103

hataka

преди 14 години

ами да проститутките получават по неморален начин доходи ,а бандити/полицай и всякакви други/ получват по морален начин.да ви е..а гупавите каплаци

102

Анонимен

преди 14 години

Трябва да си *** да вършиш такива неща.Все едно *** седи на клона и с една резачка го реже.Толкова смотани управници трудно се намират.Ами нали тези *** прибират кеш от турските шофьори и след това ги харчат в българските магазини бе ненормалници и от тези пари се плащат заплатите на същите тези смотани управляващи!!!

101

Монк

преди 14 години

Е сега ако бяха написали, че проститутките са оказали жестока съпротива при ареста и е трябвало подкрепление от близкото РПУ с голи "палки" в ръце новината щеше да си заслужава. Но сега би ме било срам да се хваля, че съм задържал две "пипируди"

100

Анонимен

преди 14 години

Започвам да си мисля ,че гафът "Желева" ще се окаже най-малкия фал на това правителство и че е бил само за подгрявка на публиката.

99

PLA6IPUT

преди 14 години

I NA MASLAROVA PU....TA 6TE ZEYNE KATO NA KROTU6KA OKOTO! MRISNA ,GNUSNA PODLA BABKA!

98

МоРсКи

преди 14 години

Те какака ти Масларова няма как да я хванат щото с тия 11млн. тя ги е хванала :) .

97

LOL

преди 14 години

Хубава работа! Хванали две ***, защото видиш ли те са с най-печеливпия и безпроблемен бизнес в България. По-добре ги оставете да си проституират. Вместо да хабите средтва и хора за това, защот не разследвате по-усърдно Масларова щом е откраднала 11млн бе? Проститутката и с 10 патлака да ми скочи, пак не може толкова да ми вземе!

96

PLA6IPUT

преди 14 години

20 KOPOYA ZA DVE MOMI4ETA!BOJEEEEEEEEEEE BOJE KOLKO ADEKVATNA MYARKA SAMO!

95

Проститутка

преди 14 години

хванали са на вълната шушляка.

94

МоРсКи

преди 14 години

Хората са прави! Ние ви плащаме заплатите да се грижите за спокойствието ни. А вие по 20 скачате на 2 момичета дето само 1 може да свърши работата. Да бяхте там и с 10 коли? После нямали бензин! Ами то как да има?

93

koko

преди 14 години

sega trqbva i na policaite da im napravqt po edno barzo proizvodstvo,4e drug pat da ne se zanimavat s takiva gluposti

92

Анонимен

преди 14 години

Не се косете!Идва Виденово-Костовото време!Всичко е ЗАМРЪЗНАЛО и умрело от глад.*** краде яко жица,българина граби и убива за 5 лева,чужденците се чудятАфганистан да не се преместил в Европа(ако питат Желева....то си е факт).Хайде Честито!И другият път като гласувате,МИСЛЕТЕ!

91

Анонимен

преди 14 години

Щом на *** се падат по 10 ченгета , то цялата полиция в България няма дастигне само за проститутките .Ами другите престъпления , ами онези 200-300 дето смущават съня на ЦЦ.Значи трябва да се назначават полицаи.На всеки нормален гражданин по двама и третия да ги наблюдава.

90

kaval

преди 14 години

ушевите само това могат. смешници

89

Анонимен

преди 14 години

hah ones v raionnoto sa si otibali posle :D

88

Тодор Ж.

преди 14 години

Неморални доходи получават и повечето съдии прокурорки, ченгета, чиновници, мутри, политици, лекари, професори, индустриалци и пр.... Оставете бедните момичета намира! Срамота е ! Те са принудени от бедност и мизерия !

87

Гочоолу

преди 14 години

Ако 20 те полицаи са се изредили един след друг на двете ***, със сигурност акцията е била зрелищна !!! Предполагам, че доста шофьори са спрели за да гледат ... зрелището.

86

voodoo

преди 14 години

Традиционно пътят между градовете Пловдив и Пазарджик е работно място за десетки жрици на любовта.При зрелищна полицейска акция, 20 униформени са задържали две ***.алооооо Цветанееее каде са другите десетки за куките ли работят и не ги пипате или сте предупредили спонсорите си че ще има акция.не е нужно такава зрелищност 1 патрулка и 2 куки бяха достатъчни не е нужно да харчите парите ни за такива зрелищни спец акции със 2 задържани,който ще се окаже че са патували на стоп за в къщи.

85

зъл

преди 14 години

Очевидно не е лесно да си ***! Трябва доста фантазия, за да можеш да оправдаеш собственото си безсмислено съществуване и докажеш, че си нужен. 20 милиционера се борят с уличната престъпност, като тия двете очевидно са най-голямата заплаха за обществото и държавата. Ако имаше нормална държава, разходите за това щяха автоматично да се удържат от заплатата на този, който го е наредил

84

rumen

преди 14 години

Това може да го направи една патрулка с двама полицая.Цецо как ги отчитате тия пари,все пак са и от моя гжоб.