131

Анонимен

преди 14 години

Желева е емблатичен случай -затова го дъвчим ... Тя просто кристализира некомпетенстносртта, наглостта и пълното безхаберие на хората на които сме поверили бъдещето си ...

130

macvicar

преди 14 години

Що не си сложиш снимката, та да се порадваме малко на неземна красота?!?

129

каракудата

преди 14 години

Рибата са вмирисва от към главата

128

Лелеееееееее

преди 14 години

На фотоса: Г-жа Желева се възмущава:"Кой ми открадна метлата бе,сега как ще се върна в България"?

127

Желева – жертва на Б

преди 14 години

Както всеки друг диктатор, който се смята за незаменим, ББ се е обградил със заменими изпълнителни пешки Цецо, Цецка, Румяна, Калин и т.н. Целта е, когато дойде удар срещу диктатора, поради негова грешка, той да жертва пешката и по този начин да предпази себе си виждате ли, виновните са наказани. Такъв е и случаят с Румяна Ж. Тя беше назначена от диктатора и като министър и като кандидат еврокомисарка. Грешката на ББ е в неговия собствен избор, респективно в неговата собствена глупост. Но за да не носи той отговорност за последствията от грешката си, той жертва пешката, в случая Желева. *** е, че така се нанасят и ще се нанасят непоправими щети на нацията.

126

gargamel

преди 14 години

Руме, не ги слушай тия долни европейци където инспирират мръсни кампании. Цяла България знае, че си чиста като сълзица.

125

Николова

преди 14 години

Дайте да поговорим и за Цецка Цачева!Аз и вярвам безрезервно!

124

бореца

преди 14 години

Уважаеми българи, стига сме се оплювали по форумите!! Вместо да си поставим болните въпроси за икономиката ние хабим нерви за едно пълно недорозумение наречено Желева!! Искам едно да попитам господа управляващи какво правим с икономиката??Безработицата расте трудно вече човек може да намери работа, а ние се занимаваме с само със Желева!! Някой може ли да каже как ще сеизлезе от кризата защото това със заклинания не става!! ЕС въобще няма да си мръдне пръста за нас!!

123

да върне парите

преди 14 години

Ако другарката Желева е изразходвала 36 618, 76 лв. за пътувания, това означава, че тя е откраднала надбавката от 25 лева от 1465 пенсионера. Нека тя веднага да върне парите в касата за пенсии!

122

Николова

преди 14 години

Извинявай Кон - не исках да те обидя!

121

:)

преди 14 години

Екипът ти беше лош baby, не декларацията ти "конфликт на интереси". Хората не те харесват защото си некомпетентна и много зле се представи. Това е проблемът. А ти нямаш очи да си признаеш. Ако екипите на ГЕРБ са от този калибър, Борисов скоро ще падне :)

120

Я пък сега ?

преди 14 години

Какво е "инспирирана" ? Това на БГ ли е ***? Има слаби познания по френски но дори и с фр значението изречението нищо не значи ... То това е защото е преподавателка в магдебурския у-тет я ние си седим в помията ....

119

боко

преди 14 години

аре стика с тази,кво да направим?поредния бушон,дайте да помислим за следващия?!

118

Svilen75

преди 14 години

Ама разбира се, тази кампания беше инспирирана от лоши хора, които искат да подлеят вода на Бате Бойко, не защото Желева играе с мутри и най-вече не защото е некомпетентна да заема такива постове. Правилно каза 110- на това му се вика ***!!! Не Първанова и европейските социалисти орезилиха България - Бате Бойко и Желева ни орезилиха.

117

Анонимен

преди 14 години

Krokodila si otide,evroparlamenta e v bezopasnost:)

116

клиешета на корем

преди 14 години

Оффффф пак ли клишета ? От какав казан се е измъкнала ? Цяла европа и се смее и ще я помни .... А що се отнася до кой какво ще направи ...Говори за себе си... Не само че знам какво ще направя в такава ситуация но, и което е по важно, знам как да не се озова в такива *** ....За съжаление 'провала' на РЖ е МНОГО по голям проблем отколкото си мислиш ...

115

gargamel

преди 14 години

Защо бе Руме, защо точно сега.

114

6575

преди 14 години

Не вярвах, че една кампания, инспирирана от либералите, осъществена от зелените, в полза на социалистите, ще стигне толкова далеч.......СЕГА ПОВЕРВА ЛИ ?

113

Munjp

преди 14 години

Хубава жена. Искам да се сноша с нея.

112

mammahalla

преди 14 години

Неочалгар-мноооооооооооооооооого си прав, братчето ми, за оставките!:)