ареста ще останат трима.

2

Анонимен

преди 14 години

Станишев няма ли да го арестуват най-после? Писна ми от неговите всекидневни изказвания и прес конференции.

1

н1

преди 14 години

Ще ги пуснат няма закони