481

Анонимен

преди 14 години

Тия комунисти да хващат пак балкана и да не се връщат повече!

480

Aman

преди 14 години

xaxa geicho stanishev pak se napravi na deanov,aide napravi edna *** i se yspokoi nikoi ne te brasne za sliva dori smeshko

479

Анонимен

преди 14 години

ПЛУЖЕКА серГЕЙ станишев призовава за партизанска война. На бунт, другари!

478

Аман от всичко

преди 14 години

Те всички крадат, но барем нещо остане за нас простосмъртните. Има такива които срадват, ама и за нас остават трохички, на които се радваме. А тия новите, нищичко не оставят. Сбъркана работа са те. Нека този, който зове към бунт да се нареди в първите редици на бунтуващите се, а не да вика "Напред, зад вас съм".

477

БЪЛГАРИН

преди 14 години

ДОБРО УТРО, БОЙКО!И УСПЕШЕН ДЕН.

476

;)

преди 14 години

Някой знае ли утре серГЕЙ станишев къде ще празнува?

475

бороспорт

преди 14 години

Не им ли стигат парите на народа дето го ограбиха така зверски на тия гадни комунисти ами сега и кръвта му искат по улиците.. Защо , за да лапат пак ? Ами не може ли ние да пролеем тяхната че да се свърши веднъж за винаги .. А че Станишев е ГЕЙ се вижда ясно от усмивката на мазното му личице ... Мамка ви лицемерна и крадлива ... НА БУНТ СРЕЩУ МРЪСНИКА СТАНИШЕВ и *** му партийка пълна с крадлива *** и лапачи на саби ! Минетчии ...

474

smoke_chiba_chiba

преди 14 години

Кой не скача е от ГЕРБ :)

473

той

преди 14 години

Ще си дойда от Щатите да му тегля на този гей един .....

472

Наблюдател отстрани

преди 14 години

Аз не мисля, че Станишев ви е проблемът. Проблемът ви е, че правителството няма абсолютно никаква идея какво ще прави след 6 месеца. Не знам колко ще успеете да издеяните на голата си омраза към БСП. София не може да побере всички прииждащи от фалиралите градове и общини. Ще трябва да си се справяте с това, с което сте си гласували. Съжалявам.

471

Чоко

преди 14 години

Вместо в пандиза тези са на минералну бани плацикат се и от време на време викат на бунт.Ама не те да излязат на бунт ами хората.Тъи де с чужда кръв и сто бунта са малко.Стара комунистическа сентенция.А тези дето защитават малките болници на тях кракът им не е стъпвал там.Пожелавам им да се полекуват в една такава,и тогава да реват.Ама тогава няма да могат и да реват,това ще го правят близките им.

470

fz

преди 14 години

а бе тея що не вземат да се гръмнат! МАСЛАРОВА - МАРШ В ЗАТВОРА, КРАДЛА СМОТАНА! ГЕЙЗО СТАНИШЕВ - В СИБИР! Кой докара болниците до това състояние, че да трябва да се затварят? Кой построи социален център за 20 милиона в Стара Загора, където табелките по вратите струват 30 бона?Окрадоха всичко тея говньовци и сега имат наглостта да говорят и да критикуват! Гнус ме е, че има такива долнопробни същества в парламента!

469

Исполин

преди 14 години

Идеята на дянката е да няма достатъчно болници, за да може българите в България да намаляват още по- бързо.

468

Разяснение

преди 14 години

Не знам, но прилича на теб.

467

уточнение

преди 14 години

това на снимката мъж ли е?

466

Иванов-до 464

преди 14 години

Явно не сте ме разбрали. Аз категорично се обявявам против реформата в сегашният и вид. Поразровете се из интернет, има публикувани доста модели на т.н Здравна карта която повтарям е много по издържана като реформа в здравепазването... но не знам по какви причини не я избраха за модел на реформата.

465

666

преди 14 години

CITAT OT ,,PARAGRAF 22,,-KOMUNIZMAT,TOVA E DA GREBE6 SRE6TO TE4ENIETO NA LAYNIANA REKA BEZ GREBLA.

464

До Иванов

преди 14 години

Здравна реформа се прави с много пари, а не поради липсата им. Ето няколко абсурда от днешната реформа: 1 Щесе затварят болници, които не покажат, че имат специалисти. Само че в последните 5 години производството на специалисти спря. Имаше нулев прием. 2 Вместо да се финансират общинските болници, ще се финансират спешни медицински центрове. Т.е. тепърва ще се оборудват сгради, кабинети и пр. 3 Вместо линейки - хеликоптери. Аз предлагам да им спрем наркотиците на реформаторите. Мътно им е.

463

Тцтц

преди 14 години

Бати колко *** има тука.. Значи, по-важно е че Сергей е гей или ***, отколкото, че Дянков е ***, който на вас и на вашите родители и деца такова мамата в този момент, щото ще се лекуват за по пряко от Силистра в София, което е и темата. Бати ***, ***..

462

дуче Михо

преди 14 години

ЧЕРВЕНИ ***!