29

Анонимен

преди 14 години

***, пак газ пикаете! На такива *** като вас никога не може да се угоди, назначил го - не знам какъв си бил, ако не го назначи - що не го е назначил. За смях на гаргите ставате

28

Nobody

преди 14 години

Аз пък мога да ви извадя класации от други уни-та, дето ги няма и двамата. Ама това е без значение, повече ме интересува друго - Бойко да не е нещо сърдит на Симо, та си взима допълнителен съветник?

27

бг

преди 14 години

няма да се уморя да повтарям - ИЗГОНИХА КАДЪРНИТЕ, за да се ширят! но сега им стана тясно! поогледайте се и сега - пожарната премиер - топикономиста съветник, шеф на международната банка - и тя прогонена от милата Р'ОДИНА - илюстрация на случлилото и случващото се в тази помийна яма! само партизаните са тук и са управляващи на всичкото отгоре!

26

Анонимен

преди 14 години

За единия нямам и намерение да те оборвам. Човека си е всепризнат и доказан професор. А за другия няма нужда пък да те оборвам, той всеки ден сам те оборва :):)

25

учила в бг

преди 14 години

Точно това се запитах и аз: кой излизаше да учи навън преди демокрацията и как... и ми стана тъжно

24

johnnie

преди 14 години

Браво! Такива хора ни трябват - кадърни и начетени.

23

niakoi

преди 14 години

vreme e mediite da zapochnat da pishat po-smisleni i po-kritichni nesta kum pravitelstvo, prokuratura, sudebna sistema, MVR i t.n.Ne go ponasyam Slavi, no vchera pravilno se izkaza, che MEDIITE V BG SE MANIPULIRAT OT VLASTTA!!!...a loshoto e che koito kontrolira mediite, kontrolira obstestvenoto mnenie a ot tam i ovcete v BG (90% ot Bulgarite ne mogat da misliat i sa mnogo lesno manipuliruemi)

22

Анонимен

преди 14 години

Ти имаш ли понятие по макроикономика? Кажи къде преподаваш, работиш или там каквото правиш, да прочетем за теб в Уикипедия какво можеш. Защото то така на думи и баба знае да си говори каквото и падне. Аз пък казвам, че двамата икономисти са супер-икономисти. И аз съм икономист и затова го казвам. Хайде обори ме.

21

Българин

преди 14 години

Българите сме странен народ, появява се кадърно момче завършило докторска степен в Принстън, а вие започвате да го хулите. Аман.... и после пак се оплаквайте. Като имате 2гр мозък и по цял ден стоите пред компютъра и пишете глупости как искате да просперирате?

20

аре бе

преди 14 години

още една милиционеро-болшевишка-ДС кратуна!още като му видиш тъпата мутра и можеш да се досетиш кво има в тъпата си кратуна!омръзна ни от *** милиционерски *** учили на запад!

19

Анонимен

преди 14 години

Шуробаджанак. Като гледам не е учил в България а годините му говорят за това че мама и тате са крали здраво от държавата за да се изучи в чужбина. Кой в тези години е имал пари да си изпрати детето да учи на запад ?

18

А

преди 14 години

Просто нямам думи от всичко това, като са толкова добри икономисти , защоне направят по - добрия план за оцеляване на тази искуствена за България криза , а всичко увеличиха ,само където заплатите са ниски и безработицата е голяма . Това ли е ББ който прави всичко за народа .Несъм привърженик на нито една партия , но става поредната излъгация за народа ,господ да ние на помощ

17

Lili

преди 14 години

Ала бала са тия класации.В Принстън завършили тия и ония.Я погледнете черепа,Гриша ганчев,те да не завършили университетите в Принстън или в Южна Каролина,ами Киро ***,ами братята построили южното черноморие,а семейство Баневи,ама са милионери,има ги в класациите .Ето Доган- социолог човека,ама20 години не стигнаха за да му преброят богатствата. Той дори нищо не работи,греша ли-някой да го е видял в Парламента?А да бе той лежал в затвора и затова сега може да не работи,какъв тапигьозлъ.

16

Анонимен

преди 14 години

Унито в Кънейтикът :) е тооолкова непонятно за неграмотните *** дето клакьорстват тук хипнотизирани от техния Велик Бойко. Само ще им кажа че въпросния Илиян Михов (бидейки класиране 564-ти някаде си) е на светлинни години по компетеннтност от тоя *** и самозванец Дянков (99тия :):) ). Това е без съмнение за всеки който си има и малко понятие от макроикономика.Писнами да слушам за *** и безмислени класации. Икономиката не е спорт. А Дянков всъщност има "качества" да е следващ "Желева"

15

Dan

преди 14 години

Страшно племе сме ей,явно сме надарена нация след като имаме: световен шампион по шах-мат, Зланта обувка, носител на императорската купа по сумо, световен рекорд на висок скок за жени, лекоатлети (като Данчо), втори на планетата по волейбол,4- по футбол,щангисти,борци,гимнастички, изобретателя на компа,на самолети участници в ЦЕРН,преподаватели къде ли не доктори и...много злоба и завист,е няма да се оправиме скоро, как пък веднъж не им се обърна езика на плюещите да кажат БРАВО....

14

Анонимен

преди 14 години

ники какво общо имат бомбандировките и престъпноста ?Явно трябва и нов министър на образованието ,че не са ти обяснили ,че по време на воина нестава да съдиш рози с които да посрещаш радостнатта враждебна армия.

13

рефреш

преди 14 години

дано новите юпита да не са като тези от ндсв

12

аскер

преди 14 години

беше ми аскерлия добър човек...

11

Gabara

преди 14 години

Да не е професор като Желева?Челното 99 място за хер Флик!? Ще умра от смях :))))

10

Анонимен

преди 14 години

"Упорити слухове твърдят, че двамата ДянковМихов, са в основата на икономическата и финансовата програма на ГЕРБ." Малко ни е Дянков та сега ще са 2-***. Ще слушаме велики антикризисни мерки - "вдигане на данъци и акцизи"(за обикновеноя човек) и "стимулиране на бизнеса с невдигане на данъците"(наследени от Орешарски)