46

Анонимен

преди 14 години

Говореше, ама и това му подсказваха. Сега леля като е ангажирана с друго, кой ще му казва какво да говори. А ако поостане още малко в министерството, съвсем ще забоксуват нещата.

45

СВЕТЕЦА

преди 14 години

А, той повече си говореше което не е толкова зле.

44

Анонимен

преди 14 години

Лелиното да си ходи в Америка, че каквито ги забърка...

43

Жоро

преди 14 години

до ПитакоНе незнам по какъв критерий са ги класирали. Не незнам дали има и какви са изпитите в нашите Университети. Не незнам колко са кадърни голяма част от нашите икономисти. Но знам че на глава от населението в България се падат най много Университети от цяла Европа. На теб оставям да прецениш качеството на студентите и качеството на преподаването.

42

Питанко

преди 14 години

Да- няма класация в БГ защото за работа търсят от СУ и от УНСС. Т.е. работодателите знаят кои са университетите :)

41

СВЕТЕЦА

преди 14 години

Работата е ясна -хер Флик си заминава,идва генерал Клинкерхофен.

40

Жоро

преди 14 години

до ГруюНезнам дали е такъв Университета, но 99-то място не е за подценяване. Освен това , ние нямаме дори вътрешна за страната си класация, какво остава да включваме и международни капацитети. А и се съмнявам да направят каквото и да е класиране .. само защото някой си го е поръчал.

39

Умник

преди 14 години

ДО 35 Ха ха ха ха, стига си повтарял кой какъв е в класации, които не си виждал. Който работи без пари -даже не луд, защото няма такъв. Май нещо ми приличаш на платено гребер4е дето пише по форумите.

38

СВЕТЕЦА

преди 14 години

Те и митничарите взимат по 300-400 лв горките.

37

Владко

преди 14 години

И от какъв зор да си напуска високоплатения пост в Световната банка, като ще е без портфейл, нещо не се връзва или аз не разбирам.... Я някой да светне...

36

Питанко

преди 14 години

До 29: Икономическия департамент на университета в Кънектикът е сред ТОП факултетите в света. Университета в Кънектикът също е супер известен. А като толкова знаеш по какво са ги класирали по малоумие? А и между другото защо само ми хвалите САЩ след като от там тръгна световната криза? В БГ няма университети и няма успели хора така ли? А и между другото знаеш ли, че в университети от този, който цитираш дали е необходимо да положиш изпит за да те приемат да учиш?

35

Жоро

преди 14 години

До Бай Онзи..Бай Х.. , на такива като теб чийто мозък е като аспирин и единствената черта в тялото ви е тази която разделя *** ви на две.. Вие сте плиткоумни , че неможете да си представите че някой може да работи не за пари а за просперитет на страната си. Тези хора са спечелили достатъчно и продължават да го правят.. Вие сте едни късогледи завистливци .. и к.. да ви влезе пак няма да го видите, а най малкото да го усетите...

34

Анонимен

преди 14 години

ha ha ha , eto do kyde vodi paranoiata na BiBO.Mihov e dokaran za namordnik na Diankov. Spomnete si kak Djanko kaza ce ste se odtegli ako nepreodoleeme krizata do April 2010. Togava vsi4ki koito razbirat ot stotinki se zaradvaha i se zarekoha da rabotaiat za zadylbo4avane na krizata.Diankow e predstavitel na finansova oligarhia koiato zatri finansoviat pazar na statite. dano se skarat Diankov i Mihov 4e sled Jeleva kuponyt spira i ne se zivee gladen bez kuponi

33

Грую

преди 14 години

Жорка, тоя университет е горе-долу като академията в Свищов - Маргините ще са в топ 10 :) Нали знаеш - по дипломите посрещат, по акъла изпращат.

32

Анонимен

преди 14 години

Vseki den nqkoi ostava na ulicata bez rabota ! bravo na pravitelstvoto i na Dqnkov ! Xorata se kusat ot ba4kate v tyi minesterstvo ! :)

31

даааа

преди 14 години

Айде Дянков,то Кристалина трябваше да те замести.....но Уви,чао Амиго,ехххх ВЗЕМИ МЕ С ТЕБ В АМЕРИКАААА,моля те,ще ти поливам и кося моравата.За 2000долара само

30

СВЕТЕЦА

преди 14 години

В този контекст Борисов заяви, че иска да благодари специално на министър Симеон Дянков за усилията, които положил за възстановяване на имиджа на България пред световните финансови институции.Малко като пред изгонване му говори.

29

Жоро

преди 14 години

до Анонимен 19.Мишок.. ти като си толкова умен що не сме чули за теб !!!... Явно следващият път когато "Икономическият департамент на университета в Кънектикът" прави класация на топ 1000 икономистите в света , и 99-то място е отредено за Дянков, а 564 на Илиян Михов.. май по добре първо да ти се обяд , а ? Мишок ... ти ако беше на 1/100 по умен и ти можеше да получаваш комисионни срещу знанията си , а ? Мишок..Това се отнася за всички Мишоци които си мислят , че са умни и злобеят във форума.

28

СВЕТЕЦА

преди 14 години

Борисов искал да облекчи министъра на финансите Симеон Дянков

27

:)

преди 14 години

Учител по Английски и География им трябва ...xaxaxax