44

аз

преди 14 години

Освен от фармацевтичните СЗО се финансира и от хомосексуалните лобита. Затова в края на 80-те години хомосексуализмът беше премахнат от списъка със заболявания на организацията. Не е лошо да се разследва и тази нейна обвързаност.

43

Аз

преди 14 години

Добро утро!

42

cloc

преди 14 години

Как мислите, дали и в нас някой е намазал от тази далавера....аз мисля че да. Да не забравяме кой ни управляваха по това време.

41

Анонимен

преди 14 години

Ало, маските. Къде сте? Айде слагайте ми минусчета сега, балъци такива!

40

СВЕТ

преди 14 години

До 34: Живота ни не е илюзия! Просто едни го разбират по един начин, а други по друг. Тези които го разбират в по-глобален план най-често нямат изгода и останалите да го разберат!

39

wood

преди 14 години

Ха, нищо ново под слънцето...

38

бай Димитър

преди 14 години

Добро утро, слънце.Когато някой обикновен човек обяви нещо за нагласено, е *** и ненормалник.Когато някой изтупан чиновник каже същото 3 месеца по-късно, е доблестен и позорлив човек

37

Ratan

преди 14 години

Сега обаче ще изнесат няколко жертвени агнета от СЗО и от следващия ден започват нови интриги с останалите фармацевтични компании. Това го правят за публиката, че много се разсмърдя около тях. Нищо няма да се промени. Само прах в очите. За нас остава да се пазим и ужасно много да внимаваме какво слагаме в устите си.

36

Нереалист

преди 14 години

Не трябва да се изключва, колко се налапаха, производителите на медицински маски! Това също е важно! КАкто и производителите на онова лекарство за грип, което се рекламираше като единствен вариант, терафлу, тамифлу ли беше? Аз нито за миг не се хванах на тая въдица!

35

Анонимен

преди 14 години

Напишете в гугала "световна конспирация на здравето" и четете. Ще останете изумени как ни въртят на малкия си пръст.

34

Анонимен

преди 14 години

Ама само това ли е измама. Аз пък си мисля че целия ни живот е една илюзия.

33

факт

преди 14 години

М да, доста предавания направиха по темат, в чуждата преса, навсякъде. В момента когато медиите почнат да "спамят" света с поредната глупост и да всяват "страх и паника" да знаете че ставаме свидетели на поредната скъпо платена и добре планирана PR кампания на .... знаете си на кого:) Но и тяхното време ще свърши..така че имайте надежда и вяра:) Въпрос на време е :)

32

истина

преди 14 години

Мед. сестра съм и съм наясно как големите фармацевтчни колоси подкупват нашите лекари за да изписват лекарства. Дали болният се нуждае от тях или не, важното е да става алъш-вериш. Фармацевти и лекари са ръка за ръка, парите вървят ръка на ръка. В България няма лекар, който да не обслужва и да не е дистрибутор на някое фарм. представителство.

31

dan4o

преди 14 години

aide stiga be ne moga da povqrvam!!!4ak sega li se setihte 4e tova e taka?!laboratoriite rabotqt s palna sila za izobretqvane na novi virusi,a vie 4ak sega se se6tate!!!idvat ov4i,kozi i o6te mnogo vidove grip s edna edinstvena cel-PARI!!!SPIN-a ve4e e demode!!!

30

ber

преди 14 години

oooooo i tozi 6te doide ;)

29

ъ

преди 14 години

Имаш грешна информация.Змийски е.

28

hm

преди 14 години

Още като започна психозата, силно ми заприлича на сценария с кризисния щаб за *** в София ... Нещо което го няма като проблем ти го преекспонираш и търкаляш толкова пъти по медиите, че накрая хората си казват, че не може да е лъжа и така. Неслучайно имаме българска поговорка - Една лъжа казана сто пъти става истина.

27

ber

преди 14 години

abe hora tazi godina 6te doide konskiq grip viq ne znaete li?...

26

$$$

преди 14 години

"печалба между 7,5 до 10 милиарда долара" ...нека одат босси ))) а балъците да продължават да лапат жабета )))

25

Х

преди 14 години

Лека полека ще излезе истината за тия "грипове".А като се сетя какви овце бяхте преди няколко месеца...