53

Бобо

преди 14 години

Жените спят, ***, ***, пикаят и се чудят на кой *** да си топнат миризливите *** със засъхнали *** :D

52

до Ice

преди 14 години

Спри синтетиката и карай на зелено, така ще спиш като къпан :)

51

Ice

преди 14 години

100 на 100 изследванията са ги правили жени :) Иначе липсата на безсъни е проблем не на пола, а на поколението :) Аз дакажем за 3 дена съм спал по-малко от 10 часа, просто не мога да спа.

50

натоварен

преди 14 години

Основната разлика между мъжът и жената, според мен, е в това, че докато мъжете са заети да мислят, жените са заети да чувстват, оттам на жените по-рядко им се случва да мислят и отстрани изглежда, че са по-***, но в крайна сметка едните без другите не могат, така че е все тая кой е по-тъпия, важно е мир да има и деца да се раждат :)

49

Анонимен

преди 14 години

Отделно "ученните" са си написали - мъжете спят по-дълбоко. Откъдето и да го погледнеш, то си означава, че спят по-качествено. Затова се и наспиваме. А спим по-дълбоко... защото не ни е страх от загадъчни шумове през две улици, нито пък ни пука защо лаят кучетата по улицата.

48

Анонимен

преди 14 години

Не знам за другото, ама пак пропускате една от ключовите думи - "Оплакват". Много ясно, че жените ще се оплакват повече от липса на сън, за жените оплакването си е начин на говорене. За структурата на мозъка не знам, знам само, че до днес има само ЕДНА жена нобелов лауреат в научните среди. Да не говорим за нещо, което всички знаем - децата спят повече - според статията новороденото трябва да е генийче и да затъпява с годините - все пак бебето спи по 16 часа.

47

анонимен

преди 14 години

Не забравяй че и *** е жена,тези думи важат и за нея,аз също съм ЖЕНА.

46

натоварен

преди 14 години

Тази статия е още едно доказателство, че не винаги сложно устроените неща работят по-добре от по-просто устроените. А по другия момент, който засяга статията, не виждам особена връзка между броя дейности, които жените извършват и умората на мозъка. С други думи да следиш дали се е опекло яденето, докато миеш чиниите не изисква кой знае какъв мозъчен ресурс според мен.

45

manuelche

преди 14 години

Всички изказали се негативно за жените мъже - драги господа, като сте толкова разочаровани от нас, остава ви единствено да обръщате резбата и да се почвате като сме толкова низши и прости. Друг начин не виждам.

44

moncho

преди 14 години

A az moita ia ostaviam da si liaga po rano a,az hodia pri komshiikata da pia bira za polovin chas.Ama moita kato reshi da ne spi po edna sedmica ne se pribira.Ama kakto i da e vajnoto vsichko v kashti da vliza..

43

Анонимен

преди 14 години

жените имат мозък колкото да преджоби мъжа си, да си лакира ноктите и да реве на турски сериали

42

една заспала патка

преди 14 години

когато един мъж може да роди дете и да се събужда при всяко негово помръдване - тогава да се изказва - ама няма шанс - мъжете са толкова по-низши създания, че никога няма да имат този шанс - да родят дететака че - всички *** тук за си затворят миризливите плювалници

41

6669

преди 14 години

...patke roshava-%,mi e 136,po dobre zamalci..................!

40

нов модел

преди 14 години

един и същи мъж с няколко имена?

39

Брачен консултант

преди 14 години

Да някои жени си сменят мъжа със... същия, само че не се казва Сашо, а Гошо примерно. И пак се оплакват.

38

много си уморен

преди 14 години

е ти за какво за коли мачове и жени

37

Сутеньор

преди 14 години

От всеки мъж сутеньор не става, но всяка жена си е родена ку*ва. Всяка жена без изключение проституира под една или друга форма. Някои за пари, други за карирера, трети за да има кой да ги гледа и да им дава джобни за фитнес и обувки.

36

не така

преди 14 години

те обикновенно така правят някои жени.винаги може да го смениш мъжа.

35

6669

преди 14 години

....e kak nema da imat povece nujda ot san kato nemat nikoi u kratunite,osven da misliyt za pari koli i e.ane!!!

34

Брачен консултант

преди 14 години

Смени си мъжа, щом се разплува на дивана. Не можеш заради децата ли? Ама и паричките му са добри, нали? Не збравяй, че никой не те е омъжил насила и винаги можеш да си тръгнеш стига да не си се занемарила прекалено много след сватбата и *** ти не е започнал да се влачи по земята.