84

=

преди 14 години

Ако за момент са абстрахираме от историята за далавери и корупция и трябва честно да сложа на масата знанията и качествата на Андрей Захариев и Величко Адамов като и САМО като преподаватели, които могат да дадат някакви знания на студентите стоящи в залата пред тях... Андрей Захариев знаеше много, но политиката и пропагандата в аудиторията понякога ми идваха вповече. Величко Адамов е пълна нула. Учебниците му бяха двойна НУЛА=WC!

83

свободен

преди 14 години

Абе ,нали никой не знаеше кой е Красьо черния...как така го откриха,уволниха,а не го осъдиха тцтцтц-кой,ще ме просвети..

82

ах....

преди 14 години

Каква е разликата от качеството и количеството?!Качествени кадри или количество икономисти?!Качество на обучение или количество на знания?!?

81

Финанситка Отличничк

преди 14 години

Магдеее, на кого ни остави, Магде!? За 8 декември да ни канят Сашка Васева да ни ограмотява с дърти кълки и Радо Шишарката да тресе телеса... На кого Магде ни остави?!

80

ах....

преди 14 години

Самоподготовка, свали малко от цената!

79

Питанко

преди 14 години

Много умни фолк звезди раждала нашата родина. Чудно що си вади кинтите с попфолк и/или други услуги, а не с образованието си както масата българи....

78

rafail,svistov

преди 14 години

pravilno kazva ivanov ot sliven.tuk se proizvejdat traversi za zjeleznizite ni.

77

ах...

преди 14 години

Баба Яга, е по -умна и от литературния герой, Късчей безсмъртний!Къде я прати на училище?!И то Висшо.

76

alexcs

преди 14 години

Чесно казако не разбирам защо хора които незнаят нищо за СА и преподавателите дават менеие?Това на "Битпазар" ли ви прилича?

75

до memmy

преди 14 години

И какви са забележките по правописа ми??

74

ах.....

преди 14 години

Къде?В университетите!

73

ричи

преди 14 години

Това създание ми прилича на баба Яга!

72

memmy

преди 14 години

"Гражданино", по въпроса за правописа и ти имаш доста пропуски, и за теб може да се каже, че само си губил времето си в училище..А Академията си е елитна, дала е качествени кадри на бедната ни държавица...НО както всяко стадо си има ***, така е и тук...

71

ричи

преди 14 години

Кои са пък тия двама главундери?

70

wI[OCT

преди 14 години

Какво е това "ВисшО образование" и къде може да се придобие. Вероятно в такова учебно заведение, което е по "ВисшО" дори от университет.

69

chichko ivanov ot sl

преди 14 години

uvajaemi znaesti ot svistov,bab bashiya grad se proizvejdat traversi za bdz.zavoda se kazva ..g.aleksiev..taka che po poleka s minusite.spravka..dunavski dragajen flot..mnogo vi pozdravi ot sliven.

68

ах....

преди 14 години

Кога се изразих къде съм завършил?

67

до ах, ох и т.н.т.

преди 14 години

Каква елитна академия ???? Я си погледнете правописа възстанови се пише *** със *** Ви уж учели в академия да Ви пикая на скапаното селско университетче!Бягайте да копате на нивата кой ще Ви даде 800 лв. бе , пак бълнувате!Марш на село!!!!!!!!!!!11

66

alexcs

преди 14 години

А за много разбиращите ще кажа че рекламата си е РЕКЛАМА, била тя отрицателна или положителна, Академията е много добро място за подготовка на бъдещи икономисти, минал съм по този път и знам!Аз лично съм горд че съм нейн възпитаник.

65

ах.....

преди 14 години

Във Висшото образование има, така наречените степени на обучение!СпециалистБакълавърМагистърДокторантАсистентДоцент, д-рПрофесор и прочие.