332

7

преди 14 години

Evropeicite izgonixa Stanichev,simeon i dogan za6toto izprodaxa dargavata za galti stotinki.Boiko e sledva6tiq

331

++

преди 14 години

какво става? то само нарцисизма им нетърпи промени. всяко друго тяхно решение се променя с хиперкосмическа скорост. ББ явно мисли бавно! нека и по-бавно обявява решения!

330

ФИДОСОВА

преди 14 години

И НАШИЯ РЕД С ЦЕЦКА ЦАЧЕВА ИДВА!

329

пуц муц

преди 14 години

Боко, Боко, ако така ше управляваш България с , *** ми, доди ми, жална ни майка!

328

Анонимен

преди 14 години

groznata tapa *** ia izgoniha kato bahlivo kote...i na BB 6te mu doide reda,sas sopi 6te go gonim

327

-

преди 14 години

От разни симпатизантчета на щат в БСП и ГЕРБ човек не може едно свестно мнение да прочете... оставете ни на мира, верно че ви плащат да седите по форумите и сайтовете и да пишете едно и също ама вече омръзвате адски!

326

номинирам

преди 14 години

Ами то е ясно, Аз ги номинирам, Те ми ги връщат!

325

Барабас

преди 14 години

Цитат от статията:"За съжаление това е поредната случка, при която България не можа да се консолидира за номинация, която ще бъде в интерес на държавата." - Май някой, някъде, някога беше казал "Държавата - това съм аз!" . А сега трябва да свикнем и с факта, че Б.Б. е България. Някой да ни е питал за тая номинация? Спомняте ли си великия Доньо Донев: "Господи, защо моята Родина се е паднала в тая държава?..."

324

Ер малък

преди 14 години

Борисов - Борисов! Не може така.Събитията взеха много често да се разминават с думите ти! Действай си, ама спри да говориш! Съжалявам Желева, но както изпяха Ахат: Бавно ни залива морето от сиви , тягосни дни умът не слуша сърцето , а вечно смята и бди . Падаме в калта , затъваме до шия в нея виновни търсим , за да успеем невинни в калта да заспим . Хората сега са глупави стада , водещи борба за власт и за трева , стискайки зъби подават си ръка . Не , аз не мога да спя сега .

323

do 309 добавен от:

преди 14 години

ми този колега е БЕЗУСЛОВНО ПРАВ???????

322

факфак

преди 14 години

Да те питам нещо. Тебе вашите ли те "направиха" или те донесе щъркела? Не задруго, ама ако е първото значи виаграта трябва да е измислена по рано.

321

7

преди 14 години

Normalno e zatoto ako Boiko be6E priel ostaka i za vanchen ministar vednaga,zna4i toi priznava 4e i toi e korympiran,po tozi na4in toi yspokoqva BG narod..Ne razbraxa li 4e evropeicite 6te izgonqt vsi4ki korympirani politici!!

320

Петър

преди 14 години

На Бат Бойко не му пука. Народът ни отдавна изкука!

319

Каубойко

преди 14 години

Ако премиерът не промени каубойския си тип на поведение, много скоро доверието към него ще се срине катастрофално. Такова поведение импонира на хората до определен момент, след което ще започне да му носи негативи. Не е възможно всеки ден да влизаме от скандал в скандал и да тръпнем, кога ще е новата изцепка на Борисов или някой от екипа му.

318

Живко Тодоров

преди 14 години

""Не е изключено това да е премиерът, но едва ли", каза министърът." Умен та умен! Браво! Хем министър Председател, хем министър на МВнР, а защо не и на Правосъдието, на Здравеопазването, на Културата, на Земеделието и т.н.? Да вземе да махне и депутатите и да остане единствен депутат! Да махне и Кметицата и да съвместява и тази длъжност, ей така между другото, докато си почива! Явно, Стахановското движение ще се възражда!

317

Сомалийски залив

преди 14 години

Това е палячото ББ - винаги на принципа "тука има - тука нема"

316

Критикар

преди 14 години

Борисов действа в стил "първо да опипам почвата и да пробвам, после да реша окончателно". Вчера през деня той пробва да види как ще се приеме оставането на Желева на поста външен министър. Но след снощното предаване на БНТ1 Референдум, където всякакви наблюдатели, коментатори и анализатори, без значение от политическите си симпатии, се обявиха твърдо срещу оставането на Желева на този пост, Борисов нямаше друг ход освен решение тя да бъде освободена и като член на кабинета.

315

Анонимен

преди 14 години

Хаиде писачите починети си малко.Няма смисъл няма кой да ви чете глупостите.Хората са на работа .Стига сте се напъвали Пак толкова ще ви платят .Или щефа не разрешава почивка?Повечето от вас са все пак непълнолетни.Въпреки че на работодателите ви едва ли им пука за това.Излезте навън палнете по цигара .Знам че вътре не ви разрешават не защото сте под 18 заради компютрите.

314

Оставката

преди 14 години

Последно, приета ли е или не???

313

Милена

преди 14 години

Браво! Чудех се кога най-сетне ще дойдат на себе си и ще се вземат в ръце. То е след дъжд качулка... ти първо се изложи като кифладжия, после се извинявай. Този е жълт картон и ще им остане за урок. Ако се поучат от него, поне не е било напразно, но дълбоко, дълбоко се съмнявам.