200

До Костов

преди 14 години

Научи се да пишеш и да се изразяваш, що годе разбираемо!Не си интересен!

199

охо бохо

преди 14 години

виждам ,че истината е доволна!но какъв го дири във форум който се използва за лов на инакомислещи?аз влизам от прокси и не си въобръзявам ,че не ме знаят защоро мутрата щяла да ме гони от работа да ни е жива и здрава гнилата ДС,а на теб какво ти пука?

198

KOTOB 10

преди 14 години

Ако бех у парляменту щех да пуснем едно листе през Цецито до сите депутници дехуйятки. А именно:защо колко по колко е винаги повече от толко по толко когато в цял свят нещо по нищо е винаги повече от Цеца по Желева. Това мили деца е така защото плевенският на Цеца умножен по немският на Румъния Желева неможе да посочи и на най умният пират от Сомалия къде му е заливът с откраднатите морияци, кораби и стоки, и затова пленнците ще измрът от глад, корабите ще раждясът а стоките изгният.Ням ли кой да попита Цеца защо се противопоствяше на ЕУйският парламент когато хората каваха Ъ ъ ъ, Румъния Йлева нестаа, нашата Цеца най-настоятелно казваше стаа. Във възлагателната заповед на Цеца пише. Назнчавам те за шеф на парламента защото можеш да броиш до 240, колкото са депутатите. А стаа ли Цецито за шеф на Еуският парламент, защото там са 800 депутати. Ако нестаа да си збира фустите, упърдяните келоти и гребена дето се реше на бритон и да се маа. Румъния Йелева е много по отвратителна и по-подходяща за този пост защото мое да брои до 248 на три езика.

197

Istina

преди 14 години

do DAN : Prav si za tova koeto kazvash ugasno si prav , i az ne iskam da mu blagodaria . No imam chustvoto che povecheto tuk samo si pravqt gimnastika na prastite.Koito i da doide vse ste ima mrankalnici.Vse ste ima nedovolni.

196

охо бохо

преди 14 години

по добре проверявайте при предалите богу дух!и това струва нещо разбира се!ще бачкате цял живот за да си купите надгробен паметник каза социалния министър!

195

Николова

преди 14 години

"...застана премиерът и за първи път призна, че Румяна Желева наистина не се е представила добре на изслушването в Европарламента."Това личното мнение на премиера ли е или някой му го каза в Германия (защото на нас не ни вярваше:))

194

Dan до 100 ГЕРБ

преди 14 години

Понеже явно не Ви изнася справката ще си позволя да я напиша аз. 1. Цигари "Виктори" цена 2005 г. 1.60 лв (Станишев идва), внимание цена 2008г. 3.40лв. (Станишев все още на власт) да Ви сметна ли разликата , че явно не можете 1.80 лева в проценти е около 112%.... 2. Ток цена 2005г.0,098лв. (Станишев идва на власт) цена 2008 г. 0.157 лв. (Станишев още си е на власт), около 60% ....ако Вие искате да му благодарите аз не искам и когато говорите нещо по-добре го проверете!

193

Padar

преди 14 години

po poleka oxo stoto da ne se zadavish ......

192

трезвият глас

преди 14 години

Това *** масонче Ниkoлaй Mладенoв голям зор да е в правителството!!! Всички постове ще смени само и само на всяка цена да е там и да му намерят място. Интересно - с какво си е заслужило чак такава огромна привилегия?! Чие лоби трябва да обслужва и кой реално и с кави цели стои зад гърба му?! Това е лек, но доста любопитен повод за размисъл ...

191

охо бохо

преди 14 години

вашата *** БЪЛГАРСКА дедо тодор не можа да Ви умори,пратихме Ви испанския бендел екзекутот 800 дни,пратихме и руската ГАДОХА серГЕЙЧО,сега пожарникаря и той се провали!гадини мръсни имунизирани за оцеляване!ако и тази зима наглия пъдар не Ви умори ще ви пратя руската непобедима армия дет се оля в авганистан!

190

наглост

преди 14 години

абе безгранично сте нагли бе червени оядени лъжливи *** и турски *** - цял ден ви чета тъпотиите и пропагандата. Нестига че страдаме от вашите престъпления ами имате и наглостта да пишете тука и нескромно да си гласувате върху коментарите по няколко пъти. *** в *** Бойко ви прати в *** там и ще си умрете да видите какво е глад както народа гладува заради вас 8 години и не може да се измъкне от блатото поне още 8 заради вас. *** НЕЩАСТНИ!

189

Dan

преди 14 години

Коментар 184 е мой, ивинявам се на човека ползващ ника Дан, може да не е съгласен с мен! И последно че ми омръзна , според Вас който използувате Боко Тиквата, пожарникаря, герболизци и т.н. АКО СЕ ПРЕДЛОЖИ НА НАРОДА ЧРЕЗ ГЛАСУВАНЕ ДА ИЗХВЪРЛИ ОТ ПОЛИТИКАТА НА ДЪРЖАВАТА (ВЪОБЩЕ) КОЯ ПАРТИЯ ЩЕ ОБЕРЕ НЕГАТИВНИЯ ВОТ? Според мен конкуренцията ще е между БСП и ДПС...

188

Shega

преди 14 години

Vanshnia da ni napravi s po-golemi protekcii,voennia s po-golemi kartechnici

187

sahonh

преди 14 години

Костов-вицепремиер!!!

186

до 185

преди 14 години

абе ти вред ли си ?

185

prevenciq

преди 14 години

Za 100 dni samo provali, hlen4ene, opravdaniq s predi6nite, samo nazad! Da vidim kakvo 6te napravi Boiko ottuk natatak, dano da ni opravi ama akto gledam nqma da go bade dalgo, ve4e i sinite se zamislqt dali ne se izlagat kato go podkrepqt, a Ataka e sme6no 4e se okazva edinstveniq mu potdrajnik i to ne se znae s kakvi celi za bade6te! Zlee ot vsqkade dano samo Bog da pazi Balgariq!!!

184

Дан до 100 ГЕРБ

преди 14 години

Направи една справка предишното правителство дали е забавяло заплати, щи ти подскажа къде да търсиш Кремиковци БДЖ и още ред такива и то виж с колко МЕСЕЦА!Като ще правиш справка виж моля те колко струваше една кутия "Виктори" 2005 и колко струваше 2008-***, така и така ще се ровиш в справки виж и тока колко струваше 2005-та и колко през 2008, прескачам бла бла интернет следене това го имаше и при предишните справка "ГАЛЕРИЯ", очаквани санкции... , не очаквани а СПРЕНИ при предишното, е?

183

Въпрос?

преди 14 години

Къде спахте 8 години от СТАТИСТИКАТА ? Или всичко беше розово през прозрачните пари който ви плащаха да си затваряте *** усти ?

182

до 174

преди 14 години

Много са ми интересни статистиките. Може би ако не се гледаше на обикновения човек като на статистически индивид в 80 % от ситуациите нямаше да са толкова черни статистиките. А недай си Боже някой да не ти прочете великия анализ - няма да ти се почеше егото на всезнайко. Коригирай шрифта пиши с 20 см букви .

181

до Гошо от петия ета

преди 14 години

Гошо... така и така си на петия етаж я вземи скочи бързичко докато не си слязал от там за да не пишеш повече глупости... ако ти се струва нисък етажа ще те разбера... тичай нагоре...