58

георги

преди 14 години

статията е написана амтьорски.. Едва ли има човек, който може да претендира че знае нещо.. не разбирам защо се правите на толкова компетентни и интересни. И без това обикновенните хора са съвсем нищожни в сраенение с това, което се случи. Нека не се правим на нещо, което не сме - изглежда смешно :).

57

puta madre ot letq6t

преди 14 години

sega po4naha da se obijdat na zemedelska tehnika,i tova li e moda ?o4akvam sledva6tiq da e lemej,kultivator......hahahahhhaa

56

АПо

преди 14 години

а, какво стана с останалите участници? никъде не ги споменават?!?

55

Анонимен

преди 14 години

Вероятно нашите съдии са по непредубедени и от френските ,,ченгесари"Десет години аз ли пущам на свобода доказани убийци.Вие *** вече само това пеете колко е почтен българският съд.Нищо че цяла Европа ни сочи с пръст именно заради този съд.Ами това общо взето ви остана .Последния ,,червен рубеж" защитаващ вашите достойни синове мафиоти ,мутри ,нагли убиици,коромпирани чиновници.

54

Волен пияната свиня

преди 14 години

За кой Сидер Воленов говориш за оня любител на алкохолните напитки ли.А да той същия май обичаше да се напива в летателни апарати.

53

Анонимен

преди 14 години

Доста предубедена статия.В стил Вегенин .

52

до панко

преди 14 години

Е как да ги задържат?Значи ти мислия,че всеки който е задържан от МВР е престъпник.Дълбоко грешиш мой човек.Съдиите са по образовани и умни хора от милиционерите и Слава Богу.Те за разлика от ченгесарите работят не с догатки,клевети и конспиративни информации,а с факти.Щом ги пускат значи няма уличаващи факти.Има голяма разлика между това кво му се иска на Цецо Багера и ББ и реалните факти.

51

ДТ-75

преди 14 години

Вярно е това което казваш , само нее вярно че е за периода от време което цитираш е работил в НСБОП . Там по това време работеха , Геле и Галев . За бизнесмена от Левски е точно както го казваш , даже една от бронираните коли е все още при АП . Мерцедес , S 600 с дкн : 3030 .

50

служител

преди 14 години

време е за филко славов трендафилов

49

morskiq56

преди 14 години

Защо повечето пишещи във форума смятат,че Трактота е орал?По принцип тракторът е многофункционална машина.Например булдозер-да рие и набутва купища дебели пачки към някои партийни централи.Например още-трактор в дърводобива-тази дейност е любима на известни с гангстерските си изяви партийни лидери,управлявали през последните 10-ина години България.И още например-тракторобагер-да копае дупки и да зарива в тях неща-дупките край Плана и Железница.Изобщо много ефикасна машина в нечии ръце.......

48

bbb

преди 14 години

Не ни е виновно правосъдието. Много ни е *** полицията. Само с разчистване на лични сметки се занимават. Не събират доказателства, а я карат през куп за грош. Изживяват се като герои на екшъни и са страшно мързеливи. Да не говорим, че с мутрите са едно и също и само в удобния момент вадят удобния случай. Та нали ББ беше глвен секретар на МВР.......какво само насажда мнение у хората, че 20 г. нищо не е правено. Вижте и с кой има общи фирми......какво се прави на светица

47

00-00

преди 14 години

ТРАКТОРИСТА ГО ВИДЯХМЕ . СЕГА ИСКАМ ДА ВИДЯ ЗАДЪЖАНИ -АРЕНДАТОРИТЕ.ТАЗИ ПАРТИЯ ЗА ДА СТАНЕ ЕВРОПЕЙСКА В НЕЯ ТРЯБВА ДА ЧЛЕНУВАТ ДЕЦА ДО 7 ГОДИНИ И ВЪЗРАСТНИ НАД 95 ГОДИНИ . В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ДА СЕ ЗАКРИЕ ,А РЪКОВОДСТВОТО В КАУША

46

МУСТАФА

преди 14 години

Изложеното в статията трябва да служи, като еталон за това, как НЕ трябва да се пише от журналисти. Относно темата, по същество, нямам становище.

45

Анонимен

преди 14 години

Забелязвате ли как *** мълчат и мънкат като наакани. "Нашите момчета" маргените - в затвора, сега и тези,Цвятко Цветков и другите ДС-ри - по ниски от тревата. Румен Запалката и той гледа като ударен с ***.

44

Анонимен

преди 14 години

Винаги съм се чудил как хора, които хал хабер си нямат от нещо, го коментитат? Петров е известен отдавна, но винаги е имал правителствен чадър. Ако не вярвате питайте един известен бизнесмен от Левски, който беше доведен до просяшка тояга от Петров, тогава като шеф в НСБОП-изнудване да му прехвърли акциите на фирмите си, измама с някакъв дружествен договор и накрая джиросване на акциите от счетоводителката на бизнесмена, без да има такива правомощия, но услужливо признати от Плевенския окръжен съд. А самото джиросване е станало в джипа на Петров и под заплаха за нейния живот и живота на сина й. Това става по времето на Костов. Или за оня Марчело, видински влах, невзрачен на вид, но бивша маша на чеченците, който ходеше по земеделските арендатори с калашник в ръка и събираше парсото, определяно от Петров по джи ес ема? Аре спрете с тъпите си изказвания. Дано само ББ има достатъчно кураж и желание да довърши започнатото. Защото спрат ли нещата до тук, ще стане... Прочитане на целия коментар страшно за държавата и за някои честни хора. Банановите републики ще са рай пред нас.

43

Анонимен

преди 14 години

Ако бяхме нормална държава, факта, че висш служител от ДАНС е арестуван с обвинение свързано с организирана престъпност, щеше да е фурора на десетилетието. Тук явно това е публична тайна и никой не се изненадва.

42

pankho

преди 14 години

Айдее.Взеха вече да ги пускат.Току-що по БиТиВи новините обявиха че няма да да оставят в ареста всички задържани.А да ни е честито българското правосъдие.

41

няма значение

преди 14 години

в 1 интересен филм е казано: "нищо не е така както изглежда"; сам/а си прави изводите

40

33333

преди 14 години

Къде по пътя кривнал е Трактора?- - - Какво да прави по пътя работота на трактора е в нивата

39

Подводен свят!

преди 14 години

Мутрата си е мутра и не може да се държи по друг начин. Както са казали хората с каквито се събереш такъв ставаш:"Будоинвест" ООД Съдружници: БОЙКО БОРИСОВ, Румен Цветков и АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ!