65

ББ

преди 14 години

Сергей ти ли си, ти ли пишеш тук, знач че искаш да яхнеш вълната на народното недоволство, но няма да ти се получи, бъди сигурен

64

Анонимен

преди 14 години

А кой да ти дава бе????Дай ти като можеш.Човека изразява позиция,което е достойно.Твоята обаче от изказването ти не видях???? Или може би нямаш достатъчно КПД.

63

KKK

преди 14 години

точно пък някакъв *** в расо да дава акъл ...

62

Анонимен

преди 14 години

До тук става ясно,че на българин лесно не можеш да угодиш.Когато църквата мълчи по значими въпроси питаме защо мълчи,а когато вземе отношение-защо не мълчи.А по темата-митрополит Николай има доста противоречиви публични изяви,но това е добре защото води до публични дебати и обмен на мнения т.е.прояви на гражданското общество,каквото за сега липсва у нас и затова сме на този хал.Иначе в случая аз лично съм готов да се подпиша под всяка дума от Обръщението му.

61

Анонимен

преди 14 години

ГЕРБ - не си играйте с народа,че и без това достатъчно му е накипяло.Само да не ви помете точно така както ви и докара.

60

CAnte

преди 14 години

Този човек Е Пловдиски Митрополит...На Какво Да Се Вози??Църквата Трябва Да Е Една От Най-Богатите Институции Както В Италия...Тебе Те Гони Бяс И Знаеш Ли Кой Е Той-Горделивост!!!!

59

Men

преди 14 години

Pokaite se greshnici!

58

ххххххх

преди 14 години

Уважаеми Дядо Николай искам да попитам Ролдекса ,които носиш и Меррцедеса S класа , в който се возиш какъв бяс са?

57

!?!?!

преди 14 години

Независимо от сана на митрополита и терминологията, която ползва - ТОВА СИ Е САМАТА ИСТИНА! Всички лошотии и нещастия човек интуитивно свързва с дявола, независимо дали е вярващ или не. ГМО не са голяма "лошотия" - те са бедствие с непредвидими последици! Това го разбират всички НОРМАЛНИ хора, защо обаче ПОЛИТИЦИТЕ и АЛЧНИТЕ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ си мислят, че тях изобщо няма да ги засегна - на Луната ли ще живеят?

56

Петрол

преди 14 години

Отче, света е луд, а политиците са върха на това явление. А бог е още по-луд, задето го създаде такъв, по свое образ и подобие. Така, че не се учудвай, че неговите щури копия, са луднали, за какво ли не! Пали свещичката и се моли, да не лудясат съвсем тези откачени политици, че японците вече създадоха роботи-компаньонки и ги узакониха, като нормални хора. Разрешиха им и брак. Да се молим, да си намерим нормални жени, а не луди-тенекии, облечени, в кожа. Луд свят и това си е.

55

аз

преди 14 години

Аз пък не те признавам за нормален!

54

CAnte

преди 14 години

Бяс, който иска да бъде равен на Бога в творческата Му сила. И понеже не може да сътвори - променя, изопачава и извращава", пише дядо Николай.Повече От Това..Ако Не Разбирате Или Просто Не ВярватеТогава Е По-Добре За Вас Да Си Вържете На шията Камък И Да Се Хвурлите В Някои Дълбок Дол...

53

СТРАНДЖАТА

преди 14 години

Аз не признавам християнството като религия

52

анти Билдерберг

преди 14 години

По-добре не може да бъде казано. Не на тези експерименти със здравето ни!!!

51

аз

преди 14 години

Така си е! Дядо Николай е най-будният ни архиерей, напълно незаслужено оплюван от тъпите ***! Да припомним само, че той беше първият, който започна да излъчва литургия по интернет.

50

Анонимен

преди 14 години

Това пред дадения от Бог на богоизбрания отец Николай луксозен парк от автомобили ли го е казал?

49

Анонимен

преди 14 години

тоя пък какво разбира от ГМОзащо не ги пенсионират такива

48

.

преди 14 години

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

47

Анонимен

преди 14 години

Пълния и точен текст може да прочетете в Двери БГ

46

-

преди 14 години

Против ГМО съм, но тоя мутрополит Николай трябва да е по скоро в лудницата отколкото митрополит.