75

Анонимен

преди 14 години

ЕДИН ВЪПРОС :Помните ли някога Станишев да е ходил при стачниците в Гърция ?

74

Анонимен

преди 14 години

Айде не бъди толкова сигурен в себе си щот бая народ са се били в гърдите като тебе и са яли бой кат малки деца... до като се усетят и е късно... независимо от ръста, който го може и знае къде да удря и какви ключове да прилага... с една тръба пък да не ти казвам хора с черен колан- карате как са бягали през глава !!!

73

Лайначко

преди 14 години

100% съм сигурен бе *** селски, знаеш ли колко като теб съм виждал. Големци по интернет, онлайн чикиджии ;)) Добре че измислиха интернет да има такива като теб къде да се опитват да бъдат значими..

72

Дон

преди 14 години

До: БОБООООЕй комунистически червей, червените тумори скоро ще бъдете отсранени от всякъде.

71

Анонимен

преди 14 години

дотам достига потенциала на Бай-*** ... щом не е съгласен с някои - да го напсува.

70

Бубачко

преди 14 години

***, вземи се скрий, *** миризлив. И не бъди много сигурен какво ще стане ако се видим, за да не се хванеш за палците, *** нещастно.

69

българин

преди 14 години

Тази мазна и крадлива дърта *** трябва да е само на едно место- в сливенския затвор. Там ще бъде любимка на закуравелите престъпнички с големи присъди. Проклета да е дано и тя и корумпираната и партия.

68

БО––––––––––БОООО

преди 14 години

Aми след като нямаш нормални аргументи освен да попсуваш друго не ти остава ;) Ако ме видиш наживо така ще ти секна псувята, че после трудно ще те сглобят и във ВМА гей миризлив !

67

Масларката

преди 14 години

Тая с кеф бих я набил, а ти?!

66

потресена

преди 14 години

Как не ви е срам да говорите бе, мръсни комунисти. Вижте и само палтото на социалната ви министърка, което е най-малко 100 000 лева и тогава говорете. *** нагли.

65

ba6gad

преди 14 години

Много се чудя,защо се провалят обвиненията срещу бивши министри и депутати?Дали защото до сега не е имало такава практика,или просто обвиненията са измислени.Когато излезе някакво подобно обвинение в медиите,отначало то звучи супер логично и чак започвам да вярвам.Както с Масленката,като обясняваха как е наемала приятелски фирми за ремонти които са два пъти платени,а ни веднуж извършени.Стане ли обаче време за съд,всичко това не се чува,а даже и не започва дело.Дано видим един осъден виновник.

64

БО–––БООО

преди 14 години

Каква пропаганда бе ***, айде първо ослепелите ГЕРБаджии направете нещо реално с положителен КРАЕН РЕЗУЛТАТ, а не само да плашите тоя ше съдим , оня ще е в затвора *** ! На приказки сте 1 , ама на действие сте като предишните , МВР-то арестува някой и след 2 дни навън си пие кафето с мафиотите.. Нали твоя ВОЖД БОБО даде срок на съдиите 100 дни , колко дни минаха кажи бе , само не се замисляй да не скъсаш някоя мозъчна гънка ***..

63

Стара Загора 2007

преди 14 години

Как ви звучи "Стара Загора 2007" като име на фирма, която взема 20 000 000 лв. за изпълнение на обществена поръчка през 2007 година в Стара Загора???Сигурно фирмата е създадена 5 дена преди това!! Виж го на снимката дъртия урурунгел - *** НЕДНА!!!

62

Срам!

преди 14 години

"Според прокуратурата, докато е била министър, тя е нарушила своите служебни задължения, регламентирани в Закона за обществените поръчки, и е набавила за себе си и за Венцислав Иванов Драганов 9 807 000 лева."Сега да й ги вземат до стотинка и да ги дадат на пенсионерите.А тя да иде на борсата и да припява колко е красива социалната политика на БСП!

61

Анонимен

преди 14 години

В Сливенския затвор.Там и е мястото на тая

60

Анонимен

преди 14 години

С туй палто на тая снимка прилича на някои ескимос туко що излязла от някои хралупа.

59

ПРОВАЛ БО-БО !

преди 14 години

МАСЛАРОВА ДЪРЖИ ПОЛОВИНАТА СТАРОЗАГОРСКИ РЕГИОН КАТО ЗЕМИ, ОТДЕЛНО ПОЛОВИНАТА ФИРМИ БЯХА НЕЙНИ, КОИТО РАБОТЕХА В ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ. ОПЕКЛА СИ Е НЕЩАТА МНОГО ОТДАВНА И НА МНОГО ВИСОКО НИВО, ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НА НАРОДА МОЖЕ САМО ЗА ДЪРТАТА П-ТКА ДА Я ХВАНЕТЕ.. ПРАХ В ОЧИТЕ ОТ БО-БО И ЦЕ-ЦЕ - КАКВО СТАНА С МУРГИНА ? АМИ ДОГАН , АМИ НА СТАНИШЕВ ХОРАТА , БРАТ МУ НА СТАНИШКАТА ? КРЪГОВЕТЕ ОКОЛО АГЕНТ ГОЦЕ И ДС ?! ПРОВАЛ БОЙКО И ТО ПЪЛЕН , СЪВСЕМ СЕ РАЗОБЛИЧИ ЧЕ И ТИ СИ ОТ ТЯХ , С ТЯХ СИ ЗАКЪРМЕН !!

58

Анонимен

преди 14 години

Мазнярова дали е облечена с екопалто,как мислите...И до 53 -комунизъм не е имало никога и никъде,защото е утопия,нещо неосъществимо.Виж,крадене,унищожаване на интелигенцията,откъсване на българина от замята му,това си е факт,както и безропотно служене на чужда държава и чужди интересиИ след 89 пак същите другари продължиха да строят "демократична" България.

57

Анонимен

преди 14 години

Бяхе , бяхте...

56

ТОДОР

преди 14 години

СВАЛЕТЕ ТАБЕЛКИТЕ И ГИ ПОКАЖЕТЕ НА ЕЛЕКТОРАТА НА БСП ПО МЕСТА . ПОСЛЕ МОЖЕ ДА ГИ ПРОДАДЕТЕ ЗА 35 000 НА ДР. СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ ,С КОЕТО ДА СЕ ПОХВАЛИ НА БУЗЛУДЖА ИЛИ НЯКЪДЕ В ПРОВИНЦИЯТА . ЗАЩОТО ТОЙ САМО ОТ ТАМ ДАВА ИЗЯВЛЕНИЯ ...