114

До Пешо

преди 14 години

Прав си, но...ВСС трябва да взема решения, съобразявайки се с цялата общественоикономическа ситуация в БГ. И при излишък в бюджета, може да преразпредели парите за следващата година или да ги преструктурира в капиталови разходи. Така облекчава реално своя дюджет и този на държавата. А не, да приемате приори, че всяка година ще си получавате по 15 заплати! И...спестените средства са от планирани ФРЗ. Защо не са назначени хора за планираните спестени средства? Това питам аз?

113

321

преди 14 години

Ne e no normalno takiva korumpirani typiri, bez nqkakvo sivo veshtestvo v glavata i uredeni s vryzki da vzimat i dve stotinki, no shtom i ti taka razsyjdavash qvno i tvoq mozyk e promit...

112

harry

преди 14 години

НЕГОДНИЦИ НЕ ГИ Е СРАМ...НЯМАМ ДУМИ...! Ами да ги върнат тези пари в бюджета, като са некадърни да ги изразходват по предназначение...!

111

Анонимен

преди 14 години

KНе пич, на дуги професии не са плащани редвните заплати от месеци, а за бонуси не говорим. Освен това за машинист се учи във ВИСШЕ ТРАНСПОРТНО училище-машинистите са хора висшисти и отговарят за няколкостотин човека! И тези гладуващи хора, с висше образование не получават коледни бонуси

110

XX

преди 14 години

napulno sam saglasen,no jelezni4arite kakvo-repi li da qdat,poneje sa takiva?tova sa pove4e ot 4 meseca bez zaplata!! postavi se na tqhno mqsto-hodi6 redovno na rabota,no ne vzima6 zaplata,a ima6 smetki da pla6ta6......

109

Ataka

преди 14 години

Хора, българи, духачи, на Волен Свирката Смукачи. Който не гласува за Атака, да смуче на Волен косматяи Банан.

108

Анонимен

преди 14 години

Гледайте положително на нещата. Отново сме на върха. Най-социалната държава в света, в която престъпниците получават солидни премии от държавния бюджет.

107

някой

преди 14 години

Извинявай, но...Нормално е магистрат да е по-платен и по-осигурен от желизничар.

106

гуньо

преди 14 години

За ВСС всеки месец е Коледа.

105

XX

преди 14 години

ba6ta mi e jelezni4ar,ot avgust ne sa im davali zaplatite,babite i dqdovcite mi bqha mn radostni,4e 6te polu4at "golemite" im koledni premii-po 25 lv,za kakvo govorim,sled kato magistratite vzimat 2.5 puti mese4nata si zaplata???

104

Наблюдател №1

преди 14 години

Скъпа Ан! В нашата държава се трудят къде по-достойни хора, с достойни професии, които не надминават прага на 1000 лева! Учителите вземат възнаграждения под 700 лв. Всички знаем, че не е лесно да живееш с 2000 лв., но питате ли тези, за които тази сума е блян?

103

Пешо

преди 14 години

Абе пичове, в съдилищата има колкото съдии, прокурори и т.н., толкова и административен персонал. А те не взимат толкова пари, колкото съдиите. Лошото е, че никъде в бюджетните организации няма система за атестиране и или всички взимат и никой не взима, а не е според това кой как си е върпил работата, както предполагам е за повечето фирми, в които всички работим. Това е по-важно да се направи. Така като си имат пари ще си ги раздават, но на който заслужава, доколкото е възможно.

102

VLAST

преди 14 години

TEZI 500 OT SPISAKA TRIABVA DA BADAT VEDNAGA OSVOBODENI OT RABOTA ,PORADI LIPSA NA VSIAKAKAV MORAL!

101

Анонимен

преди 14 години

ако има революция първо тия трябва да се избесят предлагам на полилеите в съдебните зали

100

С.С

преди 14 години

Браво! Браво! Нещастни твари ... а има хора даже и за хляб пари нямат ... Аз така и не се светнах за какво ги взимате - че сте си свършили добре работата??? Да, така е - гъзовете ви от седене и с***е са още по-големи! Мишоци!!!

99

Анонимен

преди 14 години

Никой не отрича, че сте си ги спестили и нормативно ви се полагат в бюфжета тези пари, нооо..има едно голямо НОООО!!!На фона на кризата в държавата и обществено доверие от 4%, с което се ползвате в обществото, как искате да няма злоба към вас??!!А и...никъде в трудовите ви договори не пише, че ще получавате 13 и 14 заплати, а и дори и да имате излишъци в бюджета, това говори за лошо бюджетиране. И можехте да ги вложите в по-добри условия на труд, например.

98

Анонимен

преди 14 години

ПО ГОЛЯМА МАФИЯ ОТ ВСС НЯМА НЯМАИ ДА ИМА !!!!!!

97

XXL

преди 14 години

Абе те да си сложат паричките в джобчето пък вие си плюйите колкото си щете!

96

Българин

преди 14 години

За погребения да ги изхарчат !!!Дано по-скоро дойде Революцията, за да изправим т.нар. "магистрати" пред стената заедно с убийците и изнасилвачите.

95

Анонимен

преди 14 години

Егати цинизма! Пускат един след друг знакови престъпници по най-смешни причини, а си раздават 13-та и 14-та заплата за добре свършена работа!!! Нямам думи.