18

Анонимен

преди 14 години

До 9 - абсолютно си прав. За това ли им плащаме заплатите и това ли е страшната организирана престъпност с която тази служба би трябвало да се бори. Смееехх.

17

Анонимен

преди 14 години

Кузов те дебне в нета !!

16

Анонимен

преди 14 години

750 000 в България ли? Че то няма толкова потребители на Интернет бре!!! А колкото до 12 годишните *** булки - ми не ги закачат, щото това била тяхна културна особеност, да не ги тъпчели... А аз ако гледам порно с 14 годишни *** - в затвора! Браво, страхотна държава си имаме!!!

15

Анонимен

преди 14 години

Кога ли ГДБОП ще почне да получава сигнали за лица които ограбиха цялата държава и от които страда целия народ??!!! Пък полицаите вместо да се жалват ще започнат да прибират такива хора за които всички знаят и говорят.

14

студент

преди 14 години

айде да се видим за по кафенци и още нещо

13

Анонимен

преди 14 години

750 хиляди педофили дебнат всекидневно в глобалната мрежа, четете между редовете, хората са ви го написали точно и ясно - В Глобалната Мрежа, а тя тази мрежа не е само българска. :)))

12

ученичка

преди 14 години

"На второ място е въвеждането на контрол върху съдържанието поне по възрастов профил, за да не се допускат разговори между деца и възрастни, посочи Явор Колев."Аз съм 13 годишно момиченце. Ако някой ми отговори на този коментар, значи е педофил!

11

Оскар

преди 14 години

Светът е голям и *** ви дебне от всякъде.

10

Иво

преди 14 години

Понеже истинските престъпници се разхождат на свобода в България и никой не ги търси , сега тръгнаха да се занимават с педофилите в интернет - че и как ги преброиха че са 750 000 ? - глупости колкото искаш в тази държава!

9

Анонимен

преди 14 години

Абе ние за това ли плащаме данъци,за да може по цял ден да гонят виртуални *** по форумите.Оле мале,оправихме реалните престъпления,че започнахме виртуалните.Смеех,смеех.

8

^^

преди 14 години

Здравейте деца! Аз съм инфантилен чичко! Мухахахахахах

7

Анонимен

преди 14 години

Айде нова простотия тия изкараха че половината население е от педофили сигурно ще кажат че от 750 000 няма нито един полицаи или депутат.Само подадените сигнали не са достатачно сигурен съм че поне половината са фалшиви от паронойчни родители или от лапета решили да си правят маитап.Към *** що никой неподава оплаквания 30 годишен прави дете на 12годишна това не е ли педофилия.Или на тях им е разрешено.

6

:))))

преди 14 години

Тия от ГДБОП, се чудят каквио глупсти да напишат вече, за да си оправдават стоенето в нета за сметка на държавата!750 000, че ния в БГ, сме имали повече отколкото в една Германия?:))))

5

22 год

преди 14 години

аз имам порно с 14 годишна ученичка

4

хе хе

преди 14 години

750 000 !!!ами то тогава всеки 3 - ти българин е ПЕДОФИЛ !!! абе я се замислете малко де :)

3

User

преди 14 години

Много по полезно ще бъде да задължат провайдърите по желание на родителите да филтрират определени сайтове, чатове и т.н., отколкото да записват данните за сърфирането. А да не говорим, че има много софтуер за родителски контрол и не е скъп.

2

Анонимен

преди 14 години

да не забравяме,че 85% от порното в България се тегли през government.bgтова е официална статистика от миналата година.да видим кой са наглите ?педофила вика дръж педофила!

1

Киро

преди 14 години

хихихи