157

До Raven

преди 14 години

Дори и така да е сега този път нали е там и го ползват всички ,а не само Доган.Социалния дом също е наличен и се ползва.Но спора тук не е как са изразходвани , а че са изразходвани пари които всъщност според герберите ги е нямало,а според всички сметки-има излишъци и те са харчени.Когато ГЕРБ докарат нещата до излишъци какво мислиш ,че ще правят с тях

156

Анонимен

преди 14 години

Тоя тарикат ,защо ли го е коригирал да КРАДЕ БЕЗ ДА ГО ХВАНАТ!!!

155

Анонимен

преди 14 години

не бе.. БСП са конкретно отговорни. Лично са ходили да натискат англичаните да купуват имоти в БГ. Лично са ходили при всеки емигрант и са го наискали да праща пари в БГ. Да не говорим за руснаците - там направо са ги разстрелвали, ако не са искали да си купят къща в БГ!

154

До 149

преди 14 години

Ааа, схванах най-накрая.За приходите правителството няма никакви заслуги.То се занимава само с разходи.Ако имаш някакво диплома вземи да я хвърлиш,че си смешен.Правителството отговаря за всичко ,а не само за което ти или Бойко каже-Тезата -хубавите неща са станали от самосебе си е смешна колкото и ти

153

Кюре

преди 14 години

Хм,че за какво е този резерв,нали ако не се пипаше,сега щеше да е станал 999 милиарда? И кво ся? Виновни има ли? В затвора ще влезе ли някой? Доходите ми ше се повишат ли? А колко пари струваше одита? За кво ги пръснаха тези пари,да ми кажат известни неща ли? Ай сиктерикс...

152

Raven

преди 14 години

Другарю Кольо- парите от фискалният резерв са събрани данъчни излишъци, разходването им би трябвало да е за социални и инфраструкторни проекти, за подпомагане на здравната и пенсионната система и други такива.Другарите ти харчиха тези пари за пътят до любимия язовир на Доган, за най скъпата предизборна кампания в историята ни, за социалният дом на Масларова, за двореца на военното министерство...Все пак разбирам ви и вас- остава ви единствено да лаете и да плюете по правителството.

151

Анонимен

преди 14 години

Тия пари не си изкарваш, сина ти ги дава всъщност .. ама карай.. щом смяташ, че БСП са изкарали с личен труд като магистралки 5 милиарда, така ще да е.

150

emigrantka

преди 14 години

Ne moga da razbera otkade pravitestvoto ima informazia za emigrantskite pari. Ta povecheto gi izprachtame chrez firmi ili s avtobusite.Niakoi da ne bi da vzema informazia ot chofiorite? Malko sa tezi koito praviat bankovi prevodi.Pak se izkazvat "nepodgotveni".

149

Бай Колю

преди 14 години

Слава на Господ, няма да ми се наложи да ставам гербере! :))))От всичките ви отговори пак нищо не разбрах!Емигранти, англичани, гърци намесихте, пък отговорите на моите прости въпроси ги няма!Значи, приходи нямало, пък резерва стигнал 13 млрд.(въпреки че данните сочат друго - 10.835, но това са подробности) Е, от къде се наляха толкова пари в пустия му резерв, като не е имало приходи?! После за разходите... значи правителството е имало право да вкара в резерва маса пари, да го докара до близо 11 милиарда, пък не е имало да право да ги раздава после... Все едно, аз като се хвана някъде да поработя, да изкарам 5 кинта, и после трябва да питам сина си, дали ми разрешава да си купя с тях едно шишенце ракийка, или трябва непременно да му ги оставя в наследство?! Колкото до договорите, и там е доста миризлива работата.... Сигурно са били неизгодни, не го отричам, ама как така имаше пари да се плаща по тези договори през цялата 2008, че и половината 2009, пък после изведнъж вече няма?! Чудя се, кое е по добре?! Да се плаща по някакви "неизгодни" договори, да работят хората, да имат доходи, да плащат данъци, или въобще да не се работи?! По нищо?! Ако се позадълбая в този въпрос, може и да намеря отговор и на горния - от къде адже-ба са дошли 11-те милиарда, ама аз не съм толкова умен, както казвате, за това няма да се задълбавам! И накрая, на всички онези, които ме пращат в леглото със Станишев и другите, искам да кажа, абсолютно аполитичен съм! Никога не съм членувал в никоя партия, още по малко в БСП. Даже не съм гласувал за тях никога(с едно единствено изключение - гласувах за Първанов, с отвращение, само и само да не е президент Волния) така че, не ме обвинявайте в комунизъм! Опитвам се да оценявам нещата реално, и с простия си акъл преценявам, че една лоша политика, едни лоши договори, лоши инвестиции, са по добре от нищо! Иска ми се и на мен, всичко което се прави да е идеално, но за жалост, ако до момента, комунистите правеха лоши неща, герберите нищо не правят! Само спират и ограничават.... Както се казва по нашия край, една *** не са сковали още, а само развалят построените. И най лошото е, че май нямат и идея да започват, явно мислят, че до края на мандата ще минават с приказката за Виновния Станишев... За това и съм против тях, против политиката им, и се радвам, че няма да ми се наложи да ставам гербере!

148

Ърр

преди 14 години

Не е вярно коригирал е бюджета 7564 пъти.

147

Анонимен

преди 14 години

i az tova nerazbiram kak se oplakvate za polojenieto v koeto sme i v sa6toto vreme za6titavate Dogan i Stani6ev..XORA OTVORETE SI O4ITE TOVA SA KRADCI .revete 4e pensiite i zaplatite sa malki i posle glasuvate za tiia 4ERVENI OTREPKI.. DOLU KOMUNIZMA, STIGA VE4E..ISKATE DA SME KATO DRUGITE EVROPEISKI DARJAVI-TOGAVA STIGA KOMUNIZAM

146

Анонимен

преди 14 години

Ти въобще четеш ли това което пиша или ти се привиждат неща ?! Твърдението ми е, че изхарченият от БСП/Доган излишък в размер наоколо 5 млрд, не се е получил благодарение на БСП ! Като част от доказателството по теазата ми е размера на емигрантските пари ! Когато тези 2.5 милиарда се обложат с 20% ДДС, според теб къде отиват ? Ако една част от емигрантите пращат по 200-300 евро месечно в БГ, то други си купуват имоти. Уфф, ако спориш с ***, най много да се изпотиш.

145

Темида

преди 14 години

Ами те нещата според мен са елементарни: ако Орешарски е лъгал - в затвора;ако пък сега лъжат пак там!

144

До 142

преди 14 години

Прочети 141 какво пише и после продължи със Гугъла.А хората в чужбина и сега продължават да пращат пари на близките си ,не са спряли за да правят сечено на любимеца ти Мухобойко

143

Зощо?

преди 14 години

Към тези, които така яростно защитават Орешарски, Станишев, Доган, Сакскобурготски. Хора, тези лица са крали от вас. За това сега вашите заплати и пенсии са мизерни. Защо ги защитавате? Помислете малко! Аз не намирам за нормално да защитаваме лицата обрали държавата, обрали вас.

142

Анонимен

преди 14 години

do 133, pravilno go kaza .. az jiveia v 4bina i pra6tam pari , no ne zada vodiat razko6en jivot rodninite mi , a za6toto sme6nite im pensii nestigat samo za darva da si kupiat za zimata , ostavi za xrana..i kato sravniavam cenite tuk v italia i v bg te sa napravo ednakvi samo deto truka pensiite sa ot 1000evro nagore stigat do 5000evro na mesec ...kato im kaja tuka pensiite kvi sa i xorata vikat kak jiveete ???

141

Анонимен

преди 14 години

Ако за теб 2.5 милиарда евра, вкарани в обората на държавата са никакви пари .... най вероятно си висш член на БСП. За размера на сумата - google it.

140

До 134

преди 14 години

Къде ги пише тия официални данни.Дори и да са внесли 2,5 милиарда евро емигрантите това е около 320 евро на глава от населението.това ли ще доведе до бум в икономиката

139

Анонимен

преди 14 години

С Албания е по коректно да се сравняваме. Например ако се конираме с Албания на тема магистрали, бием ги с около 50 км повече.

138

Анонимен

преди 14 години

Освен това, 2.5 милиарда евро за 1 милион (според са повече) емигранти е около2500 евро на година за емигрант. Месечно това е около 208 евро.