614

Българи

преди 14 години

Честит ГЕРБОРЕЗИЛ......

613

Анонимен

преди 14 години

Тази Желева дори не знае как да изпише името си на латиница.Табелката пред нея имаше надпис Jeleva, а би трябвало съгласно закона за търнслитерация и езиковите норми да бъде Zheleva.И не е чудно, че парламентаристите я наричаха ту Зелева ту Йелева ту Джелева и т.н. И искаше комисар да става, а ще вземе с гьонсуратлъка си да остане външен министър...

612

nexusss

преди 14 години

Пич не се хаби да му обясняваш....Те (герберите) са като коне с капаци и за тях идола е Свети Бойко. Друго думата няма там!

611

Анонимен

преди 14 години

Само за сведение, еврокомисарят не защитава интересите на собствената си страна, а на всички граждани на ЕС в ресора, за който отговаря. А дори и да иска, не виждам как българският комисар ще защитава интересите на народа ни, освен да помоли дядо боже бедствията да ни заобикалят някак си

610

Анонимен

преди 14 години

Герберите за пореден път чупят *** с кръчмарските си изпълнения!

609

nexusss

преди 14 години

Кви мутри са натискали Бойко бе я се осъзнай..... Та той самия е мутра!!!! хахахаха всичките гербери вземете се скриите някъде в дън земя и не се връщайте в БГ. Ако всички преди крадоха, то вие ще ни довършите!!!

608

vector

преди 14 години

в твойто село може и да не сте чували за нея, но тя е фактор в СБ. В интерес на истината преди мутрите да натиснат Б. Б да назначи снаха им, тази беше фаворитка на пожарникаря. Друг е въпроса до колко ще защитава интересите на Бг или ще обслужва такива на господарите си.

607

От Ахил до бойко

преди 14 години

Не, за всичко е виновно Слънцето .То предизвиква магнитни бури ,те предизвикват смущения в земната атмосфера и оттам в психиката на Румяна Желева.:)))))))))))))

606

nameless

преди 14 години

Аре... ако и тая не стане, трети път, майка и баща, предлагам себе си... и да се изложа, никой не знае името ми...

605

nexusss

преди 14 години

24000 евро заплата за евроконисар...... Вие си правете сметката дали тези пари трябва да получи човек, който няма елементарни познания за длъжността която заема!!!

604

бойко

преди 14 години

за всичко е виновен Доган

603

Petar

преди 14 години

Кабинета Борисов да излезе пред народа и да си призае, че не може да се справи с управлението на държавата на всички управленски нива! За момента водят хаотична политика, ако може да се нарече политика и са неспособни да се справят с финансовата кризата, обедняването на населението, безработицата, престъпността и всички наболели проблеми на държавата. Да си признаят грешките, които правят, а не да се оправдават с този и онзи! Едно куче, което много лае не хапе!!! С един сняг немогат да се справя

602

БРАВОС

преди 14 години

Каква жена,каква умница,финансова орлица!Ало *** световната банка и МВФ са машите на световната финансова ционискомасонска олигархия!Техните заеми и напътствия доведоха България до просешка тояга.За твое сведение именно СБ наложи на България Водният заем за да могат английските *** синият *** Софиански да хариже водата на София на тези сатрапи.Ако искаш може и да я цунеш..

601

Ахил

преди 14 години

Лошо е да си *** ,но още по лошо е когато не го осъзнаваш.Грешките на това правителство са ката продукти ,излизащи от поточна линия.

600

Джак Спароу

преди 14 години

Абе Жозе, какво става тука, кой го ядосва нащо Румянче. Ааа ей сега пала целата пиратска флота за Брюксел, нищо че съм сгащил тука два танкера и три самолетоносача на тесно. Само да го разбера кой е обидил Румиту ше го оградим с дърва и ше го запалеем.

599

nexusss

преди 14 години

Гаргамеле братко няма смисъл да се дерем с тебе тука!!! Тоя народ е по заблуден и от заблудена овца. Или са слепи или незнам, та да видят ежедневните изцепки на Тиквата и компания. Днес поредната е, че няма да се затварят болници а ще се преобразуват.... Нищо ново под слънцето, днес едно утре друго и т.н. Как очакват хората някой да ни приеме на сериозно с такова неориентирано правителство????

598

Bam-Bam

преди 14 години

Продължение: Да разбирам ли, че тези същите хора, които сега съзряха проблема,просто защото не са сметнали за необходимо да ровят там,или са били прекалено заети с получаване на комисионни и премии за да му обърнат внимание?

597

Анонимен

преди 14 години

Втора проба

596

Ахил

преди 14 години

Дори не можа да се оттегли достойно,до последно изчака да види дали някой ще я поткрепи,обаче, уви,никой не я одобрява.Това е началото на края на Герб.

595

Анонимен

преди 14 години

Модераторе, защо спря истината за това, че георгиева не е леля на Малката пица?